- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.541
bu fotoğrafı gören her yaş grubu erkeğin dibi düşer. şimdi bjk fb maçı var, koy yanına herkes derbiyi bırakır bunu izler
Valla iş güç bitmiyor ki.. vakit su gibi geçiyorHosgeldin canım, nerelerdeydın
o bir ilüzyon canım çık o moddanPeki benim bu halimle gidip 43 yasindaki entepli adama yürümem, agır düşmem ve takilip kalmam
Askım yapacak bısıyım yoktu bu pazar. Evdeydim. Hava kapalıydı zaten.ıste yapmadım. Yemekte yapmadım, dısarıdan soyledım. Dusumu alıp yatacam bugunku planım buydu. Plana sıkıla sıkıla uydumValla iş güç bitmiyor ki.. vakit su gibi geçiyor
Hoşbuldum gündüzleri kk da değilim pek yanginim o yüzden. Buralardasin bu kadar sık gormuyorduk
İyiki burdasın dedik öyleyseAskım yapacak bısıyım yoktu bu pazar. Evdeydim. Hava kapalıydı zaten.ıste yapmadım. Yemekte yapmadım, dısarıdan soyledım. Dusumu alıp yatacam bugunku planım buydu. Plana sıkıla sıkıla uydum
Yarın aksam ustu de annem gelecek bana Allah nasip ederse, kalır iki uc gun. Ben gene olmam yanı.
Benı ozleyın anacım
Yok be sen gormedın, o ara ben bir konuda gıybette idimİyiki burdasın dedik öyleyse
Yanlız gözle direk giriş yapman fena oldu
Bidahakine neyle giriş olucak bakalım
o bir ilüzyon canım çık o moddanşaka bir yana mutluysan sorun yok. değilsen benimsin
Ben zaten kimseyi göremiyorum bana yeni gelmişler gibi geliyor herkes bağlantı sıfırYok be sen gormedın, o ara ben bir konuda gıybette idimdırekt dedikodu ile gırıs yaptım aslında ajsjsjs
Kimi görüyorsunuz diye sazanlik yapayımBen de azcık ucundan görseydim
Himmm
Kimi görüyorsunuz diye sazanlik yapayım
Hayirli bir ise kalkistik
Önce özgüvenime dustu
Sonra kasima gozume
Hazir oglum da var. Muzmin bekarliga son, alacak beni
Evet paylaştı maşallah güzeldi. Gözden GBT yapıyoruz burdaStevya Sen gecen gözünü paylastin mi? Sanki cokkk guzel bi göz hatirliyorumm
Paylaştım ama çok daha güzelleri vardıStevya Sen gecen gözünü paylastin mi? Sanki cokkk guzel bi göz hatirliyorumm
Herkes aynı olacak değildi ya canim herkes ayrı güzelliği vardı maşallahPaylaştım ama çok daha güzelleri vardı
Evet canım maşallah tüm kadınlar çok güzelHerkes aynı olacak değildi ya canim herkes ayrı güzelliği vardı maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?