Herkese selam sana hasret

Adamı cidden sevseniz düzenimi bozamam diye bir mazeret bulmazsınız. Eşiniz bence sizden ayrılsın, hem karnım doysun hem pastam dursun kafasında bencilce yaklaşırsanız eşinizle boşanırsınız tabii ki de. Adam size gel demiş, siz gitmemişsiniz. Üstelik ayrılmayı siz dile getiriyorsunuz , sanıyorum ki ilk kez olmamış. E adam ne diye size yalvarsın oksijenim biter desin? Siz adama oksijen olmak için yanında mısınız da size yalvarsın? Kusura bakmayın aşırı bencil ve şımarıksınız, kendi egonuzu tatmin etmek için eşinizin yalvarmasını bekliyorsunuz onu kaybetmemek için değil.

Bugün yalvarmazsa mesela yarın boşanma davası mi acacaksiniz ?
Ya beni istemiyo demekki istese yaninda kalmami biseyler yapardi demi[/QUOTE]
Bütün yaptığınız naza niyaza rağmen hiç bir şey yokmuş gibi hala sizi arayıp soruyor. Bu bir şey yapmak değil mi? Sizi sevmese katlanmazdı bence. Ayrıca belki siz de onun yanına gitmediğiniz için o da sevilmediğini düşünüyordur.

İsteseniz yanına giderdiniz. Ayrılmak istemezdiniz değil mi ?
Orasi bana göre degil gidemem ki ama beklerdim o baana kal deseydi[/QUOTE]

Kal demezse şayet sizin dediğiniz gibi Bugün ! Yalvarmazsa sizde gerçekten katlanamam dediğiniz gibi katlanmayip ayrilirsaniz eşiniz için en hayırlısı olacak galiba .

Sıkmazdı ayrlmak istemiyorum ki tepkisini ölçmek istemiştim ben
Aklınız yerinde mi ya?
Sevgili misiniz boyle blofler yapıyorsunuz.
Canınız ilgi istedi: boşanalim, eve gelme, beni arama...
Bir de aradı diye kararıma saygi duymuyorsun diye bozulmuşsunuz.
Bu da yetmemiş ayağınıza kapansın istiyorsunuz.
Vallahi el insaf ya...
Ben adamın yerinde olsam böyle bir evliliği sürdürmek istemez, fırsat bu fırsat en zararsız çıkacağım şekilde mal mülk paylaşımı yapar ayrilirdim.
Siz de dikkat edin blöf yapacam diye kendinizi adliye kapısında bulmayin sebepsiz yere

Yalvarsn ne olur aşkım gitme ben sensiz nefes alamam oksijenim biter desin :)

Oluyo ben gitmiyorum ben gitmedigim için ben sorun çıkarıyorum o gelmemi istyor ben düzenimi bozmak istemiyorum

Siz hangi köyün prensesisiniz?

çok şımarıksınız.
ben erkek olsam, biri bana böyle gelse eyvallah der yürür giderim. bu ne böyle çocuk mu eyliyoruz.
olgun, hanımefendi, aklı başında kadınların soyu mu tükendi?

Yani eşim haklı görünüyor hepinizin nazarında ama o iş öyle degil hem beni ilgisiz bıraksın hemde üstüne ben ayrılmak isteyince sesini çıkarmasn e neden evlenmiş bu adam o zman hic halt yapmayacaktida

Yani eşim haklı görünüyor hepinizin nazarında ama o iş öyle degil hem beni ilgisiz bıraksın hemde üstüne ben ayrılmak isteyince sesini çıkarmasn e neden evlenmiş bu adam o zman hic halt yapmayacaktida
Sizin imkanınız varken eşinizin yanına gitmemenize ne demeli böyle evlilik işte çocuk oyuncağına döner önce bi çatı altında birleşin bakalım neler oluyo sonrası gelir açıkçası eşimden 1 gün bile ayrı kalmak istemem çünkü artık bedenimden bir parça gibi oldu olmasa kolum bacağım yok gibi hissediyorum bence siz bu hissi yakalayamadınız bir arada değilsiniz hala sevgililik bölümünde kalmışsınız bir an önce gidin yanına belliki o gelemiyor biraz özverili olun..

Ayrilmak istiyorum diyorsun ve sen bilirsin diyor.israrci olup yalvarip yakarip seni tehdit taciz huzursuz etmesinimi istiyordun.
Banada ayrilmak istiyorum dese esim sen bilirsin derim.
Eski esimede hadi ben ayriliyorum diyip cikmistim bir dunya uzatti durdu mahkemelere esimi seviyorum bosanmam demesi sadece can sıkmak sureyi uzatmak oldu.
Esiniz medeni bir cevap vermis ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…