Herkesin fikrine ihtiyacım var lütfen yorumlarınızı esirgemeyin.

Yani yeni duyduğum birşey var ama ne kadar doğru bilmiyorum sülük tedavisinden hamile kalan kadınlar varmış. Bi araştırın isterseniz. (Gerçek mi bilmiyorum sadece duydum)

Birde şöyle düşünün çocuğunuz oldu diyelim ama hayırsız oldu. Kötü oldu. Olmaması belki olmasından daha hayırlıdır. Belkide Allah sizi bundan koruyordur. Çocukların her zaman iyi tarafından bakmamaya çalışın.

Allahın verdiği de vermediği de imtihandır. Bunu unutmayın.

Son olarak dilerim en güzel şekilde anne olursunuz. Amin.

Ailesiyle mutlu mutlu yaşasın o zaman. Hanımefendi siz bebek sahibi olmak zorunda değilsiniz. O ve ailesi sizi bunun için dışlıyorlarsa sizi kuluçka makinesi gibi gördükleri içindir. Biz kadınlar kuluçka makinesi,mutfak robotu falan değiliz. Biz de insanız. Ağlayıp,gülen,soran,sorgulayan insanlarız. Sizin elinizde birşey değil kötü hissetmeyin

O gunlerin uzerinden cok sular akti guncellemelerimi okuyabildinizmi? Cunku bu msjiniz ilk gunlere yonelikmis gibi geldi.

Ben hep oyle baktim temelde dusuncem degismedi ama bu aralar hep ozlem duyuyorum
Oyle guzel bir esim varken de depresyonun dibini yasamak bu konuya odaklanmak istemiyorum

Gecen aksam onu ve baska bir babanin notlarindan gonderdim ne anlamaliyim dedi denk geldi sende oku istedim dedim fazlasini soyleyemedim
Oda ses etmedi
Ayni nese guc enerji ile hayati guzellestirmeye devam ediyor
Esim ailesinde kendini hep geri almis cok sessiz kalmis benimle cok gelisti neselendi iliskimiz cok ilerledi kiyamiyorum desem degil farkli hissediyorum yazamiyorum

Konusmaya karar verdiniz mi ? Kendinize yüklenmeyin bu sürecte belki zamanla fikir sıcak gelebilir karsı tarafa.

Evlenmisler yahu , guncellemeyi okuyun :)

Olmadi yrn oyle yaparim simdi cok gec oldu, hem bu alt sayfalara dussun
Sizin yorumunuz olmayacakmi :)
Cok zor bir durum , eger tibben cocuk sahibi olmam mumkun degilse ve ben bebek istiyorsam evlat edinirdim kesinlikle
Bence bu kadar kendinizi yipratmayip evlatlik konusunu arastirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…