Herkes ne kadar mutlu

Hyuga hinata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2017
626
392
103
Moralim yaşadığım olaylar yuzunden cok bozuk
Hem yalniz olmam hem de aile hayatimin cok zor olmasi beni cok yipratti
Okul açılacak ve inanin gidesim hic yok
Son sene olmasina ve okulun bitmesine hazir değilim hic
Herkees instagramda fotograflar paylaşıyor, herkes mutlu
Tatillere gidiyorlar, geziyorlar egleniyorlar
Ben ise bir yaz boyunca annem ile bazen tartistik bazen ufak gezintiler yaptik fakat hep biraz moralim bozuk yani tam anlamiyla içime sinmiyor hiçbirsey

Babam ve annem ayrri babam kendini bir turlu toplayamadi bize bir katlisi pek olmuyor ama kendi yasamini yoluna soksa bana yeticek, onun icin cok uzuluyorum
Annem çalışıyor bizse okuyoruz
gelecekte bir is bulamam ve herşey daha kotu olur diye cok korkuyorum

Normalde arayip sordugum arkadaslarim hep bir hava atma derdinde, yenilik yapma ve sürekli bir degisim icerisindeler sanki
Bunlari buraya yazma nedenim aşırı bunaldim sıkıldim

Allahim yardımcı olsun ama cok kötü hissediyorum kendimi

Başlığı görünce sorunun İnstagram olduğunu anladım.
Sırf böyle düşünenlere özel bir hesap açacağım.
Çocuğumun beynimi yediği ağlamasını, dağınık mutfağımı, bulaşıklarımı, anne topuzumu, evi silerken ki halimi, kirli çamaşırlarımı, yemek yaparken bir paçama yapışan çocuğumu falan koyacağım. Herkes mutlu olsun. :)

Ay ben sana bahçemden bir fotoğraf yollayayım, çocuklar oynuyor, onum havuz, çiçekler böcekler nasıl özenirsin.
Ama günümün %1i
Geri kalanı için Bkz. Akşam akşam delirmeceler.

Evet sosyal medyaya bakarsan herkes mutlu.
Kim asık suratlı foto çekinip atar ki?
Çok rastladım sevgilisiyle kedi köpek gibi kavga edip instaya gülen yüzüüüğğğğm diye foto atanı, kocası saatlerce eve gelmeyen ayda yılda bi gezmeye giden kadının foto atıp altına eşine methiyeler dizdiğine vs vs.
Oraya bakıp hayatına üzülürsen ohoo işin var

Ya kuzum bak okuyorsun ediyorsun yani bunu bilmen lazım kimse tam anlamıyla mutlu yada mutsuz olmaz herkesin hayatında olumsuzluklar vardır
Bakma sen o yalan dünyanın ışıltılarına
Misal Öğlen o sözde mutlular eşiyle dışarda mutluluk pozu paylaşırken akşama evine ağlayarak dönebiliyor
Yalan dünyanın yalancıları işte

Sosyal medya dediginiz gibi evet ama yine de arkadaslarim vs. Herkes birsey yapiyor

Ben cok icime kapandim moralim surekli olarak bozuk ve ne icin cabalayacagimi sasirdim bir bosvermislik hali var
Ve aşırı kaygim var :(

Herkes dönem dönem böyle şeyler yaşar. Sosyal medyaya bakmayın siz. Orası pembe bulutlar minnak kalpler şen kelebekler diyarı. Orada insanlar birilerini "çatlatmanın" derdinde. Ne bakıyorsunuz. Hayat inişli çıkışlı bir yol. Her zaman işler yolunda gitmiyor. Bunu kabul etmek gerek ilk önce. Hele bir de ağzında gümüş kaşıkla doğan sanslilardan değilsek. Biraz da uğraşacak meşgale olmayınca hayatı sorguluyoruz. Bende de öyle oluyor. Ne zaman canım sıkılsa kendime sarıyordum. Şu an öyle bir lüksüm yok tabi. Oğlan sakince oturuyorsa ben o an dünyanın en mutlu insaniyim :) geçen iki buçuk yıl aradan sonra ilk kez oğlan viyakladi mi, etrafı kurcaladi mi derdi olmadan gönlümce AVM gezdim. Bu bile ne büyük nimetmis meğer.

Çalışmaya başlayınca yeni bir ortamın , yeni arkadaşların olacak .. kendi paranı kazanacaksın , gidemediğim tatillere annenle gidersin , o zaman da sen koyarsın o instagramlara foto .. herkesin her işi her daim yolunda gidecek diye bir şey Yok .. bazı şeylerin kıymetini böyle böyle anlarsın

Halam çiftlikten gezen tavuk yumurtası diye sepetinde elli kadar yumurtayla o halini paylaşmıştı 15 dakika sonra ooo diye gittim halam ağlıyordu ne oldu dedim yatalak kv sine bakıyor artık dayanma gücüm kalmadı diyordu
İşte sana örnek

Moralim yaşadığım olaylar yuzunden cok bozuk
Hem yalniz olmam hem de aile hayatimin cok zor olmasi beni cok yipratti
Okul açılacak ve inanin gidesim hic yok
Son sene olmasina ve okulun bitmesine hazir değilim hic
Herkees instagramda fotograflar paylaşıyor, herkes mutlu
Tatillere gidiyorlar, geziyorlar egleniyorlar
Ben ise bir yaz boyunca annem ile bazen tartistik bazen ufak gezintiler yaptik fakat hep biraz moralim bozuk yani tam anlamiyla içime sinmiyor hiçbirsey

Babam ve annem ayrri babam kendini bir turlu toplayamadi bize bir katlisi pek olmuyor ama kendi yasamini yoluna soksa bana yeticek, onun icin cok uzuluyorum
Annem çalışıyor bizse okuyoruz
gelecekte bir is bulamam ve herşey daha kotu olur diye cok korkuyorum

Normalde arayip sordugum arkadaslarim hep bir hava atma derdinde, yenilik yapma ve sürekli bir degisim icerisindeler sanki
Bunlari buraya yazma nedenim aşırı bunaldim sıkıldim

Allahim yardımcı olsun ama cok kötü hissediyorum kendimi
Ablacm bakma o face instagram fotograflarina sen herkes tabiki mutlu anini paylasir kim derdini kederini ordan paylasir ki daha cok gencsin dert etme cik arkadaslarnla gez toz kafana takma

sevgili arkadaşım, instagram da çoğu kişi rol yapıyor, bunun farkında olun azıcık. :) instagram a fotoğraf koymazsa ölecek hastalığı var, bilmiyor musunuz :)

Ben de bu yıl sizin gibiydim.İnstagramı kapattım.Çok iyi geldi ne yalan söylim.Zaten ben pek birşey paylaşmam ki en son paylaşımım üstünden 2 sene geçmiş nerdeyse düşünün.Sırf milletin naptığı nerelere gittiğine bakmak için olan gereksiz bir uygulamaya döndü benim için.Bence siz de kapatın.Bir de böyle deneyin.

Bende suan
Ben de bu yıl sizin gibiydim.İnstagramı kapattım.Çok iyi geldi ne yalan söylim.Zaten ben pek birşey paylaşmam ki en son paylaşımım üstünden 2 sene geçmiş nerdeyse düşünün.Sırf milletin naptığı nerelere gittiğine bakmak için olan gereksiz bir uygulamaya döndü benim için.Bence siz de kapatın.Bir de böyle deneyin.
Bende şuan giris yapmiyorjm
Ozguvenim iyice azaldi dışarı cikasim gelmiyor
Aile durumlari yüzünden iyice dunyada kendimi bos hissetmeye basladim
Kendimi toplayıp bir is sahibi olmak icin cabalayacagim insallai

Back
X