- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #19.561
Bende de çıkmıştı ilk önce neyin sebep olduğunu anlamaya çalıştım, kullandığım cilt bakım yağından kaynaklı olduğunu anladım onu bırakınca zamanla düzeldi. Son zamanlarda yeni bir ürün kullandın mı hiç?Kızlar yuzumden sivilce gıbı ama sivilce degıl beyaz yag bezeleri olur ya hani ondan cikmis uc tane, alnımda.
Ne sureyım ne yapayım bir fikriniz var mı
YaaBende de çıkmıştı ilk önce neyin sebep olduğunu anlamaya çalıştım, kullandığım cilt bakım yağından kaynaklı olduğunu anladım onu bırakınca zamanla düzeldi. Son zamanlarda yeni bir ürün kullandın mı hiç?
O zamanlar araştırırken, kullandığımız bazı ürünlerin sebum tabakasını bozması sonucunda oluştuğunu öğrenmiştim. Tabi uzman değilim yanlış yönlendirmek istemem. Bence biraz bekle geçmezse doktora gidersinYaa
Gecenlerde kil maskesi yaptım.
Daha dogrusu arkadasım yaptı,kendisine hep yapıyor ama onun sorunlu bir cildi var. Bana da yaptı otururken.
Ondan olabilir mi
Senın nasıl gectı?O zamanlar araştırırken, kullandığımız bazı ürünlerin sebum tabakasını bozması sonucunda oluştuğunu öğrenmiştim. Tabi uzman değilim yanlış yönlendirmek istemem. Bence biraz bekle geçmezse doktora gidersin
Cilt bakım yağını bıraktıktan 3-4 hafta sonra kendiliğinden geçti. Hiçbir şey yapmadımSenın nasıl gectı?
Hıcbısey yapmadan bekleyeceğim oyleyse.Cilt bakım yağını bıraktıktan 3-4 hafta sonra kendiliğinden geçti. Hiçbir şey yapmadım
Bir hafta bekle eğer artarsa ona göre gidersin canımHıcbısey yapmadan bekleyeceğim oyleyse.
İnsallah benımde gecer. Bir taneydı, sımdı baktım uc olmus.
Bence de vallaKızlar vakit gecmiyor asırı sıkıcı degıl mı
Azcık gelsen minicikAskım yapacak bısıyım yoktu bu pazar. Evdeydim. Hava kapalıydı zaten.ıste yapmadım. Yemekte yapmadım, dısarıdan soyledım. Dusumu alıp yatacam bugunku planım buydu. Plana sıkıla sıkıla uydum
Yarın aksam ustu de annem gelecek bana Allah nasip ederse, kalır iki uc gun. Ben gene olmam yanı.
Benı ozleyın anacım
Genç kız sonuçta kanı kaynıyor. Olacak o kadarkıskanıyorum morportakalımı sorup durmayın
ee bizim bir de kızımız vardı buralarda nerede o? bu saat oldu hala gelmedi konuya, geziyor dışarda
kıskanıyorum morportakalımı sorup durmayın
ee bizim bir de kızımız vardı buralarda nerede o? bu saat oldu hala gelmedi konuya, geziyor dışarda
Yaa off skxjzkxkx merak etme varmam ben kimseciklere dizinizin dibinde otururumama şimdi daha yeni bulmuşken istemeye gelirler. kız babasıyım yüreğim dayanmaz yeni bulmuşken kaybemeye
kızım neredesin bu saate kadar? aklımız çıktı burada!Yaa off skxjzkxkx merak etme varmam ben kimseciklere dizinizin dibinde otururum
sen sapyoseksüelsin diye sana zekice espirilerimle kur yapmaya çalışıyorumOoooo sarip sarmalayan, sahiplenen bir partner
Hahahaha
Ben seni gormedim ama farketmez zaten kasa goze önem vermiyorum
Ders çalışıyorumkızım neredesin bu saate kadar? aklımız çıktı burada!
içim soğuk sular serpildi. mervelerde çalışıyorsunuz değil mi?Ders çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?