- 18 Ekim 2017
- 6.278
- 37.607
- 548
- 34
- Konu Sahibi Evrimnecla
Simdiden ceyizlere baslayin 10 seneye ancaNur benim kizim 2014 lu 9.5 yasinda 2004 dogumlular mi evleniyo senin cevrende

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdiden ceyizlere baslayin 10 seneye ancaNur benim kizim 2014 lu 9.5 yasinda 2004 dogumlular mi evleniyo senin cevrende
Evliliğin başarı olarak görüldüğü bir toplum olduğumuz için, normalGeçen gün hastanede emzirme odasına gittim orada dehşete düştüm. Hepsi çocuk emziryordu en büyüğü 2000 doğumluydu.
Evliliğin başarı olarak görüldüğü bir toplum olduğumuz için, normal
Ben de okumuş ev hanımıyım. Bazen şartlar el vermiyor, hayat planladığın gibi gitmiyor sen de akışına bırakmak zorunda kalıyorsun. Çocuğumu gözümün önünde büyütmeyi kariyerime tercih ettim. Pişman da değilim. Boşanma durumunda da sığınabileceğim bir ailem var çok şükür.Okumuş ev hanımıiyiyimiş. Yani çalışır çalışmaz insanların hayat tercihlerine çok karışmak da istemiyorum ama çalışmamak da büyük cesaret. Malum boşanma olur Allah korusun eşe bir şey olur, bir yaştan sonra tecrübesiz iş bulmak imkansıza yakın
Bence 30 32 yas ideal evlenmek icinEvliliğin başarı olarak görüldüğü bir toplum olduğumuz için, normal
yani evlilik hep başarı olarak görülüyorduEvliliğin başarı olarak görüldüğü bir toplum olduğumuz için, normal
Ondan sonra gelsin 25 imde cocugumla bisaniyirum nereye gideyim konulariyani evlilik hep başarı olarak görülüyordu
hatta 30 sene önce, toplum daha kapalıydı bu konularda
ama en azından bizim zamanımızda okuyan doğru düzgün yerlerde okuyordu -genel olarak. kariyer hedefi, dünyayı görme hedefi, gidip ABDde avrupada X firmada, ya da tr'de X kurumda çalışma hedefi vardı çoğu kızın daha okulun 1. günü biz bunları konuşurduk, ne biliyim büyük idealleri vardı genelde kadınların. evlenmek de buna dahil olabilir ama okumuş da koca bulmuş çalışmamış dedirtmek istemezlerdi. bu biraz ayıpsanırdı yani. biraz okumuş kadınlarda rol model; tuttuğunu koparan, kariyerli, donanımlı bir kadın figürüydü. çalışmayı bıraksa bile belli bir kariyerden sonra bırakmıştır mesela benim neslim.
şimdi bi kere okumak zaten ayağa düştü
sonra okuyup birşey ispatlamak gibi bir çabası yok kızların. ayıpsayan da yok.
sonra toplum daha kapalı değil ama daha muhafazakar değişik bir hal aldı
annelik daha fazla kutsanıyor vs. vs.
uzun bu konu ama kabaca böyle düşünüyorum.
Müthiş ifade etmişsinizyani evlilik hep başarı olarak görülüyordu
hatta 30 sene önce, toplum daha kapalıydı bu konularda
ama en azından bizim zamanımızda okuyan doğru düzgün yerlerde okuyordu -genel olarak. kariyer hedefi, dünyayı görme hedefi, gidip ABDde avrupada X firmada, ya da tr'de X kurumda çalışma hedefi vardı çoğu kızın daha okulun 1. günü biz bunları konuşurduk, ne biliyim büyük idealleri vardı genelde kadınların. evlenmek de buna dahil olabilir ama okumuş da koca bulmuş çalışmamış dedirtmek istemezlerdi. bu biraz ayıpsanırdı yani. biraz okumuş kadınlarda rol model; tuttuğunu koparan, kariyerli, donanımlı bir kadın figürüydü. çalışmayı bıraksa bile belli bir kariyerden sonra bırakmıştır mesela benim neslim.
şimdi bi kere okumak zaten ayağa düştü
sonra okuyup birşey ispatlamak gibi bir çabası yok kızların. ayıpsayan da yok.
sonra toplum daha kapalı değil ama daha muhafazakar değişik bir hal aldı
annelik daha fazla kutsanıyor vs. vs.
uzun bu konu ama kabaca böyle düşünüyorum.
Dur biz daha üniversiteye gitçezBu yaz da evlenemedim hayırlısı![]()
Kader bize ilişkilerde gülmedi kariyerde sırıtsa bari.Dur biz daha üniversiteye gitçez
Bosanmak cok kolaylastigi icin evlenen sayisi da artmistir, ondandir :)Kızlar biliyorsunuz ya benim nişan bozulalı bir ay oldu. Bu bir ayda her Allahın kulu nişanlandı herkes evlendi. Ayrıldıktan sonra algıda seçicilik mi oldu nedir çevremde sadece evlenen insanları görüyorum depresyona gireceğim az kaldı![]()
hem öyleOndan sonra gelsin 25 imde cocugumla bisaniyirum nereye gideyim konulari
Algıda seçicilik değil, belli bir yaşın üstündeyseniz maalesef herkes patır patır evleniyor,
bu tarz şeyleri oyuncak sanan ve boşanan insanlar da maalesef yalnızlıktan başka bişi yaşayamıyor çoğu zaman. üzücü ama gerçek
Eee aynı şey.niye neden yokken boşanılsın zaten.Yanlız kadınlar boşanmıyor. eşleri tarafından boşanmaya zorlanıyor.
Eee aynı şey.niye neden yokken boşanılsın zaten.