- 13 Ocak 2020
- 46.339
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.398
- 598
- 33
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.161
Ya ben de yeni öğrendim bakma 3 gün önce kendim bizzat şahsım para vererek kuru üzüm aldım aha da 30 yaşıma ne kaldıCanım tatlı ıstedıgınde su saglıklı seylerin hıc bırının aklıma gelmemesi?
Hadi inşallah fayda eder. Bu sefer histereskopi filan da oldun belki bı adım yaklaştirmiştir seni artık.. tedavinin her aşaması umut heyecan iste belki çok yakınEvet canım. Bütüme hormonuymuş bu. Normalde 40 yaş üstü filan kullanılıyor genelde.
Denıcem bunu hmcımŞekeri iradeden başka birşey kesmiyor tam olarak. Ama su içmek biraz beklemek , kuru kayısı tarçın sütle yiyince tokluk hissi oluşuyor veya yoğurtla yiyince
İlk defa hur irademle kuru uzum alıcam bendeYa ben de yeni öğrendim bakma 3 gün önce kendim bizzat şahsım para vererek kuru üzüm aldım aha da 30 yaşıma ne kaldı
Hepimizin hasreti en tez manda hayırlısıyla dinsin inşallah.Hadi inşallah fayda eder. Bu sefer histereskopi filan da oldun belki bı adım yaklaştirmiştir seni artık.. tedavinin her aşaması umut heyecan iste belki çok yakın3ncuye kalmassin inşallah. Rabbim kimseyi çok bekletmesin.
Hm yiyormus ya o bilirHurma da alacam ben. Bence o da keser. Ama birilerinin bana bunların kalorisini söylemesi lazım dur bi yerde diye. Yoksa kuru üzümü avuçlayacağıma belki iki parça çikolata yesem daha kârda olurum.
Kayısı dedi hurma dedi mi ki kayısı sevmiyom ben. İncir de sevmem bak seviyosan o da olur belki. İnan tadı nasıl desen tarif edemem.Hm yiyormus ya o bilir
Amin inşallah herkesin ki.. benm bu sene tatil senem, obur seneye Allah kerim sınav, gezme ile geçireceğim kismeyse inşallah bu seneHepimizin hasreti en tez manda hayırlısıyla dinsin inşallah.
Hurmanın bitanesi 40 cal civarıHurma da alacam ben. Bence o da keser. Ama birilerinin bana bunların kalorisini söylemesi lazım dur bi yerde diye. Yoksa kuru üzümü avuçlayacağıma belki iki parça çikolata yesem daha kârda olurum.
Dedı dedı yukarıda hurma ve baska bisey daha dedıKayısı dedi hurma dedi mi ki kayısı sevmiyom ben. İncir de sevmem bak seviyosan o da olur belki. İnan tadı nasıl desen tarif edemem.
Çok mantıklı. Yaşınız genç. Ve zamanın daralmıyo da benim gibi. Sakince ilerle.Amin inşallah herkesin ki.. benm bu sene tatil senem, obur seneye Allah kerim sınav, gezme ile geçireceğim kismeyse inşallah bu sene
Hmcım ara verip bu sene tatil yapıcam dıyıp tatile giden bir kac cift bılıyorum kendiliğinden hamıle kalan, sok olan.Amin inşallah herkesin ki.. benm bu sene tatil senem, obur seneye Allah kerim sınav, gezme ile geçireceğim kismeyse inşallah bu sene
Amh baktiricam ama özelde ne kadar ücreti acaba.. yinede baktirmakta fayda var hiç belli olmaz. Hurma ye bak bol bol faydada olur hem.Çok mantıklı. Yaşınız genç. Ve zamanın daralmıyo da benim gibi. Sakince ilerle.
Kurutulmuş cennet hurması da çok iyi. Çikolata manyağı olan beni bile kesiyor.Denıcem bunu hmcım
İlk defa hur irademle kuru uzum alıcam bende
He bi de kuru kayısı
Hayırlısı amann dediğin gibi evlenmekte çocukta kismetle geliyor. Hepimizin için hayırlısı olsun güzel şeyler olsun herkes için.. umduguyla karşılaassin herkes.Hmcım ara verip bu sene tatil yapıcam dıyıp tatile giden bir kac cift bılıyorum kendiliğinden hamıle kalan, sok olan.
İnsallah boyle guzel sok yasarsın sende
Bilmiyom ki hep bi sürü test birden yaptırıyoz.Amh baktiricam ama özelde ne kadar ücreti acaba.. yinede baktirmakta fayda var hiç belli olmaz. Hurma ye bak bol bol faydada olur hem.
İstanbul'a gidince bı sorayım inşallahBilmiyom ki hep bi sürü test birden yaptırıyoz.
Aynen, benım bır teyzem var suan 50 yasında.Hayırlısı amann dediğin gibi evlenmekte çocukta kismetle geliyor. Hepimizin için hayırlısı olsun güzel şeyler olsun herkes için.. umduguyla karşılaassin herkes.
Emekliymis ne güzel kendi ayaklarinin üzerinde hiç olmassa. Şuan çok zor bı zaman evlenmek için güven konusu heleki.. evlenmek değil maksat sürdürmek asıl iş devamı.. adın evli olsunda yada cocuklu olsunda ne olursa olsun diyor herkes iste.. unvan takintisi var bizim millette.. inşallah karşına hayırlı biri çıkar alımlı birisin çıkıyordur da benceAynen, benım bır teyzem var suan 50 yasında.
Bogazıcı unıden mezun ve emekli oldu kariyer yaptı. Cok hanım ve cokta guzel.
Ama olmadı yani evlenemedi. Nasip olmadı.
Kıza ıkıde bir de Ee hadı evlen yasın geciyor derlerdi. Sımdı artık pes ettiler ama, evlen tamam da karsısına kimse cıkmıyor ne yapsın kız?
Sonra evlenenlere hadi dogur bır cocuk, sevistin ve hemen olacak sanıyorlar. Onların oyle olmus cunku. Mucize oldugunun farkında degıller.
Su ıkısı kesınlıkle ınsan elinde degıl.
Allah ol derse olur, gerisi bos.
Ha bilimden tabıkı de faydalanıcaz mucadele edıcez orası ayrı.
Ne yalan soyleyım karsıma kimse cıkmıyor cunku birilerinin ayarladıgı insanla sırf mantıklı diye gorusmek istemiyorum.Emekliymis ne güzel kendi ayaklarinin üzerinde hiç olmassa. Şuan çok zor bı zaman evlenmek için güven konusu heleki.. evlenmek değil maksat sürdürmek asıl iş devamı.. adın evli olsunda yada cocuklu olsunda ne olursa olsun diyor herkes iste.. unvan takintisi var bizim millette.. inşallah karşına hayırlı biri çıkar alımlı birisin çıkıyordur da bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?