- Konu Sahibi OhmycherryPie
sizde türünün son örneği benim deyin.siz takıldıkca insanlar üzerinize gelecektir zaten
neden takılma fırsatı veriyosunuz arkadaşlarınıza
haticenin neyiyle dalga geçmişler aceba? millet açsında k.yla dalga geçsin
peygamberimizin ilk eşininde adıda haticeydi bence çok anlamlı ve çok güzel isim
Arkadaslarim dalga gecmezler adimi bilen benim tanimadigim kisiler boyle diyorlar kendi aralarinda
İsmin çok güzel benim de göbek adım o. Çok severim :) dalga geçenlere, tüm Müslümanların annesinin adını taşımaktan gurur duyarım demelisin!
Bu da birşey mi sen izin verirsen en normal (artık nasıl oluyorsa bunun normali) isimle bile alay ederler. İsim değil farklı farklı konularda alay ederler mutlaka birşeyler bulur bunu yapan insanlar. Hani az-çok isminin dalga geçilecek bir yönü olsa (kırıcı olmamak için örnek vermek istemem) o zaman anlarım da Hatice' nin nesi var yahu?Bence bunu sana yapan insanlarr kusura bakılmasın ama ahmak insanlar kafası çalışmayan espri anlayışı kıt olan insanCIKlar. Ve sen böyle basit insanlarla arkadaşlık yapmayı geç onlar yüzünden isim değiştreceksin(!) olur şey değil. Kendin için yapsan yine neyse. Git o zaman Sibelsufalan koy memnun et onları !!
Senin isminle alay eden kişilerin eğlencelik o kadar yönü vardır ki;çok zoruna gittiyse emin ol seni böyle buraya konu açacak kadar dertli yapararsın onları da !!
Hatice çok güzel ve anlamlı bir isimdir.Benim en iyi arkadaşlarımdan birinin adı Hatice ben ona Hatçemm derim.
Ama dalga geçilecek bir isim olarak hiç düşünmedim.
Boşver sen onları .
Bu arada benim adım da Ceren ve diyorum ki ismin çok güzel![]()
Ne kadar güzel bir ismin var ve farkında değilsin.
Ben öleyim o zaman benim ismim erkek ismi ama seviyorum yine de.
Tanışma anlarında karşımda ki insanların şaşkın bakışlarını görmek hoşuma gidiyor.
Bence senin isminle dalga geçenler kendi totolarına gülsünler.![]()
Herkes ismimle dalga geçiyor aslında eskiden ismimi severdim ama eğitim hayatım boyunca ismimle dalga geçtikleri için ismimden soğudum ismimi değiştireceğim
nasıl dalga geçtiklerini anlatamam aslında banada anlamsız geliyor ams demekki ismi ceren pelin vs olanlar seviliyor
biriyle tanışırken ismimi söylemekten utanıyorum
ismim HATİCE... :'(
onların annelerinin adı Cansu, Kumsal, bilmemne Naz mıymış da Hatice gibi güzel bir isimle dalga geçiyorlar..
böyle yapanlardan uzak durmanı tavsiye ederim. çünkü isminle dalga geçtiklerine göre ya gerizekalılar ya da ezik. kendilerinde modern takılıyor hanzolar![]()
Dalga geçilcek bişey göremedim ben ama :26: Kim dalga geçiyosa sende onlarla geç hemen sana koyulan sıfattan vazgeçmek yerineBana öyle geliyoki sen ismini beğenmiyosun bunu bahane ediyosun
![]()
Ne güzel bir ismin var. .
Keşke benim de adım Hatice olsa. .
allah alla hatice isminin dalga gecilecek neyi var mis gibi isim...
nerede dalga geciyorlar okulda falanmı?
Avutmak icin soylemiyorum ama cidden guzel bi isim ne varmis isminde ya bu isimle ne kadar dalga gecilebilir ki abartmissin bence ne isimler var dalga gecilen.. Sen cekinerek degilde ozguvenle ismini soyle ve gulumse o zaman onlarda dalga gecme cesaretini bulamazlar .. Mesela su ara bakimsiz paspal demode kizlara kezban diyolar ismi kezban olanlar napsin halbuki ben cok guzel ve bakimli bi kezban taniyorum onu begenenlerde cok ve adi kezban diye soguyan olmadi kizdan bosuna takma
Acaba yaş kaç ?
Sen de onlar bunu yapınca utanıp sıkıldıkça onlar daha bir havaya giriyorlardır. dik dur. bu hayattaki tek eğlenceleri insanları küçümsemek olan eziklere karşı dik dur ve hadlerini bildir![]()
Ozelllikle okulda dalga geciyorlar " o isim hala kaldi mi " diyen bile duydum
ilk defa duydum hatice ismiyle dalga geçildiğini
Canım çocuk aklı veya cahillikle bazen isimlerle dalga geçiliyor ama senin isminde bir şey yok ki..
hani ismin güldudak ya da sanki modernmiş gibi parla, pırla falan olsa bir nebze anlayacağım da... bence kendini boş yere üzüyorsun. hiç takıntı yapma.
belki sana köylü ya da eski isimler gibi geliyor olabilir, ama bence asıl o isimlerin bir ruhu var. en sosyetikler bile çocuklarına ayşe ismini koyuyor, buyur burdan yak:)))
Cok tesekkurler icimi rahatlattiniz ismimi degistirmektn vazgectim