- 28 Mayıs 2025
- 324
- 7
- 13
- 25
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz sevmediginiz bir bölümü okur muydunuzKeşke ilahiyata girip de atansaydin.şimdiki ilahiyatçılardan sadece meslek olarak gören çok var.illa dindar olmanıza ya dine inanmanıza gerek yoktu.
Ben ilahiyat okumayı istemedim dolayısıyla tıp dışında seçeneğim yoktu babam bu iki bölümü istiyordu keşke o yılları cabalarimi görseydiniz böyle konuşmazdiniz çektiğim acıları biraz görseniz2 senelik dışarıdan okuyup atanan var biraz da suçlu sensin benim de bana para veren gez kız diyen anne babam yoktu çalıştım gezdim arkadaşlarına hasetlenmek yerine kendine bak kpss çalışmamışsın yapan yapıyor 5 sene ilahiyat kazanamadın mı
Doğu böyle malesefElazığlıyım orda doğup büyüdüm ondan konuya hakimim![]()
Ne okudun? Böyle bi aileyle 5 sene bak 5 1 sene kalırsın 2 sene kalırsın 5 sene ne hemşirelik ebelik kazandın da ailen mi yok dedi aynen kesin ya tıp ya ilahiyat demiştir lise kpssine girip atansaydınBen ilahiyat okumayı istemedim dolayısıyla tıp dışında seçeneğim yoktu babam bu iki bölümü istiyordu keşke o yılları cabalarimi görseydiniz böyle konuşmazdiniz çektiğim acıları biraz görseniz
Okumazdim ama öyle başlayıp başka bölüm okuyabilirdiniz. Nereden haberi olacakti ki? Heralde o zamanlar düşünemediniz. Şimdi önlisan bölümü düşünebilirsiniz.çabucak biter.Siz sevmediginiz bir bölümü okur muydunuz
Ne kadar acımasızsinizNe okudun? Böyle bi aileyle 5 sene bak 5 1 sene kalırsın 2 sene kalırsın 5 sene ne hemşirelik ebelik kazandın da ailen mi yok dedi aynen kesin ya tıp ya ilahiyat demiştir lise kpssine girip atansaydın
Tamam ne okudun hemşirelik vs kazandın mı 5 senede ne yaptın? Ne bekledin sadece hayal mı kurdunNe kadar acımasızsiniz
Psikolojin çok bozuk.git ilaç yazdır.ondan sonra devamı gelir.Ne kadar acımasızsiniz
Mühendislik okudumTamam ne okudun hemşirelik vs kazandın mı 5 senede ne yaptın? Ne bekledin sadece hayal mı kurdun
İlaç kullanıyorum 8 senedirPsikolojin çok bozuk.git ilaç yazdır.ondan sonra devamı gelir.
Ben de mühendisim be mühendisliği? Kpss deneyebilirsin banka var o var hiç mi staj vs yapmadın ya da o şehirde işsiz kalacağını düşünmedin 2Mühendislik okudum
Evet o zamanlar düşünemedim şimdi meslegimde iş bulamıyorum bulsam bile verdikleri maaş başka şehirde geçinmeye yetmiyorOkumazdim ama öyle başlayıp başka bölüm okuyabilirdiniz. Nereden haberi olacakti ki? Heralde o zamanlar düşünemediniz. Şimdi önlisan bölümü düşünebilirsiniz.çabucak biter.
Benim bir arkadaşım vardı mühendis ailesi sıkıntılıydı.Mühendislik okudum
Meslek sahibi olmak şartArkadaşlar iyi günler ben 28 yaşındayim Bingöl'de yaşıyorum ben küçük yaştan beri en büyük hayalim bu şehirden gitmekti ama eşek kadar oldum hiçbir hayalimi gerceklestiremedim ne bir şehir gezdim ne denizde havuzda yüzdüm ne üniversite hayatı yaşadım ne iş bulup calisabildim her konuda önüm çok kapalıydı üniversiteye bile babam yüzünden 23 yasinda başladım.Dusunuyorumda neden yaşıyorum ki hiçbir hayalim gerçek olmadi bir sürü sağlık sorunu yaşadım ve arkadaşlarım iş sahibi oldu çoğu evlendi evlenmeyenlerde gezip egleniyor tatil beldelerinde görüyorum benim hayatım o kadar hayale ve çabaya rağmen bomboş geçti çok canım yanıyor demekki hak ediyorum aile evinde surunmeyi parasızlıği açlıkla büyümeyi hiç bir şehir gezmemeyi akranlarim ise 20 lerinden bu yana çoğu dolu dolu geçirdi ben eşek kadar 28 yaşında hiçbir hayali gerçek olmayan biriyim
Hiç sorun yok takılma oralara ilaç kullanacak kadar vahim durumda değilsin,olumlu yanlarından bak bingölde özel sektörler muhasebeci vs olarak alıyor av.büroları fln var gezecek çok yer yok,çok gelip gittim iyi biliyorum o yüzden diyorum tanıdık vs varsa özelden belki iş bulunur o sıradada çevre edin kpss çalış hiç olmazsa çalışmış olursun çevren olur,karamsarlık ilaç kullanma vs bu yaşta çok fazla,benim bütün arkadaşlarım 20 li yaşların başında evlenmişti ben o sıra okuyordum onların çocukları vardı tatile fln gidiyorlardı bende geç kaldım diyordum,en güzeli oradasın madem özelde birşeyler yap çevre edin bu ruh halinden çık kimseye bakma sen.Evet o zamanlar düşünemedim şimdi meslegimde iş bulamıyorum bulsam bile verdikleri maaş başka şehirde geçinmeye yetmiyor
Çok teşekkür ederimHiç sorun yok takılma oralara ilaç kullanacak kadar vahim durumda değilsin,olumlu yanlarından bak bingölde özel sektörler muhasebeci vs olarak alıyor av.büroları fln var gezecek çok yer yok,çok gelip gittim iyi biliyorum o yüzden diyorum tanıdık vs varsa özelden belki iş bulunur o sıradada çevre edin kpss çalış hiç olmazsa çalışmış olursun çevren olur,karamsarlık ilaç kullanma vs bu yaşta çok fazla,benim bütün arkadaşlarım 20 li yaşların başında evlenmişti ben o sıra okuyordum onların çocukları vardı tatile fln gidiyorlardı bende geç kaldım diyordum,en güzeli oradasın madem özelde birşeyler yap çevre edin bu ruh halinden çık kimseye bakma sen.
İnşaat mühendisiyimBen de mühendisim be mühendisliği? Kpss deneyebilirsin banka var o var hiç mi staj vs yapmadın ya da o şehirde işsiz kalacağını düşünmedin 2