- 21 Ocak 2018
- 1.420
- 4.128
- 63
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.781
İşkenceyi seviyor olabilirim
Arkadas cevresı dıyınce yalnızsın sandım gagagagajajkaaıaDeğilim her iki ailenin ortasindayiz belki Muhtarlarımız bile aynıdır
Akrabadan arkadaş olur mu ki? Akbaba gibiler.Arkadas cevresı dıyınce yalnızsın sandım gagagagajajkaaıa
Ben yıllarca hafızlık ti kuran kursuydu derken hep birsürü kız arkadasin içindeydim yemek toplu eğlence toplu alışmışım sonra yalnızlığa kapattım kendimi çok eğlendim tek başıma şimdi de baya yalnız kaldımArkadas cevresı dıyınce yalnızsın sandım gagagagajajkaaıa
Akıllara zarar ya, mümkün gelmiyor bana 4-5 çocuklu kadının mutlu olabilmesi, ha dadı tutmuştur, yada ev işleri için yardımcı, o belllkki...Uc dort yapan var
Aynen aynen. Kendimi bazen tükenmiş hissediyorum, sanki bütün enerjimi emiyor gün içinde. Sonra neyse o daha çok küçük, büyüyecek diye kendimi teselli ediyorum.Gerçekten bazen bende o kadar çaresiz, bitkin, bezmiş hissediyorum ve elimde olmadan ağlıyorum. Çokkkk büyük sorumluluk.
Ama ben 1 tane yapıp görüp başka çocuk yapanları anlamıyorum, kadının kendine işkence etmesinden başka birşey değil.
Çok teşekkür ederim. Herkes için en iyisi olsunHakkında hayırlısı olsun seninde evladının da ♥
Su cumleyı kuranlara hep sasırırdım iki sene oncesıne kadar. Ikı sene once birsey yasadım ve bunu diyen herkese hak verdim. Cok haklısın.Akrabadan arkadaş olur mu ki? Akbaba gibiler.
Gene bile olmaz gibi geliyor bana hayattan bezersin yaAkıllara zarar ya, mümkün gelmiyor bana 4-5 çocuklu kadının mutlu olabilmesi, ha dadı tutmuştur, yada ev işleri için yardımcı, o belllkki...
Ay ne guzel hafız mısın?Ben yıllarca hafızlık ti kuran kursuydu derken hep birsürü kız arkadasin içindeydim yemek toplu eğlence toplu alışmışım sonra yalnızlığa kapattım kendimi çok eğlendim tek başıma şimdi de baya yalnız kaldım
Geçen yıl tatilimi zehir ettiler. Eşimle aramı bozdular onlar yüzünden aylarca annemle konuşmadımSu cumleyı kuranlara hep sasırırdım iki sene oncesıne kadar. Ikı sene once birsey yasadım ve bunu diyen herkese hak verdim. Cok haklısın.
The hafızımAy ne guzel hafız mısın?
Masallah ne mutlu sanaThe hafızımçok şükür
Akıl işi değil, bizim Türk babaların çocuk bakması, en fazla parka götürmek ara sıra yedirmek, giydirmek. Tüm yük kadında. Bunu bile bile birsürü çocuk yapmak hem kadına işkence hem çocuklara yazık etmek..Aynen aynen. Kendimi bazen tükenmiş hissediyorum, sanki bütün enerjimi emiyor gün içinde. Sonra neyse o daha çok küçük, büyüyecek diye kendimi teselli ediyorum.
Birden fazla çocuklu anneleri düşünemiyorum. Geçen bir tanıdığın çocuğunun,doğum gününe gittik. Onunda bir tanıdığı gelmişti,inanır mısınız 4 çocuklu hepside daha ufak pes dedim. Anneleri yeni doğanı almış kucağına,diğerleri napıyor bakmıyor bile sonrasında çocuklar bir geldi üstleri çamur sırılsıklamlar.
❤❤Masallah ne mutlu sana
Beni Kur'an kursundan attılar resmenThe hafızımçok şükür
Ben çalışıyorum çocuğa eşim bakıyorAkıl işi değil, bizim Türk babaların çocuk bakması, en fazla parka götürmek ara sıra yedirmek, giydirmek. Tüm yük kadında. Bunu bile bile birsürü çocuk yapmak hem kadına işkence hem çocuklara yazık etmek..
Valla şimdi herkes diyor, e birde kızın olur yok tek olmaz bla bla.. Allah olmayanlara versin diyip kapatıyorum konuyu. Büyük konuşmayayım ilk ve son. Eşşek bile çamura bir kez batarmış
İnanırım. Hayat bu gencsin ölmezsin dıye bır sey yok anne, olur ölürüm cenazeme almayacaksın diye vasiyet ettıgım ınsanlar var.Geçen yıl tatilimi zehir ettiler. Eşimle aramı bozdular onlar yüzünden aylarca annemle konuşmadım
Valla tek çocukla bile, resmen bana ait olan hayatın artık bana ait değil. Bugün akıllara zarar bir adam gördüm, genç üçgen vücutGene bile olmaz gibi geliyor bana hayattan bezersin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?