- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.082
- 598
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Blof yapmissiniz adam yememis.Eşime ayrılmak istediğimi söyledim Hiç bir şey yapmadı sen bilirsin senin kararın engel olamam dedi bir daha arama beni konuşma dedim şuan iş nedeniyle farklı bir ilde biraz düşün kafanı topla dedi ama hala ariyo yazıyor istemiyorum diyorum ayrılık kararımı ciddiye almıyor ne yapmamı istiyorsun gitme diye yalvarmamimi bekliyosun diyor evet yalvarabilir degil mi gitme diye hic öyle bir girişimi olmadı çok moralim bozuk durduk yere ayrlmk istemişim
Sıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
Tamam da. Bır kavga olmustur, haksızdır. Sen de ayrılmak ısteyınce , dank eder kafasına gönül alır, uzlasma yoluna gıder. Ortada somut bır olay yokken ayrılalım demıssın. Cıddıye almamıstır ve siz ilgi cekmek, ilişkiyi canlı tutmak adına bu şekilde davranmaya devam ederseniz, adamın ayrılmak ıcın bır sebebı olur. Bu defa siz hatayı telafı etmek ıcın gonul alan taraf olursunuzBoşanırım demekki sevmiyo beni kabul ediyo ne demek boşanırım insn bir uzlaşma yoluna gider gönül alir
Yalvarmıyorsa ve boşanmak istemiyorsan gurursuzca ben seni ölçmek istemiştim diceksinSıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
Tabiki de öyle birsey olmayacak o yoluna ben yolumaYalvarmıyorsa ve boşanmak istemiyorsan gurursuzca ben seni ölçmek istemiştim diceksin
Haydaa..Sıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
Ya gerçekten tamam boşanalım derse o zaman ne yapacaksınız?
Evet ayrılan da sensin barışan da sensin diyor ciddiye almıyor beni
Sorması ayıp yaşınız kaç?Sıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
Ayrılmak istemiyorsan neden ayrılalım diyorsun? Çocuk oyuncağı değil ki bu. Bu ilk deyişin değil demek ki adam seni ciddiye almamış.Sıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
Tam olarak neden evlenmiştiniz?Oluyo ben gitmiyorum ben gitmedigim için ben sorun çıkarıyorum o gelmemi istyor ben düzenimi bozmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?