Herkes patır patır evleniyo mu yoksa algıda seçicilik mi

Kızlar biliyorsunuz ya benim nişan bozulalı bir ay oldu. Bu bir ayda her Allahın kulu nişanlandı herkes evlendi. Ayrıldıktan sonra algıda seçicilik mi oldu nedir çevremde sadece evlenen insanları görüyorum depresyona gireceği
Şöyle düşün.Belki onların da sorunlari var ama düğün yaparken cesaret edip ayrilamadilar.

Bende boşanıyorum şu an iki çocukla.Anlasabilseydiniz nişan atmazdiniz bu kadar erken anlasamayacaginizi anlayıp bunu kabul edip uygulamaya geçtiğiniz için çok şanslısınız keşke zamanında ben bu cesareti gosterebilseydim boşa giden bi ömür oldu en azından sizde umut var şu an

Kızlar biliyorsunuz ya benim nişan bozulalı bir ay oldu. Bu bir ayda her Allahın kulu nişanlandı herkes evlendi. Ayrıldıktan sonra algıda seçicilik mi oldu nedir çevremde sadece evlenen insanları görüyorum depresyona gireceğim az kaldı 😬
Patır patır evlenenler catır catır kavga etmeye baslayip 1 sene dolunca bosanadabiliyorlar.Bazen olmuyorsa hayırlı oldugu icindir elbette..Eros okuna kadar bekarlığın sefasını sürmeye devam edin derim:KK45:

Bende boşanıyorum şu an iki çocukla.Anlasabilseydiniz nişan atmazdiniz bu kadar erken anlasamayacaginizi anlayıp bunu kabul edip uygulamaya geçtiğiniz için çok şanslısınız keşke zamanında ben bu cesareti gosterebilseydim boşa giden bi ömür oldu en azından sizde umut var şu an
Doğru söylüyorsunuz ama en azından nihayetinde bu kararı verebilmişsiniz siz de. Çocuklarınızla daha mutlu olun💜

Ben de fark ettim bu sene eskiden oturup büyüdüğüm yerdeki bütün 23-28 yaş aralığındaki tanıdıklar evlendi 😂 evlenmeyeler de acilen nişan yaptı. Haklarında hayırlısı olsun deyip geçin öyle oturup vay ben evlenemedim moduna girmeyin evlenmek bir başarı değil bu devirde, gerektiği anda kendi yolunuzu çizebilmek başarı. Etraf kavga gürültü sırf evlenecekleri bilindiği için aman bu da evlenemedi denmesin diye koşa koşa evlenen kaynıyor. Bir avuç insanın düşüncesi için mutsuz bir evlilik yapmamanız başarı

Kızlar biliyorsunuz ya benim nişan bozulalı bir ay oldu. Bu bir ayda her Allahın kulu nişanlandı herkes evlendi. Ayrıldıktan sonra algıda seçicilik mi oldu nedir çevremde sadece evlenen insanları görüyorum depresyona gireceğim az kaldı 😬

Yaz mevsiminde olduğumuzdan olabilir mi? Kışın da bu düğünler sürecek mi bakın ona göre anlaşılır :KK53:

seneye de siz evlenirsiniz belki 😊 önemli olan doğru kişi ile olması ben nişan atmaya cesaret edemedim sonra boşandım mesela

Hic mi nisan atan yok 🤣

Cidden öyle bir avuç insan kaldık evlenmeyen
Ya çok fazla kişi bi anda evlenmeye başladı. Yahu bunlar nasıl buldular kocayı, anlaştılar bir türlü anlamadım ama bende görüyorum bi anda kavimler göçü gibi bekarlar diyarından kafile kafile ayrıldılar

Back
X