Herkese selam sana hasret

Biriisi de çıkıp demiyor ki ne dmeek sen bilirisn karar senin saygi duyuyorum hayr gidemezsin ben seni seviyorum bırakma beni demesi gerekiyordu yok herkes bana ksur bulmuş ta bu adam beni sevmiyor demekki gitmemi bu kadar koly sakin kabul edebilgine göre?

Oluyo ben gitmiyorum ben gitmedigim için ben sorun çıkarıyorum o gelmemi istyor ben düzenimi bozmak istemiyorum

Bunu okudum, düşündümde, siz boşanmak için yalvarın adama yazık. Neden evlendiniz çocuk oyuncağımı bu iş

2 yıldır biraraya gelmek için savaşıyorum, eşimle 1 gün ayrı kalamam ama mecburum

Tabi ki şimdi ben de eşime birden boşanmak istiyorum desem, sen bilirsin saygı duyarım dese bozulurum, sevmiyor demek beni diye düşünürüm ama ben bunu ara ara yaptığınızı yada ima ettiğinizi düşündüm, eşiniz alışmış sanki bu duruma o yüzden yada size hiç inanmıyor, blöf yaptığınızı düşünüyor.

Yanına gitmek istemeyen siz . Düzen bozmak istemeyen siz . Kış hormonlar diyen siz . Ayrılma kararı alan siz . İlgi ısrar bekleyen kararinizdan vazgecirsin isteyen siz . Sevmeyen eşim mi diye soran siz . Buna cevap verebilecek yalnızca siz siniz.

Sevip sevmediğini anlayamadım ki.
Dert değil de hava durumundan ve hormonlardan bahsetmişsiniz.
Belki seviyordur böyle çocuksu bir kadını belki de sevmiyordur olgun olmadığınız için...
Ben bilemedim...

Ayrılma kararınızı ciddiye almamış, çünkü olgun bir insan gibi karşınıza alıp, sorunlarınızı, neden ayrılmak istediğinizi güzelce ifade etmemişsiniz. Bunu eşiniz ayrı bir şehirdeyken, telefonda söylediniz sanırım. Sizce bu olgun ve ciddiye alınacak bir davranış mı? Eşim şunu bana yapsa, adama bak, ilişkimizi ciddiye alıp, yüz yüze konuşma saygısını bile göstermemiş, benim onun söylediklerini ciddiye almamı bekliyor derdim açıkçası. Sizin niyetiniz gerçekten boşanmak mı, eşinizin ilgisini, sevgisini filan ölçmek mi, o kısmı da anlayamadım.

Sıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
Eşim ağır vasıta ben ise deli dolu ask içinde bir birliktelik istiyordum amaa eşim stabil ilerliyor bu da beni arada ayrılığa itiyo
Evet ayrılan da sensin barışan da sensin diyor ciddiye almıyor beni

vala çok ciddiye alınacak bir yanınız yok kusura bakmayın da.
evlilik bu değil. canım sıkıldı bi ölçeyim bakalım herif ne diyor? gibi bir dünya olamaz. yalancı çoban hikayesine dönmüş resmen. iki gün sonra ciddi bir mevzu olduğunda da seni adam yerine koymaz kocan.
böyle sürekli sorgulayacaksan da öncelikle bi terapiste gitmeni öneririm. zira çok sağlıklı bir ruh sağlığı görmedim sende.

Ondn ayrlmayacgmi cok sevdiğimi düşünüyor ama gitmeme engel olmayan birisnde dha fazla katlanamam eğer bugünde yalvarip ikna etmezse

Adamin sevgisini bu yollami test ediyorsun ?
Neden bu yalvartma?

niye yalvarsın istiyorsun ki ya

gitmeme engel olmayan birisnde dha fazla katlanamam eğer bugünde yalvarip ikna etmezse[/QUOTE]

Bugün yalvarmazsa mesela yarın boşanma davası mi acacaksiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…