- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.861
Var oyle tipler ya en Sevmedıgım muhabbetler. Millete ne onun cınsel seksındenBenim salak bir oda arkadaşım vardı. Sürekli odada kızlara sevgilisiyle otelde yaptığı her boku anlatırdı adfgjk benıde daha tanımıyordu ılk günlerimdi mecbur duyuyorsun e odada addghjn baya şey öğrenmiştim benden ufak olmasına rağmen
Yine bizim ki iyi bir arkadaşım ineklerin cinsel ilişkisini izlerdikanflnaklfn ben hiiiç girmem genellikle belgesel (YALAN)
Hem de nasıl anlatırdı ılk gunden konuşuyordu artık midem kaldırmazdı arkadaşlarımın yanına giderdim. Ama 11 de mecbur odaya geliyorsun her türlü duyuyorsun bak bir kere kişiler değişti en yakın arkadaşımdan gömleğini istedi fantezi için kız vermedi. Gömleğimi alet edip pisletcek diyeVar oyle tipler ya en Sevmedıgım muhabbetler. Millete ne onun cınsel seksınden
Yine bizim ki iyi bir arkadaşım ineklerin cinsel ilişkisini izlerdi
cinsellik lafı geçince ışığa üşüşen kelebekler gibi dolduk hep beraberNe diyonuz cins nee cinsellik mi uhuu
Biyoloji okuyordu hatta o kadar seks hastasıydı ki gidip spermlerle uğraştı stajındabilimsel amaçlı inş?
Kuzum sen arkadaslarina dikkat et yaaw pek tekin gelmedilerYine bizim ki iyi bir arkadaşım ineklerin cinsel ilişkisini izlerdi
Doktor yasak dedi bakiyom ancacinsellik lafı geçince ışığa üşüşen kelebekler gibi dolduk hep beraber
Isikli konu vardi epey gulduydum yorumlara konu kapanmiscinsellik lafı geçince ışığa üşüşen kelebekler gibi dolduk hep beraber
Zuuhahahahaaaa sayfaya girer girmez okudum şeyBiyoloji okuyordu hatta o kadar seks hastasıydı ki gidip spermlerle uğraştı stajında
Kendi arkadaşım değildi kuzum yurtta aynı odada kalıyorduk son senemde çıktı yurttan gittiği gün parti yaptık her günKuzum sen arkadaslarina dikkat et yaaw pek tekin gelmediler
Basiniza bir hal gelmeden gitmesi iyi olmusKendi arkadaşım değildi kuzum yurtta aynı odada kalıyorduk son senemde çıktı yurttan gittiği gün parti yaptık her gün
Odaya bir gusül abdesti aldıraydınız hortumla ahagshahaKendi arkadaşım değildi kuzum yurtta aynı odada kalıyorduk son senemde çıktı yurttan gittiği gün parti yaptık her gün
oy canım minik spermler diye sperm okşuyomuş falan landjwdnajw neyse ilim içinmiş tamamBiyoloji okuyordu hatta o kadar seks hastasıydı ki gidip spermlerle uğraştı stajında
Offf hep eğlenceli şeyleri kaçırıyorumIsikli konu vardi epey gulduydum yorumlara konu kapanmis
Aldığım duyumlara göre Yunan tanrısı minvalinde bekar bir bey görmüşsün....Offf hep eğlenceli şeyleri kaçırıyorum
Ayy fecıydı o dönem ya hatta ilk yerleştiğimde tıpçı bir kız vardı geldim yerleşcem kız banyo kapısı açık duşa kabın de açık duş alıyordu. Allahdan onu postaladık psikopattı o bildiğin sonra bu diğer sapık arkadaşıda postaladık kendi arkadaşlarım geldi yerleştiOdaya bir gusül abdesti aldıraydınız hortumla ahagshaha
Çamaşır suyuyla her yeri temizledik adfgjkOdaya bir gusül abdesti aldıraydınız hortumla ahagshaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?