Herkese merhaba

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.973
3.747
333
Merhaba sevgili kadınlar kulübünün değerli üyeleri aranızda bulunmaktan çok mutluyum artık bütün dertlerimi sizinle paylaşacam dinlerseniz tabi 😊 hepinizi öpüyorum😘

Merhaba sevgili kadınlar kulübünün değerli üyeleri aranızda bulunmaktan çok mutluyum artık bütün dertlerimi sizinle paylaşacam dinlerseniz tabi 😊 hepinizi öpüyorum😘

çok eğlenceli olacak gibi...

biz de sizi bekliyorduk nerde kaldı diye? Bir üye gelecek ki ne dertleri varmış ne...

Teşekkürler cevaplarınız için öncelikle profilimi düzenleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.gerçekten bende heyecanlıyım bütün dertlerimi sizinle paylaşmak için

Teşekkürler cevaplarınız için öncelikle profilimi düzenleyemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.gerçekten bende heyecanlıyım bütün dertlerimi sizinle paylaşmak için
Allah dert vermesin inşallah da paylaşmak zorun da kalmayasın.
Güzel şeyler paylaşman dileğiyle.

Hoşgeldin Ahu

Biz dinleriz de, Allah dert vermesin size yine de.

Tüm kadınlarımıza dertsiz günler diyorum.

Dert bende derman nerde

eee kaç saattir seni bekliyoruz Ahu

saçların da kıvırcık mı?

Kıvırcık saç ne alaka anlamadım ?

Hoşgeldin :)

Allah paylaşmak zorunda kalacağın dertler vermesin tabi
Biz de öptük madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…