Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ben ekmeği de azalttım glifor kullanıyorum zaten o beni biraz çekti onlardan.. az yiyorum. Ama bı ara dadanmiştim
Ekmegı yemeklerde falan kestim ben, abur cubur da gercekten kestim bakma simdi bıskuvi yedıgıme. Yazısmıyor olsaydık ben cok sigara ıcmezdım bıskuvi de yemezdim.
Ekmege yeniden dadanmak istemiyorum.
Ama pekmez bana mantıklı geldi en azından saglıklı

Reactions: H M
Ben hurma özü , incir özü aldım bak
Ekmek yemek istemiyorsan yulafi hafif sütle
Pekmez koy bir tatli kaşığı ceviz badem kuru kayısı karıştır ye buda tok tutuyor

Olsun canım şaka. Bunu önden vurcam. Regl olunca da diğer iğnelere başlayacam
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ınsallah.
Guzel haberlerle gel, mutlu haber alalım hasret kaldık ınsallah bebegımın gazı var konusu acarsin..
Acarsin da ee Merve ne bekliyordun yazarız sana sjsksksksksks

Ben hurma özü , incir özü aldım bak
Ekmek yemek istemiyorsan yukarı hafif sütle
Pekmez köy bı çay kaşığı ceviz badem kuru kayısı karıştır ye buda tok tutuyor
Badem yiyorum bak bı de cam fıstık yiyorum. Kayısı falan hıc almadım. Kayısı da da seker var ve saglıklı
Daha once aklıma gelseydi keske. Seker tatlı ıstedıgım de kayısı atayım agzıma.
Keser heralde dı mı o isteme ıstegı ı?

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ınsallah.
Guzel haberlerle gel, mutlu haber alalım hasret kaldık ınsallah bebegımın gazı var konusu acarsin..
Acarsin da ee Merve ne bekliyordun yazarız sana sjsksksksksks
Allah razı olsun caniçim. Bakalım zaman neler gösterecek? Hep diyorum. Mücadeleimizi vericez mecbur.

Allah razı olsun caniçim. Bakalım zaman neler gösterecek? Hep diyorum. Mücadeleimizi vericez mecbur.
Öyle. Önce dua sonra bilim.
Faydalanalım dıye var. Aklıma geldikçe sana dua edıcem.
Bebek isteyen herkese versın Rabbım.
Bır de evlenmek isteyenler evlensin.
Ikısı zor bunların.
Ikısı de kısının elinde degıl.

Kuru üzüüüm

Rabbim senin de gönlünün muradını versin.

Şekeri iradeden başka birşey kesmiyor tam olarak. Ama su içmek biraz beklemek , kuru kayısı tarçın sütle yiyince tokluk hissi oluşuyor veya yoğurtla yiyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…