- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Sıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim benAyrılmayı siz istemissiniz. Israr etse bu canınızı sıkmazmıydi?
Mevsimler yagmur kar hormonlarim uzun süredir gorusememiz yani görüşüyoruz fakat aynı çatı altnda olmamammiz bnlar hep etkendiBaşlığa ve içeriğe bakınca gerçekten de durduk yere ayrılmak istemişsiniz gibi görünüyor.
Sıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
Eşim ağır vasıta ben ise deli dolu ask içinde bir birliktelik istiyordum amaa eşim stabil ilerliyor bu da beni arada ayrılığa itiyoNeden ayrılmak istediniz?
Evet ayrılan da sensin barışan da sensin diyor ciddiye almıyor beniKusura bakmayın en kızdğım şey, büyük ihtimalle oda size ders vermek için yapıyor, huyunuzu biliyordur,sorun olup olmadığını da biliyordur iyi yapmış. Ayrıca yüzyüze konuşulur, başka şehirdeyken söylenmemeli
Evet ayrılan da sensin barışan da sensin diyor ciddiye almıyor beni
Yalvarsn ne olur aşkım gitme ben sensiz nefes alamam oksijenim biter desin :)Kusura bakmayın ama haklı :)
Ztn neyinizi ciddiye alsın, ayrılmak istemiyormussunuz. Ee napcak anlamadım ki
Boşanırım demekki sevmiyo beni kabul ediyo ne demek boşanırım insn bir uzlaşma yoluna gider gönül alirEşiniz gerçekten ayrılmak istemediğinizi bildiği için yalvarmıyordur. İlgisini çekmek için bu yolu deniyorsunuz sanırım ama çok yanlış. Ya gerçekten tamam boşanalım derse o zaman ne yapacaksınız?
Yalvarsn ne olur aşkım gitme ben sensiz nefes alamam oksijenim biter desin :)
Oluyo ben gitmiyorum ben gitmedigim için ben sorun çıkarıyorum o gelmemi istyor ben düzenimi bozmak istemiyorumAnlamadım ki olayı? Madem öyle neden dolu dolu her an birlikte aşk yaşayacağınız biriyle değil de eşinizle evlendiniz? Sonuçta uzakta olacağını biliyor olmanız gerekiyordu?
Hem işleriniz aynı yerde olmuyor mu?
Yalvarsn ne olur aşkım gitme ben sensiz nefes alamam oksijenim biter desin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?