Herkese selam sana hasret

Blof yapmissiniz adam yememis.

ya ayrılık muhabbetini böyle çocuk oyuncağına çevirmek nedir allah aşkına, kaç yaşındasınız, tepki ölçmek falan nedir?

tepkisini başka şeylerle ölçün, bence bu konuyu böyle saçma triplerle gündeme getirip hayatınıza sokmayın.

Boşanırım demekki sevmiyo beni kabul ediyo ne demek boşanırım insn bir uzlaşma yoluna gider gönül alir
Tamam da. Bır kavga olmustur, haksızdır. Sen de ayrılmak ısteyınce , dank eder kafasına gönül alır, uzlasma yoluna gıder. Ortada somut bır olay yokken ayrılalım demıssın. Cıddıye almamıstır ve siz ilgi cekmek, ilişkiyi canlı tutmak adına bu şekilde davranmaya devam ederseniz, adamın ayrılmak ıcın bır sebebı olur. Bu defa siz hatayı telafı etmek ıcın gonul alan taraf olursunuz

Sizin gerçekten sorunlarınız var.
Sanırım ego tatmini yapıyorsunuz.
Ayrılmayı isteyip neden yalvarmıyor demenin başka bir açıklaması olamaz.
Ayrılın da adam bir nefes alsın.
Umarım tamam diyip boşanma davasını o açmıştır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya gerçekten tamam boşanalım derse o zaman ne yapacaksınız?

Yillar once annemin bir arkadasi da esinin sevgisini olcemek icin bosanalim demis
Adam o kizginlikla gurur yapip acmis bosanma davasini.

Ve bosamis kadini.
Kadin yillarca aglamis ben blöf yapmistim is ciddiye bindi bosandik.diye

Yani şaka kaka olmasin sonra

Çocuk musunuz yahu? Tepki ölçmek için böyle ciddi şeyler ağıza dolanır mı? Zorla adamı kendinizden soğutup boşayacaksınız.

iyi de saka icin veya trip amacli boyle sey soylerseniz seven adamin sevgisini bitirirsiniz.
hani beni sevse kabul etmezdi demissiniz ya,
sizi belki seviyordu, ama bu davranislariniz onda kendini sorgulamaya yol acti, sonucta yetiskin bir birey gibi davranmiyorsunuz.

şahsen eşim tavrımı ölçmek için boşanalım dese
çok sevsemde aşkından ölsemde gitme demem tek celsede boşarım benimde bi gururum onurum var demi ama

bu şeye benziyo beni ne kadar kıskanıyo dur bi kıskandırayım şunu gibi saçma bi olay

birde bu ayrılcam boşanalım cümleleri ana baba evine gidip terketmeler imam nikahını bozan şeyler boşol demiş gibi 3.de nikah düşüyo açıklamıcam kk da yasak sonuçta din konuları

ya çok mu canınız sıkılıyo boşanmak istemiyosunuz ama boşanalım dediniz eşiniz yalvarsın boşanmayalım beni bırakma desin diye bekliyosun
aynısı bize yapılsa nasıl gurur dersek onlar da der yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…