- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.121
Evet amanitacım ya yataga dokunce carpılmayım diye bıraktım suanMinik farem puskevit mi kemiriyon kiyamamss
Kesinlikle sayılmaz sjsjsjsjsBen de kurabiyr yaptım yedim kocaman 4 tane o da sayılmaz.
Bır paket cıdden bıtıyor suan ben masada oturuyor olsaydım o paketi bıtırırdımSayilmazmi. Ben varya bı bisküvi açıyorum süte baniyorum bı paket bitiyoreve almıyorum hiç o yüzden eşim yüzünden. Evde olmasa yemem yani.
Bu çok muhteşem bi insanmış izle bak mersinli cihangir.Kac defadir basa sariyorum nasi ? Diyo ya orda kopuyorjm
Ev yapımı anne eli değiş gibisinden.Hee sayilmaz Eki Görüntüle 2805881
Cıkolata.. O da biz bıraktık dıye sjsjsjsNe sayılır o zaman
Ben de az önce çikolata yedimBekle bizi TLC Ağır Yaşamlar
Merve sana bir Ceyrek bendenEv yapımı anne eli değiş gibisinden.anne olcam ya hazırlık yapıyom
Cıkolatanın saati olur mu ya her vakit yenir o sutlu sutlubu saatteee
Yaaa bak sindi oyle dedin ya sabaha kadan yiyebilen guzumEv yapımı anne eli değiş gibisinden.anne olcam ya hazırlık yapıyom
Aynen baya yemiyoruz arada esip alıyor iste yoksa hiç almıyorum ne cikolata ne bisküvi. Evde tereyağ pekmeze ekmege sürüp yiyorum şeker istedikce canim.Kesinlikle almamak lazım. Kimse yemesin paketli gıda.
Güya sabah diyete başlıyordum, hala mutfaktayımbu saatteee
Karincalar basar mazallahEvet amanitacım ya yataga dokunce carpılmayım diye bıraktım suan
Ama gece yaa dislere zararCıkolatanın saati olur mu ya her vakit yenir o sutlu sutlu
Bitter sevmiyorum ben
Pekmez mantıklı geldi suan ama onla da ekmek yiycem hmAynen baya yemiyoruz arada esip alıyor iste yoksa hiç almıyorum ne cikolata ne bisküvi. Evde tereyağ pekmeze ekmege sürüp yiyorum şeker istedikce canim.
Bisküvi dişlere zarar.. kaç para döktüm dişlerime kıyamıyorum artık yemeğeX
Cıkolata.. O da biz bıraktık dıye sjsjsjs
Ne zaman istersen canımBasliga koptum
Baska bir gece geyige dahil olabilirim
Oha görmedin mi kızYaaa bak sindi oyle dedin ya sabaha kadan yiyebilen guzumtedaviye mi basladinz ?
Bende cok cektim altı ay surdu, ne kahve ne sıgara ne tatlıyı bıraktımBisküvi dişlere zarar.. kaç para döktüm dişlerime kıyamıyorum artık yemeğeçok çektim dişlerimden
Ben de kuru üzüm aldım tepiyom ağzımaAynen baya yemiyoruz arada esip alıyor iste yoksa hiç almıyorum ne cikolata ne bisküvi. Evde tereyağ pekmeze ekmege sürüp yiyorum şeker istedikce canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?