Herkes evlenmeme takti, artik biktim gercekten!

Ben evlenıp ayrıldım .Gecen en yakın arkadasım sende evlen artık dedı .Evlılıkte nasıp .Nasıbı bılmıyor ınsanlar

Ben de mesela 25imde evlenmeyi isterdim, ama bu maalesef insan eliyle yapilacak bir sey degil ki. Akilli, zeki bir insanim, istedigim her seyi basardim ama bu farkli. Kavun, karpuz degil ki gidip seciyim aliyim:)
Güzel bi söz var denk gelmissinizdir illaki. Hicbirseye geç kalmadin bu senin hayatin sen yaptığın zaman senin zamanıdır, diye uzuyo devami var. Gerçekten öyle. Herkes 20 yasinda evlenecek değil atanacak değil. Ben mesela evlenip çocuk dogurduktan sonra çok istediğim bir pozisyonda işe girdim. Ama bazısı işe girip evlenio diye siralama o olacak diye bsy yok. Bu senin hayatın. 40 yaşında okula da baslayabilirsin 40 yaşında torun da sevebilirsin.

Aynen öyle sana ne? Evlensem kocamı sana mı yollayacağım ? İşe girsem maaşıma mı ortak olacaksın ? Boş insanlar işte. Kem küm etmeyin daha çok üstünüze gelirler . Evlenirken düğüne çağarırım merak etme deyin. Ben genelde öyle diyordum . Bir gün tepem atık evlenmiyor musun dedi yine kendini bilmezin biri yok dedim .Neden dedi kadın ya !...O an kan beynime sıçradı ben sevişmeyi çok sevmiyorum da dedim Kadının suratı kireç gibi oldu ee bunu paylaşmak istemezdim ama sen sordun dedim

Hamileliğimde ikinciyide yaparsın muhabbeti dönmüştü, doğurdum ilk haftadan aynı muhabbet artarak devam etti. Evlilik konusundada geç evlenmiş birisi olarak (31) bu muhabbetlere fazlasıyla maruz kaldım. Ama bunun bir sonu yok. Baktın muhabbet açılıyo espriye vur, konuyu başka yere çek falan yani muhatap olma. Çünkü bu tür eğer avının onu kale aldığını anlarsa hiç peşini bırakmaz ona göre.

29 günümüzde genç bir yaş. Onlar kendi zamanındaki gibi sanıyor her şeyi. (Komşu için söyledim.)
Ben 25 yaşındayım. Mesleğimi aldım elime. Bana bile yaşın geçiyor. Birini bul, evlen diyorlar. :) Sanki bir görevmiş gibi. Birini buldum tik. Evlendim tik. Görev tamamlandı tik. :)
İnsanlar hiç susmaz. Bekarsan evlen derler. Evliye çocuk yok mu derler. Çocuğu olana ikinciyi yapmayacak mısın derler. Onlar hep konuşur. Ama evlenmek için evlenip mutsuz olana da nasılsın, neden mutsuzun demezler. Sen mutsuzluğunu kendin yaşarsın. O yüzden bir şey söyleyene böyle mutluyum, zamanı gelince o da olacak. Evlenmek için evlenilmez deyin. Çok canınızı sıkarlarsa tersleyin hak ediyorlar çünkü. Kimse kimsenin özeline karışamaz. Terslenmek istemiyorlarsa özel konularda haddini bilmeyi öğrensinler. Her şeyin zamanı vardır. Evliliğin de var. Demek ki daha zamanı gelmemiş, karşınıza kimse çıkmamış. Bu sadece sizi ilgilendirir. Siz dışında herkes kendi işine baksın.

Benim aklıma şey geldi o komşunuz kendi oğluna istiyor olmasın sizi ondan öyle bir yoklamış olabilir mi acaba ?

Bana da bugün aynısı oldu.
Ben de hep şakaya vurarak "siz evlendiniz de ne olduuuu?!", diyorum.
Sanki kendileri peri masallarındaki evlilikleri yaşıyor.
Ama o cürreti nereden buluyorlar onu da anlamıyorum. Ben mi cesareti veriyorum diye düşündüm.
Galiba bugün benim bazı cümlelerimi yanlış anlayıp onu eziklediğimi düşündü, o da beni kendince böyle aşağalama gereği duydu.
O kadar gülünç ki.

Herkesin yaşadığı şeyleer. Okula hazırlanırsın kazanamadın mı derler okul biter evlilik ne zaman derler evlenirsin çocuk ne zaman derler derler de derler takma bence. Allaah gönlüne göre birini çıkartsın karşına dilerim hep mutlu olacağın eşin olur sen sıkma canını güzzell günler çok yakında

Evlenenlerin başı göğe erdi zaten hepimiz havalarda uçuyoruz

Eklentiler

• B88B04B3-D732-4B22-9568-58FC889D6A01.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 32
Şimdi ki aklım olsa 35 den önce evlenemezdim.
Ne gereği var olacak olan 35 de de 40 da da oluyor zaten.
Hayır 29 yaşında evlendin bı sefer yaa yaşın geçiyor çocuk yap derler.
Çocuk yapmadan neden çocuğun olmuyor derler.
Çocuk olsa ona bişey derler.
Hiç sevmiyorum boyle insanları.
Herkes nasıl mutluysa öyle yaşasın.
Evlenip mutsuz olsan daha mı iyi yada bosansan.
Kimse benim aşımı,ekmeğimi vermiyor annem de dahil o zaman bana karisamazsiniz diyorum her seferinde.
Ben nasıl kimsenin hayatına müdahil olmuyorsa onlarda haddini bilecek .

Suan zaten 1 cocugun var o yuzdende o sorular cok onemsiz

Ben kimseyi elestirmem onlarda b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…