- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.781
Silivri soğuktur kardeeeşşşşşşHoşbulduk mümin kardeşim... Nasılsın, iyi misin? Ne var ne yok
Iyiyiz cok şükür sizler nasılsnzHoşbulduk mümin kardeşim... Nasılsın, iyi misin? Ne var ne yok
İyi hamd olsun sağlığınıza duacıyız efendim...Iyiyiz cok şükür sizler nasılsnz
Maklube yaptım yen mi ?İyi hamd olsun sağlığınıza duacıyız efendim...
Sonumuz " kedi canını senin" e gitmesin amanİyi hamd olsun sağlığınıza duacıyız efendim...
Daha yeni mevlitten geldim size afiyet olsun calcifer hanımcığımMaklube yaptım yen mi ?
Ooo maşallah maşallahDaha yeni mevlitten geldim size afiyet olsun calcifer hanımcığım
Ayaklarımı uzatmış sefa yapıyorum çünkü tek tabancayım ohh missYine bir bebek sallama seansiyla karsinizdayim dostlar. Nasilsinin bakem?
Ben de f1 oynayan sevdiceğimi izliyorum :kk53: Saatlerce Euro Truck Simulator oynadım, bilgisayarı ona yeni verdimYine bir bebek sallama seansiyla karsinizdayim dostlar. Nasilsinin bakem?
Ben iyice otursun diye salliyorumAyaklarımı uzatmış sefa yapıyorum çünkü tek tabancayım ohh misskolay gelsin çok sallama yeğenimin testisleri yeni oturttuk yerine
Hic oyun oynamam ben yaBen de f1 oynayan sevdiceğimi izliyorum :kk53: Saatlerce Euro Truck Simulator oynadım, bilgisayarı ona yeni verdim. Çok güzel direksiyon almış, çok eğlenceli. Dönüşümlü oyun oynuyoruz evde şey tüm gün.
Ben iyiyim, biraz yorgunum tabi ama o hep var, alistim artikHerkes nasıl beybiler?
Ben yine tıkınıyorum sen napıyorsunHerkes nasıl beybiler?
Benim oglan testis indirme ameliyati oldu daLexacommander ne otursun diye sallıyor ?
Hadi hayırlısı daha iyi salla da iyice otursunBenim oglan testis indirme ameliyati oldu da
Pipinin uzantısı olan halk arasında başka ismi olan tıp dilinde testis diye bahsettiğimiz şey.Lexacommander ne otursun diye sallıyor ?
Kısacası taşak işte be ne uzattın hePipinin uzantısı olan halk arasında başka ismi olan tıp dilinde testis diye bahsettiğimiz şey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?