- 13 Ocak 2020
- 46.334
- En iyi cevaplar
- 2
- 179.332
- 598
- 33
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.481
Velkam tu helBaşlıkla uyum içinde olduğumu görüp atladım buraya
Herkese kocaman bir merhaba....
Merve benim kafadansın, dunyanın en yanlıs insanı bile olsa dostumsa yanında dururum.Yok bitti zaten bende. Değişmiş. O benim eski arkadaşım değil maalesef. Ben isterdim ki dostum dediğim biri afedersin kötü yola da düşsek ne bileyim torbacı da olsan dur ya saçmalama sen napıyosun desin. Ben insanlara bunu yapmak isterim. İnsanlar bana bunu uapsın isterim. Ama dünya olmuyor işte istediğimiz gibi. Dostluk bitmiş yani gerçekten. Vefa hakikaten sadece bir semt adı.
Evet maalesef.Merve benim kafadansın, dunyanın en yanlıs insanı bile olsa dostumsa yanında dururum.
Dostluk bıtmıs buna katılıyorum oyuzden ben beklenti ıcıne gırmemelıyım ama, alt tarafı ıstedıgım aradıgımda telımın acılması.bundan daha dogal ne olur bilmiyorum.
Demek kı bundan sonra musaıtsek bakicaz bizde, musaıt degılsek olmak ıcın kendimizi yırtmıycaz
Ben gelsem olma mı
Gel bebişim. Ablan burda yanımda dur sen de.Ben gelsem olma mı
Merve sen çağırdıysan vardır bir bildiğin.
sayımız artıyor, müzminler çoğalıyor:)Neden mi yalnizim çünkü dört yapraklı yoncaya sahibim....
haha yine mi patladım? bizden başka müzmin yokmuş ki zaten
Dur bi yazsın sonra uzuluruz sjsjsjhaha yine mi patladım? bizden başka müzmin yokmuş ki zaten
Sen 18 yaşındasın beni çıldırtmak mı istiyorsun sen 18 yaşındasınDue
Dur bi yazsın sonra uzuluruz sjsjsj
ne güzel bir dünya yaratıyorsun bizeSen 18 yaşındasın beni çıldırtmak mı istiyorsun sen 18 yaşındasın
Bence 40 kere söylersem inanırsanızne güzel bir dünya yaratıyorsun bize
Sen 18 yaşındasın beni çıldırtmak mı istiyorsun sen 18 yaşındasın
ne güzel bir dünya yaratıyorsun bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?