herkes kendi kaderini yaşar!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
bize bahşedilen bu hayatı gerçekten kendi isteklerimiz doğrultusunda mı yoksa başkalarının istediği gibi mi yaşıyoruz.insan bazen sıkışıp kalıyor ya terkedim mi die ama sonra bensiz napar diyoruz ya bunun gibi başkaları için mi yaşıyoruz yoksa herkes kendi kaderini kendi mi belirliyor !ben çok döndüm mesela terketmek korkusundan acaba sonu nolur die çok düşündüm .bazen kaderimizi bazende istediğimizi yaşıyoruz bence...

Kim istediği şeyi alabilirki hemen. Kimi almak için gider satılmış. Kimi almak için parasını denkleştirmeye claışır. Kimide parası olmadıgından vazgecer.
Hayatta böyle işte. Ya alırsın alıcağını yada beklersin.

Çoğu zaman bende vazgecmek onu bırakmak istemişimdir. Şöyle bir şey varki ben yeni birini daha hayatıma sokmak istemiyorum , yeni birini tanıyana kadarki zamanımın bedelini ilerde ayrılıkla ödemek istemiyorum. Bunu düşünürek bırakamıyorum keretayı:lepi:

Bazen kaderimizi bazen kendi cizdiğimiz yolda yürüyoruz işte:delphin:

Eğride doğruda cizsek kendi yolumuzda ilerlemek gibisi yokşakkıdı

kim istediği şeyi alabilirki hemen. Kimi almak için gider satılmış. Kimi almak için parasını denkleştirmeye claışır. Kimide parası olmadıgından vazgecer.
Hayatta böyle işte. Ya alırsın alıcağını yada beklersin.

çoğu zaman bende vazgecmek onu bırakmak istemişimdir. şöyle bir şey varki ben yeni birini daha hayatıma sokmak istemiyorum , yeni birini tanıyana kadarki zamanımın bedelini ilerde ayrılıkla ödemek istemiyorum. Bunu düşünürek bırakamıyorum keretayı:lepi:

Bazen kaderimizi bazen kendi cizdiğimiz yolda yürüyoruz işte:delphin:

Eğride doğruda cizsek kendi yolumuzda ilerlemek gibisi yokşakkıdı

haklisin ma hayirlisi neyse o olur inşallah hep hayatimizda biz kadinlar biraz zor kabullenioz ayriliklari çok yara alioz
ama mutluluk bizim için çok kolay bi anlik oluo işte nasilsa hayirlisi öle our inşallah hakkimizda biz hassas kadinlarin ruhunu anlayan birileri çikar daima karşimiza umarim...

yazzıldıgı gibi oynuyoruz bence. artistiz kendi hayatımızın :)

Bende Kadere İnananlardanım..

Back
X