Herkes nolur yorum yapsın

rmysa91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2018
96
20
88
34
15 eylülde betahcg 440 17 eylülde 1218 ve bugün yani 21 eylülde 3595 çıktı.....

1218 den sonra 4 gün gecmiş ve 5000lerde değer bekliyordum 3595 oldu sizce normal mi aksama kadar 5000 i bulurmu

Yukselis tam 2 kati kadar olmasa da iyi ilerlemiş gibi görünüyor. Ben ilk 155 ile öğrendim sonra 2. Bir kan tahlili istemedi doktorum nasıl ilerledi hiç bir fikrim yok. O yüzden takip etmeyi bırakın bence keseyi görmeye odaklanin.

Sakin olun test yapmayi birakin endiseliyseniz vajinal olarak kese gorunur bi doktora gorunun.

Sakin olun öncelikle, değer 2 katı artmak zorunda değil. Sizinki gayet iyi artmış. Sürekli kan vermenize gerek yok.

1000leri geçince yavaş yavaş artar. Doktorlarda öyle diyor. Ayrıca artmış yani. Keseyi görebilirsiniz. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaallah

15 eylülde betahcg 440 17 eylülde 1218 ve bugün yani 21 eylülde 3595 çıktı.....

1218 den sonra 4 gün gecmiş ve 5000lerde değer bekliyordum 3595 oldu sizce normal mi aksama kadar 5000 i bulurmu
2 kati artacak diye birşey yok, rahat olun, tebrikler bu arada..

Neden sürekli kan veriyorsunuz onu anlamış değilim ? Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hcg 98 çıktı . Doktorum 2 hafta sonra gel keseyi göreyim dedi, 2 hafta sonra gittik, kesemizi gördük çok şükür . Kendinize de bebeğinize de bu stresi yaşatmayın . Değerleriniz gayet iyi . Sürekli baktırıp durmayın .

Ilk kez ozaman stres oldum normalde olmam..çünkü kimyasal dış mol gebelik yaşayanlar oluyor ve erkenden ne yapılması gerektigini anlamak istedim

PinaR8982 arkadaşın da dediği gibi bende ilk gittiğimde gebelik var mı yok mu hcg ye baktırdı doktorum sonra da iki hafta sonra kese iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı sonunda da kontroller düzene girdi çok şükür sürekli hcg ölçtürüp stres olmaya hiç gerek yok bence de.. Seni anlayabiliyorum bir sürü şey yaşanıyor stres oluyor insan ama sakin kalmaya çalış olmayacağı varsa da bu stresle olur hale gelir güzel düşün duanı yap akışına bırak zaten Allah korusun bir terslik varsa sadece hcg yetmez buna

Peki ayni saattemi yaptirdiniz?Cunku saat bazinda degisir gun onemli degil uzerinden 48 saat (2 gun icin) yada sizdeki gibi 92 saat mi gecti? Derseniz ki 90 saat tabiki katlamis olarak bekliyemezsiniz.Kizkardesim 46 saat sonra yaptirdi ve bekleninin altinda cikti ama saglikli bir gebeligi var eger oyleyse telaslanmaniz yersiz.

Ilk kez ozaman stres oldum normalde olmam..çünkü kimyasal dış mol gebelik yaşayanlar oluyor ve erkenden ne yapılması gerektigini anlamak istedim
Canım sakin ol nasıl durumlar.benim beta hcg kesinlikle düzenli artmadi ve cok yavaş yavaş ilerledi .dr um bu düşer bekleyelim dedi .kendiliğinden düşsün kurtaj yapayım dedi bekledik. Değerim 1000 lere gelince dr keseyi Rahimde gordu çok şükür ve suan gayet sağlıklı ilerliyoruz. Sana tavsiyem bekleyecek sin 8. Haftada da kalp atışını duymuştuk

değeriniz 1000lere gelince kese vajinal ultrasonda mi gözüktü yoksa karından ultrasonda mı?

değeriniz 1000lere gelince kese vajinal ultrasonda mi gözüktü yoksa karından ultrasonda mı?
Katından ultrasonda görundu.bende Hasanbeyli uğraşıyorum buraya giremedim erken doğum riskim çıktı 3cm açıklık var tedavi gördüm sancı dursun Diye ama. Yatmam gerek en az bir hafta hiç kalkmadan dua edin

İnşallah canım sağlıkla bebeğini al kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…