- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.341
yaaa ben bunları beceremiyorum bana öğretir misin yaa. çakıyor kibriti adamı yakıp kaçıyor. ben adam tutup dövdürürüm kur yapıcam diye ayarım yok
HahahahahahahahahahahaahahahahSevgilimle Instagramdan tanıştık, ona sürekli acaba benden kısa mısın diyordum, boyumun 1.65 olması dışında bir sorun yok buraya kadarAdamın gözünü öyle korkutmuşum ki ilk buluşmaya gelirken boy uzatıcı tabanlık koymuş ayakkabısına. Boşu boşuna korkutmuşum boyu zaten 180 ama fotoğraflarda öyle durmuyordu
Kadın Rus normal yani
Kocamdan 5 cm uzun. Kendimi söylemiyorum bile.
arkadaş arkadaşı mıydı yoksa random tanışma mı oldu nasıl oldu?Sevgilimle Instagramdan tanıştık, ona sürekli acaba benden kısa mısın diyordum, boyumun 1.65 olması dışında bir sorun yok buraya kadarAdamın gözünü öyle korkutmuşum ki ilk buluşmaya gelirken boy uzatıcı tabanlık koymuş ayakkabısına. Boşu boşuna korkutmuşum boyu zaten 180 ama fotoğraflarda öyle durmuyordu
ay ben de bu nicki seneler önce aldım, biri bana hitap edince çok kötü duruyor ahahah
Vay arkadaş vay ben de kendimi bir şey sanırdım.Ya hahahaha
Ogretecek bisiy yok kuzum
Bu adam turkiyede belli bi bransta en taninmis kisi. Ben de biraz sapyoseksuelim.
Adam cirkin degil ama yakisikli da degil. Yasi da benden biraz fazla.
O yüzden biraz sansim yuksekti hahahhaa adami yaktim kactim.
Palamut yemeyi seviyorsun muay ben de bu nicki seneler önce aldım, biri bana hitap edince çok kötü duruyor ahahah
çok da sevmem aslında o gün palamut yapıyordum herhalde ahaha.Palamut yemeyi seviyorsun mu
Vay arkadaş vay ben de kendimi bir şey sanırdım.GeyikliGece uzat elini öpelim
Adamlar sana bakmıyor değil tamam mı sen yüz vermiyorsunçok da sevmem aslında o gün palamut yapıyordum herhalde ahaha.
kızların nicklerinne bak ince güzel bir de bana bak
"palamut"
sonra niye adamlar bakmıyor
Burda dudiş mi memiş mi neydi topiği olan bir kadın vardı. O baya yardım eder topiği bile varHahahhahaha
Evli cocuklu kadin olmasan az anlat senden de ögrenelim biseyler derdim de simdi bosver
Ben adama yazdim
Ertesi gun bi isim icin isvicreye gittim. Is bitince biraz kalicaktim. Dayanamadim geldim hahahhaha
Ben gelmesem adam gelecekti
Hayır tamamen random. Uzun yıllar hesabımı gizli kullandım, bir gün öylesine herkese açtım. Profilimi görüp takip etmiş, ben de takip ettim. Aynı üniversitedeydik ama yoksa güvenmeyebilirdim. Sonra düşündüm ne yapsam da hemen mesaj atsa diye, storylerimi herkese gizledim. Sadece ona açık bir şekilde sunum yaparken çekindiğim bir fotoğrafı paylaştım. Anında cevap geldiarkadaş arkadaşı mıydı yoksa random tanışma mı oldu nasıl oldu?
biraz seçiciyim tabi :) edime buduma bakmadan seçerim valla hahaAdamlar sana bakmıyor değil tamam mı sen yüz vermiyorsun
ay çok güzel yaHayır tamamen random. Uzun yıllar hesabımı gizli kullandım, bir gün öylesine herkese açtım. Profilimi görüp takip etmiş, ben de takip ettim. Aynı üniversitedeydik ama yoksa güvenmeyebilirdim. Sonra düşündüm ne yapsam da hemen mesaj atsa diye, storylerimi herkese gizledim. Sadece ona açık bir şekilde sunum yaparken çekindiğim bir fotoğrafı paylaştım. Anında cevap geldi3 gün sonra buluştuk sevgili olduk hemen, üstünden 3 yıl geçti
biraz seçiciyim tabi :) edime buduma bakmadan seçerim valla haha
Benim Nıckın neresi ınceçok da sevmem aslında o gün palamut yapıyordum herhalde ahaha.
kızların nicklerinne bak ince güzel bir de bana bak
"palamut"
sonra niye adamlar bakmıyor
Senin de karşına gönlüne göre biri çıkar umarımay çok güzel ya
Benim Nıckın neresi ınce
Bız muzmınler boyleyız demek sjsjsjs
hanım hanım senin nick ince olsa ne olur palamut olsa ne olur. sen mezun olmuşsun zatenBenimki de pek ince degil hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?