- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.141
Bende gormedım Merve yoktum ya, yeniden mı basladın yavrucum?Oha görmedin mi kız
Ben ekmeği de azalttım glifor kullanıyorum zaten o beni biraz çekti onlardan.. az yiyorum. Ama bı ara dadanmiştimPekmez mantıklı geldi suan ama onla da ekmek yiycem hm
Igne paylaşmıştın o mu ? Dediy den gelen bildirimlerden ana sayfaya bile girmedim hic adam akilli. Gündüz de bakmadm pekOha görmedin mi kız
Ekmegı yemeklerde falan kestim ben, abur cubur da gercekten kestim bakma simdi bıskuvi yedıgıme. Yazısmıyor olsaydık ben cok sigara ıcmezdım bıskuvi de yemezdim.Ben ekmeği de azalttım glifor kullanıyorum zaten o beni biraz çekti onlardan.. az yiyorum. Ama bı ara dadanmiştim
Olsun canım şaka. Bunu önden vurcam. Regl olunca da diğer iğnelere başlayacamIgne paylaşmıştın o mu ? Dediy den gelen bildirimlerden ana sayfaya bile girmedim hic adam akilli. Gündüz de bakmadm pek
Yeni mi başladin Merve opu ne zamanIgne paylaşmıştın o mu ? Dediy den gelen bildirimlerden ana sayfaya bile girmedim hic adam akilli. Gündüz de bakmadm pek
Ben hurma özü , incir özü aldım bakEkmegı yemeklerde falan kestim ben, abur cubur da gercekten kestim bakma simdi bıskuvi yedıgıme. Yazısmıyor olsaydık ben cok sigara ıcmezdım bıskuvi de yemezdim.
Ekmege yeniden dadanmak istemiyorum.
Ama pekmez bana mantıklı geldi en azından saglıklı
Oralara gelmedik daha önden ekstra bir iğne başladım. Regl bekliyorum. Konum var takip edebilirsin.Yeni mi başladin Merve opu ne zamanmerve hadi hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Oha ilk kez bir geyik topiğine etiketlendim ve içerisi şampiyonlar ligi gibi
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ınsallah.Olsun canım şaka. Bunu önden vurcam. Regl olunca da diğer iğnelere başlayacam
Ben tüp bebek bölümüne girmiyorum artık ya yazarsan bakarım ama sonralari.. iğne ne için yumurta kalitesi icinmi.Oralara gelmedik daha önden ekstra bir iğne başladım. Regl bekliyorum. Konum var takip edebilirsin.
Badem yiyorum bak bı de cam fıstık yiyorum. Kayısı falan hıc almadım. Kayısı da da seker var ve saglıklıBen hurma özü , incir özü aldım bak
Ekmek yemek istemiyorsan yukarı hafif sütle
Pekmez köy bı çay kaşığı ceviz badem kuru kayısı karıştır ye buda tok tutuyor
Allah razı olsun caniçim.Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ınsallah.
Guzel haberlerle gel, mutlu haber alalım hasret kaldıkınsallah bebegımın gazı var konusu acarsin..
Acarsin da ee Merve ne bekliyordun yazarız sana sjsksksksksks
Yaaaaa hadi hayirlisi olsun inşallah canm benimOlsun canım şaka. Bunu önden vurcam. Regl olunca da diğer iğnelere başlayacam
Evet canım. Bütüme hormonuymuş bu. Normalde 40 yaş üstü filan kullanılıyor genelde.Ben tüp bebek bölümüne girmiyorum artık ya yazarsan bakarım ama sonralari.. iğne ne için yumurta kalitesi icinmi.
Öyle. Önce dua sonra bilim.Allah razı olsun caniçim.Bakalım zaman neler gösterecek? Hep diyorum. Mücadeleimizi vericez mecbur.
Kuru üzüüümBadem yiyorum bak bı de cam fıstık yiyorum. Kayısı falan hıc almadım. Kayısı da da seker var ve saglıklı
Daha once aklıma gelseydi keske. Seker tatlı ıstedıgım de kayısı atayım agzıma.
Keser heralde dı mı o isteme ıstegı ı?
Rabbim senin de gönlünün muradını versin.Öyle. Önce dua sonra bilim.
Faydalanalım dıye var. Aklıma geldikçe sana dua edıcem.
Bebek isteyen herkese versın Rabbım.
Bır de evlenmek isteyenler evlensin.
Ikısı zor bunların.
Ikısı de kısının elinde degıl.
Canım tatlı ıstedıgınde su saglıklı seylerin hıc bırının aklıma gelmemesi?Kuru üzüüüm
Şekeri iradeden başka birşey kesmiyor tam olarak. Ama su içmek biraz beklemek , kuru kayısı tarçın sütle yiyince tokluk hissi oluşuyor veya yoğurtla yiyinceBadem yiyorum bak bı de cam fıstık yiyorum. Kayısı falan hıc almadım. Kayısı da da seker var ve saglıklı
Daha once aklıma gelseydi keske. Seker tatlı ıstedıgım de kayısı atayım agzıma.
Keser heralde dı mı o isteme ıstegı ı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?