- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Oyle görünüyor:)Naz yapiyim derken kocayi kaybedeceksiniz
Biriisi de çıkıp demiyor ki ne dmeek sen bilirisn karar senin saygi duyuyorum hayr gidemezsin ben seni seviyorum bırakma beni demesi gerekiyordu yok herkes bana ksur bulmuş ta bu adam beni sevmiyor demekki gitmemi bu kadar koly sakin kabul edebilgine göre?Eşinize bir daha arama beni sakın fln demeniz bana çok çocukça geldi, sanki 5 aylık sevgilinizden ayrılıyor gibisiniz, boşanma aşamasında olsanız dahi araması, söylemesi gereken şeyler olabilir, eşsiniz siz. Herhalde daha önce de bu tür sorunlar çıkardığınız için eşiniz alışmış, ciddiye almıyor gibi.
Oluyo ben gitmiyorum ben gitmedigim için ben sorun çıkarıyorum o gelmemi istyor ben düzenimi bozmak istemiyorum
Tabi ki şimdi ben de eşime birden boşanmak istiyorum desem, sen bilirsin saygı duyarım dese bozulurum, sevmiyor demek beni diye düşünürüm ama ben bunu ara ara yaptığınızı yada ima ettiğinizi düşündüm, eşiniz alışmış sanki bu duruma o yüzden yada size hiç inanmıyor, blöf yaptığınızı düşünüyor.Biriisi de çıkıp demiyor ki ne dmeek sen bilirisn karar senin saygi duyuyorum hayr gidemezsin ben seni seviyorum bırakma beni demesi gerekiyordu yok herkes bana ksur bulmuş ta bu adam beni sevmiyor demekki gitmemi bu kadar koly sakin kabul edebilgine göre?
Doğrudur.Mevsimler yagmur kar hormonlarim uzun süredir gorusememiz yani görüşüyoruz fakat aynı çatı altnda olmamammiz bnlar hep etkendi
Niye sen oksijen filan misinYalvarsn ne olur aşkım gitme ben sensiz nefes alamam oksijenim biter desin :)
Biriisi de çıkıp demiyor ki ne dmeek sen bilirisn karar senin saygi duyuyorum hayr gidemezsin ben seni seviyorum bırakma beni demesi gerekiyordu yok herkes bana ksur bulmuş ta bu adam beni sevmiyor demekki gitmemi bu kadar koly sakin kabul edebilgine göre?
Tuhafsınız.Oluyo ben gitmiyorum ben gitmedigim için ben sorun çıkarıyorum o gelmemi istyor ben düzenimi bozmak istemiyorum
Eşim gelsn niye hep ben fedakarlık yapıyorum sonuçta burda onu bekliyorumBunu okudum, düşündümde, siz boşanmak için yalvarın adama yazık. Neden evlendiniz çocuk oyuncağımı bu iş
2 yıldır biraraya gelmek için savaşıyorum, eşimle 1 gün ayrı kalamam ama mecburum
Sevip sevmediğini anlayamadım ki.Biriisi de çıkıp demiyor ki ne dmeek sen bilirisn karar senin saygi duyuyorum hayr gidemezsin ben seni seviyorum bırakma beni demesi gerekiyordu yok herkes bana ksur bulmuş ta bu adam beni sevmiyor demekki gitmemi bu kadar koly sakin kabul edebilgine göre?
Sıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
Eşim ağır vasıta ben ise deli dolu ask içinde bir birliktelik istiyordum amaa eşim stabil ilerliyor bu da beni arada ayrılığa itiyo
Evet ayrılan da sensin barışan da sensin diyor ciddiye almıyor beni
Ondn ayrlmayacgmi cok sevdiğimi düşünüyor ama gitmeme engel olmayan birisnde dha fazla katlanamam eğer bugünde yalvarip ikna etmezseTabi ki şimdi ben de eşime birden boşanmak istiyorum desem, sen bilirsin saygı duyarım dese bozulurum, sevmiyor demek beni diye düşünürüm ama ben bunu ara ara yaptığınızı yada ima ettiğinizi düşündüm, eşiniz alışmış sanki bu duruma o yüzden yada size hiç inanmıyor, blöf yaptığınızı düşünüyor.
DogrudurDoğrudur.
Adam da bunların farkında sizi ciddiye almamış.
Sizi çok iyi tanıyor bence.
Biriisi de çıkıp demiyor ki ne dmeek sen bilirisn karar senin saygi duyuyorum hayr gidemezsin ben seni seviyorum bırakma beni demesi gerekiyordu yok herkes bana ksur bulmuş ta bu adam beni sevmiyor demekki gitmemi bu kadar koly sakin kabul edebilgine göre?
SaturasyonuyumNiye sen oksijen filan misin
Eşime ayrılmak istediğimi söyledim Hiç bir şey yapmadı sen bilirsin senin kararın engel olamam dedi bir daha arama beni konuşma dedim şuan iş nedeniyle farklı bir ilde biraz düşün kafanı topla dedi ama hala ariyo yazıyor istemiyorum diyorum ayrılık kararımı ciddiye almıyor ne yapmamı istiyorsun gitme diye yalvarmamimi bekliyosun diyor evet yalvarabilir degil mi gitme diye hic öyle bir girişimi olmadı çok moralim bozuk durduk yere ayrlmk istemişim
gitmeme engel olmayan birisnde dha fazla katlanamam eğer bugünde yalvarip ikna etmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?