- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.361
amin ya evlilik, iş, çoluk çocuk, sağlık kime ne lazımsa bol bol versin allahSenin de karşına gönlüne göre biri çıkar umarım
Ben kampa giderken otobüste tanıştım. Hoşuma gitti. Çok iyi çadır kurarım ateş yakarım ama buna dedim ki ben kuramıyorum gel yardım et. 45 dakika uğraştı kurdu. Ben kendim 20 dakikada kurarım oysa. Sonra gece millet çadırına çekildi. Ben yalandan bunun çadırına gittim yok böcek var korkuyorum çok ses var korkuyorum bilmem ne diye kendi çadırıma getirdim. Kahraman olacak ya geldi. Biraz oturduk konuştuk. Bir köpek çadırın dışından havlamaya başladı. Baktım rengi atmış bunun. Dur hiç ellemeyelim kendi kendine gider kendimizi yormayalım diyor ama ödü kopuyor. Çıktım köpeği kovaladım. Çadıra girerken çadırın içinde bir böcek gördüm. Tuttum onu da dışarı attım. Elimi kolumu sallaya sallaya çadıra girerken göz göze geldik. Damn it! Foyam ortaya çıkmıştı. Sonra oldukça harekete bir gece geçirdikHahahhahaha
Evli cocuklu kadin olmasan az anlat senden de ögrenelim biseyler derdim de simdi bosver
Ben adama yazdim
Ertesi gun bi isim icin isvicreye gittim. Is bitince biraz kalicaktim. Dayanamadim geldim hahahhaha
Ben gelmesem adam gelecekti
Sonunda oldukca hareketli gece geçirmene sevındımsjsjsjsksksBen kampa giderken otobüste tanıştım. Hoşuma gitti. Çok iyi çadır kurarım ateş yakarım ama buna dedim ki ben kuramıyorum gel yardım et. 45 dakika uğraştı kurdu. Ben kendim 20 dakikada kurarım oysa. Sonra gece millet çadırına çekildi. Ben yalandan bunun çadırına gittim yok böcek var korkuyorum çok ses var korkuyorum bilmem ne diye kendi çadırıma getirdim. Kahraman olacak ya geldi. Biraz oturduk konuştuk. Bir köpek çadırın dışından havlamaya başladı. Baktım rengi atmış bunun. Dur hiç ellemeyelim kendi kendine gider kendimizi yormayalım diyor ama ödü kopuyor. Çıktım köpeği kovaladım. Çadıra girerken çadırın içinde bir böcek gördüm. Tuttum onu da dışarı attım. Elimi kolumu sallaya sallaya çadıra girerken göz göze geldik. Damn it! Foyam ortaya çıkmıştı. Sonra oldukça harekete bir gece geçirdikEylül'de ilk çocuğumuz doğacak
O çok hızlı benim psikolojim bozuluyor seks hayatımı sorguluyorum dur yere o topiğe girinceBurda dudiş mi memiş mi neydi topiği olan bir kadın vardı. O baya yardım eder topiği bile var
Ya nedense senin nickini görünce benim gözümde rakı sofrası canlanıyorBenim Nıckın neresi ınce
Bız muzmınler boyleyız demek sjsjsjs
Ben kampa giderken otobüste tanıştım. Hoşuma gitti. Çok iyi çadır kurarım ateş yakarım ama buna dedim ki ben kuramıyorum gel yardım et. 45 dakika uğraştı kurdu. Ben kendim 20 dakikada kurarım oysa. Sonra gece millet çadırına çekildi. Ben yalandan bunun çadırına gittim yok böcek var korkuyorum çok ses var korkuyorum bilmem ne diye kendi çadırıma getirdim. Kahraman olacak ya geldi. Biraz oturduk konuştuk. Bir köpek çadırın dışından havlamaya başladı. Baktım rengi atmış bunun. Dur hiç ellemeyelim kendi kendine gider kendimizi yormayalım diyor ama ödü kopuyor. Çıktım köpeği kovaladım. Çadıra girerken çadırın içinde bir böcek gördüm. Tuttum onu da dışarı attım. Elimi kolumu sallaya sallaya çadıra girerken göz göze geldik. Damn it! Foyam ortaya çıkmıştı. Sonra oldukça harekete bir gece geçirdikEylül'de ilk çocuğumuz doğacak
Boşver bence hiç bozma psikolojini o kadar hızlı yaşayan kk da da çok zaman geçiremezdi benceO çok hızlı benim psikolojim bozuluyor seks hayatımı sorguluyorum dur yere o topiğe girince
Haksız sayılmazsınYa nedense senin nickini görünce benim gözümde rakı sofrası canlanıyor
Bu kısım ilk tanıştığımız günün gecesi oldu ama çocuğumuz 4 sene sonraNe kadar surede oldu bunlarrr ❤❤
Bence ben de sapyoseksüelim.Ya hahahaha
Ogretecek bisiy yok kuzum
Bu adam turkiyede belli bi bransta en taninmis kisi. Ben de biraz sapyoseksuelim.
Adam cirkin degil ama yakisikli da degil. Yasi da benden biraz fazla.
O yüzden biraz sansim yuksekti hahahhaa adami yaktim kactim.
Tabii boşa rezil olmadık herhaldeSonunda oldukca hareketli gece geçirmene sevındımsjsjsjsksks
İkizler burcu olduğum için tam benlik hareket kdfjjdjsKızlar iskolik adam almayin
Biz sevgilimle suan cok hos bir yerdeyiz haftasonu icin kactik.
Ama adam online egitimden kafasini kaldiramiyor hahahaha
Ama benim gibi adamin basarisindan etkilenip adama yürüyüp sonra bu adam calisiyor da demeyin
Kahve boğazıma kaçtıBen en son hareketli gece gecirdigimde TRT 1 gece 12 de kapanıyodu baska kanal yoktu ajsjsjsjssjjskssk
Aglanacak halime gulmen de ne bileyim....... SksksksksKahve boğazıma kaçtı
Aferin böyle olbiraz seçiciyim tabi :) edime buduma bakmadan seçerim valla haha
İkizler burcu olduğum için tam benlik hareket kdfjjdjs
Senin mizah anlayışını seviyorum. Ayrıca senin neren ağlanacak durumda ayol 18 yaşında işinin başında gayet cool bir hanımsınAglanacak halime gulmen de ne bileyim....... Sksksksks
Koc burcuyum, burçlardan anlar mısın stevyaİkizler burcu olduğum için tam benlik hareket kdfjjdjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?