- 6 Nisan 2016
- 1.992
- 6.152
- 63
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.521
Eeehahaha ben inanıyorum yavaş yavaş. truman show gibi bir yer oldu burası. erkek ve genç olduğum yeni bir dünya ahahah
Vay arkadaş. Ben balayında bizim oturma odasına gittim. Aktivite olarak da Avrupa Yakası izledim.Yurt disi isterem❤
biraz ani olduğu için bu mevsimde mecburuz güney yarım kürede vakalar düşük, hava sıcak. maldivler olabilir.Yurt disi isterem❤
Yaaaa beni de alin yanınıza valla hiç sesimi çıkarmam arada güldürürüm de sizi sebeklik falan da yaparım valla bak llsdjzkxjzkbiraz ani olduğu için bu mevsimde mecburuz güney yarım kürede vakalar düşük, hava sıcak. maldivler olabilir.
P palamutYaaaa beni de alin yanınıza valla hiç sesimi çıkarmam arada güldürürüm de sizi sebeklik falan da yaparım valla bak llsdjzkxjzk
Yaaa evet evett hem büyütme derdi de yok en hazırından lskxkzx
Çok temiz işYaaa evet evett hem büyütme derdi de yok en hazırından lskxkzx
ama şimdi daha yeni bulmuşken istemeye gelirler. kız babasıyım yüreğim dayanmaz yeni bulmuşken kaybemeyeYaaa evet evett hem büyütme derdi de yok en hazırından lskxkzx
Demek kız babasısın SJDHSJSKKSKSKSKSKSKSNSBDDUHDama şimdi daha yeni bulmuşken istemeye gelirler. kız babasıyım yüreğim dayanmaz yeni bulmuşken kaybemeye
nası girdim roleDemek kız babasısın SJDHSJSKKSKSKSKSKSKSNSBDDUHD
ama şimdi daha yeni bulmuşken istemeye gelirler. kız babasıyım yüreğim dayanmaz yeni bulmuşken kaybemeye
bu fotoğrafı gören her yaş grubu erkeğin dibi düşer. şimdi bjk fb maçı var, koy yanına herkes derbiyi bırakır bunu izler
Hosgeldin canım, nerelerdeydınİyi akşamllaaaaar
Ben de azcık ucundan görseydim
ben yanında gerçekten erkek kalıyorum. evlememizde sorun yok yani o kadar diyeyim ahahaBen de azcık ucundan görseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?