- 1 Ocak 2017
- 248
- 142
- 103
- 36
- Konu Sahibi Combativeenemy
-
Ya beni istemiyo demekki istese yaninda kalmami biseyler yapardi demi[/QUOTE]Bugün yalvarmazsa mesela yarın boşanma davası mi acacaksiniz ?
Ya beni istemiyo demekki istese yaninda kalmami biseyler yapardi demi[/QUOTE]Bugün yalvarmazsa mesela yarın boşanma davası mi acacaksiniz ?
Ya beni istemiyo demekki istese yaninda kalmami biseyler yapardi demi
Orasi bana göre degil gidemem ki ama beklerdim o baana kal deseydi[/QUOTE]İsteseniz yanına giderdiniz. Ayrılmak istemezdiniz değil mi ?
Sıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
E adam ayrilcam demissiniz tamam demis. Yazma demissiniz ama yaziyor beni dinlemiyor diyosunuz.Sıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
Sen adami oksijensiz bırakıyosun benceYalvarsn ne olur aşkım gitme ben sensiz nefes alamam oksijenim biter desin :)
Aklınız yerinde mi ya?Sıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
Yalvarsn ne olur aşkım gitme ben sensiz nefes alamam oksijenim biter desin :)
Oluyo ben gitmiyorum ben gitmedigim için ben sorun çıkarıyorum o gelmemi istyor ben düzenimi bozmak istemiyorum
Biriisi de çıkıp demiyor ki ne dmeek sen bilirisn karar senin saygi duyuyorum hayr gidemezsin ben seni seviyorum bırakma beni demesi gerekiyordu yok herkes bana ksur bulmuş ta bu adam beni sevmiyor demekki gitmemi bu kadar koly sakin kabul edebilgine göre?
Yani eşim haklı görünüyor hepinizin nazarında ama o iş öyle degil hem beni ilgisiz bıraksın hemde üstüne ben ayrılmak isteyince sesini çıkarmasn e neden evlenmiş bu adam o zman hic halt yapmayacaktida
Sizin imkanınız varken eşinizin yanına gitmemenize ne demeli böyle evlilik işte çocuk oyuncağına döner önce bi çatı altında birleşin bakalım neler oluyo sonrası gelir açıkçası eşimden 1 gün bile ayrı kalmak istemem çünkü artık bedenimden bir parça gibi oldu olmasa kolum bacağım yok gibi hissediyorum bence siz bu hissi yakalayamadınız bir arada değilsiniz hala sevgililik bölümünde kalmışsınız bir an önce gidin yanına belliki o gelemiyor biraz özverili olun..Yani eşim haklı görünüyor hepinizin nazarında ama o iş öyle degil hem beni ilgisiz bıraksın hemde üstüne ben ayrılmak isteyince sesini çıkarmasn e neden evlenmiş bu adam o zman hic halt yapmayacaktida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?