Herkese selam sana hasret

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
Eşime ayrılmak istediğimi söyledim Hiç bir şey yapmadı sen bilirsin senin kararın engel olamam dedi bir daha arama beni konuşma dedim şuan iş nedeniyle farklı bir ilde biraz düşün kafanı topla dedi ama hala ariyo yazıyor istemiyorum diyorum ayrılık kararımı ciddiye almıyor ne yapmamı istiyorsun gitme diye yalvarmamimi bekliyosun diyor evet yalvarabilir degil mi gitme diye hic öyle bir girişimi olmadı çok moralim bozuk durduk yere ayrlmk istemişim

Kusura bakmayın en kızdğım şey, büyük ihtimalle oda size ders vermek için yapıyor, huyunuzu biliyordur,sorun olup olmadığını da biliyordur iyi yapmış. Ayrıca yüzyüze konuşulur, başka şehirdeyken söylenmemeli

Evet ayrılan da sensin barışan da sensin diyor ciddiye almıyor beni

Anlamadım ki olayı? Madem öyle neden dolu dolu her an birlikte aşk yaşayacağınız biriyle değil de eşinizle evlendiniz? Sonuçta uzakta olacağını biliyor olmanız gerekiyordu?
Hem işleriniz aynı yerde olmuyor mu?

Eşiniz gerçekten ayrılmak istemediğinizi bildiği için yalvarmıyordur. İlgisini çekmek için bu yolu deniyorsunuz sanırım ama çok yanlış. Ya gerçekten tamam boşanalım derse o zaman ne yapacaksınız?

Boşanırım demekki sevmiyo beni kabul ediyo ne demek boşanırım insn bir uzlaşma yoluna gider gönül alir

Oluyo ben gitmiyorum ben gitmedigim için ben sorun çıkarıyorum o gelmemi istyor ben düzenimi bozmak istemiyorum

Eşinize bir daha arama beni sakın fln demeniz bana çok çocukça geldi, sanki 5 aylık sevgilinizden ayrılıyor gibisiniz, boşanma aşamasında olsanız dahi araması, söylemesi gereken şeyler olabilir, eşsiniz siz. Herhalde daha önce de bu tür sorunlar çıkardığınız için eşiniz alışmış, ciddiye almıyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…