Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Arkadas cevresı dıyınce yalnızsın sandım gagagagajajkaaıa
Ben yıllarca hafızlık ti kuran kursuydu derken hep birsürü kız arkadasin içindeydim yemek toplu eğlence toplu alışmışım sonra yalnızlığa kapattım kendimi çok eğlendim tek başıma şimdi de baya yalnız kaldım

Aynen aynen. Kendimi bazen tükenmiş hissediyorum, sanki bütün enerjimi emiyor gün içinde. Sonra neyse o daha çok küçük, büyüyecek diye kendimi teselli ediyorum.
Birden fazla çocuklu anneleri düşünemiyorum. Geçen bir tanıdığın çocuğunun,doğum gününe gittik. Onunda bir tanıdığı gelmişti,inanır mısınız 4 çocuklu hepside daha ufak pes dedim. Anneleri yeni doğanı almış kucağına,diğerleri napıyor bakmıyor bile sonrasında çocuklar bir geldi üstleri çamur sırılsıklamlar.

Su cumleyı kuranlara hep sasırırdım iki sene oncesıne kadar. Ikı sene once birsey yasadım ve bunu diyen herkese hak verdim. Cok haklısın.
Geçen yıl tatilimi zehir ettiler. Eşimle aramı bozdular onlar yüzünden aylarca annemle konuşmadım

Akıl işi değil, bizim Türk babaların çocuk bakması, en fazla parka götürmek ara sıra yedirmek, giydirmek. Tüm yük kadında. Bunu bile bile birsürü çocuk yapmak hem kadına işkence hem çocuklara yazık etmek..

Valla şimdi herkes diyor, e birde kızın olur yok tek olmaz bla bla.. Allah olmayanlara versin diyip kapatıyorum konuyu. Büyük konuşmayayım ilk ve son. Eşşek bile çamura bir kez batarmış

The hafızım çok şükür
Beni Kur'an kursundan attılar resmen çok yaramazdım kırmadık cam kavga etmedik hoca bırakmadım. Sonra kendi hocam hafız olsun dedi. Ezberim çok iyiydi. Okul müdürü kibar bir şekilde okula devam etmemin daha iyi olacağını söyledi

Ben çalışıyorum çocuğa eşim bakıyor

Geçen yıl tatilimi zehir ettiler. Eşimle aramı bozdular onlar yüzünden aylarca annemle konuşmadım
İnanırım. Hayat bu gencsin ölmezsin dıye bır sey yok anne, olur ölürüm cenazeme almayacaksın diye vasiyet ettıgım ınsanlar var.
Halbuki ben o yasıma kadar sevgi insanıydım.
İcimde ki insan sevgisini yok ettiler. Laf degıl cıddı cıddı ınsan sevmez hale geldim.
Cenazeme dahi almayacağım insanın altını degıstırdım mama besledim genc kızdım.
Cocugum olmadı genc kız oldu o, onu Cocugum gıbı sevdim, herkes bilir.
Simdı ne ölüme ne ölüsüne.

Gene bile olmaz gibi geliyor bana hayattan bezersin ya
Valla tek çocukla bile, resmen bana ait olan hayatın artık bana ait değil. Bugün akıllara zarar bir adam gördüm, genç üçgen vücut ama anne olmuşum ya, geçmiş benden kısmeti açık olsun dedim geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…