- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #1.901
Cınsellıkte yenı bır konu açılmış hücummmm adghjk süpriz ne olur diye sormuş adfgjh örneğide adam arabada güneşliği açınca avucuna kızın iç çamaşırı düşecekmişHer aksam farkli bir konuya nasil gelebiliyoruz burda bilemiyorum altan
Nutkum tutulduCınsellıkte yenı bır konu açılmış hücummmm adghjk süpriz ne olur diye sormuş adfgjh örneğide adam arabada güneşliği açınca avucuna kızın iç çamaşırı düşecekmiş
Hemen bi gidip geliyorumCınsellıkte yenı bır konu açılmış hücummmm adghjk süpriz ne olur diye sormuş adfgjh örneğide adam arabada güneşliği açınca avucuna kızın iç çamaşırı düşecekmiş
Sahıbı ben degılım ama, sozlukte bakınız olarak gordum bunuLiteratüre yeni bir tabir eklendi: Cinsel seks agajajajshshhshshshs
Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. (atanmadım daha ) Ağustos ta 27 olucamKızlar yaşlar, varsa meslekleriniz nedir? Merak ettim. Biraz daha kaynaşmış oluruz hem diye şeyettiydim
Kiz sen bendenmissin yaTürk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. (atanmadım daha ) Ağustos ta 27 olucam
Ben Ağustos doğumluyumTürk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. (atanmadım daha ) Ağustos ta 27 olucam
Yaaa bılmıyor bunlar işi tayt giyecen ama leopar ya da zebralı olucakNutkum tutuldu
Bizse hala kirmizi gecelikte kalmisiz yahuu
36 yasındayım, sahafım. Trakya da yasıyorum, boşanığım.Kızlar yaşlar, varsa meslekleriniz nedir? Merak ettim. Biraz daha kaynaşmış oluruz hem diye şeyettiydim
Cinsel seks tabirinden sonra cem uzan ve pringles konusunun gerçek tarihler olduğunu düşünmedim değil..Sahıbı ben degılım ama, sozlukte bakınız olarak gordum bunu
HshshshsjahsueuhsbshshshshshshszCinsel seks tabirinden sonra cem uzan ve pringles konusunun gerçek tarihler olduğunu düşünmedim değil..
Hajshauahhahahahahahs
Bakin biz bunlari girgirla anlattik taytla anlattik ama hic okumuyorlar kiYaaa bılmıyor bunlar işi tayt giyecen ama leopar ya da zebralı olucakyerleri gırgırlayıp kalçayı bir sağa bir sola atıcan
Evet öğlen öğrendim. Yazım hatalarıma bakmayın normalde çok dikkat ederim ama burda rahat hızlı hızlı yazmayı seviyorum bazen Erzurum ağzıyla yazasım geliyorKiz sen bendenmissin ya
26 olacam, Tazecik bir avukatım... Arz ederimKızlar yaşlar, varsa meslekleriniz nedir? Merak ettim. Biraz daha kaynaşmış oluruz hem diye şeyettiydim
AslannnnnnnBen Ağustos doğumluyum
Insallah atanırsın da atanma partisi yaparızTürk Dili ve Edebiyatı öğretmeniyim. (atanmadım daha ) Ağustos ta 27 olucam
Uuuuuu taş avukat seni26 olacam, Tazecik bir avukatım... Arz ederim
40 tas su önemli ilk önce oOdaya bir gusül abdesti aldıraydınız hortumla ahagshaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?