Cok sagolun1000leri geçince yavaş yavaş artar. Doktorlarda öyle diyor. Ayrıca artmış yani. Keseyi görebilirsiniz. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşaallah
2 kati artacak diye birşey yok, rahat olun, tebrikler bu arada..15 eylülde betahcg 440 17 eylülde 1218 ve bugün yani 21 eylülde 3595 çıktı.....
1218 den sonra 4 gün gecmiş ve 5000lerde değer bekliyordum 3595 oldu sizce normal mi aksama kadar 5000 i bulurmu
Ilk kez ozaman stres oldum normalde olmam..çünkü kimyasal dış mol gebelik yaşayanlar oluyor ve erkenden ne yapılması gerektigini anlamak istedimNeden sürekli kan veriyorsunuz onu anlamış değilim ? Ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde hcg 98 çıktı . Doktorum 2 hafta sonra gel keseyi göreyim dedi, 2 hafta sonra gittik, kesemizi gördük çok şükür . Kendinize de bebeğinize de bu stresi yaşatmayın . Değerleriniz gayet iyi . Sürekli baktırıp durmayın .
Canım sakin ol nasıl durumlar.benim beta hcg kesinlikle düzenli artmadi ve cok yavaş yavaş ilerledi .dr um bu düşer bekleyelim dedi .kendiliğinden düşsün kurtaj yapayım dedi bekledik. Değerim 1000 lere gelince dr keseyi Rahimde gordu çok şükür ve suan gayet sağlıklı ilerliyoruz. Sana tavsiyem bekleyecek sin 8. Haftada da kalp atışını duymuştukIlk kez ozaman stres oldum normalde olmam..çünkü kimyasal dış mol gebelik yaşayanlar oluyor ve erkenden ne yapılması gerektigini anlamak istedim
değeriniz 1000lere gelince kese vajinal ultrasonda mi gözüktü yoksa karından ultrasonda mı?Canım sakin ol nasıl durumlar.benim beta hcg kesinlikle düzenli artmadi ve cok yavaş yavaş ilerledi .dr um bu düşer bekleyelim dedi .kendiliğinden düşsün kurtaj yapayım dedi bekledik. Değerim 1000 lere gelince dr keseyi Rahimde gordu çok şükür ve suan gayet sağlıklı ilerliyoruz. Sana tavsiyem bekleyecek sin 8. Haftada da kalp atışını duymuştuk
Katından ultrasonda görundu.bende Hasanbeyli uğraşıyorum buraya giremedim erken doğum riskim çıktı 3cm açıklık var tedavi gördüm sancı dursun Diye ama. Yatmam gerek en az bir hafta hiç kalkmadan dua edindeğeriniz 1000lere gelince kese vajinal ultrasonda mi gözüktü yoksa karından ultrasonda mı?
İnşallah canım sağlıkla bebeğini al kucağınaKatından ultrasonda görundu.bende Hasanbeyli uğraşıyorum buraya giremedim erken doğum riskim çıktı 3cm açıklık var tedavi gördüm sancı dursun Diye ama. Yatmam gerek en az bir hafta hiç kalkmadan dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?