- Konu Sahibi UgurluSelin
-
Ayrı oturma lüksümüz kesinlikle yok arkadaşlar . Madem öyle herkes sınırını koymadığı için pişman oluyor bende başta sınır koyarım hem eşime hem ailesine . ama ilk yapacağım şey onlara sevgiyle yaklaşmak olacak belki onlarda severler ve hiç sorun olmaz Allahımın izniyle .
Bende aynı binada oturuyorum, hatta banada evlenmeden önce, herkes sen yapamazsın felan dedi. Gözümü çok korkuttular. Fakat hiç korktuğum gibi olmadı canım ya. Kayınvalidemle Allaha çok şükür çok iyi anlaşıyoruzyeri geliyor bana br komşu, yeri geliyor bir anne gibi davranıyor sağolsun. Bunda benim payımda büyük elbet.
Aynı binada olmamıza rağmen, hiç çat kapı girip çıkmayız. olmadık saatlerde gelip gitmeyiz. Onun ev işlerine karışmam, yapmamda. Nadiren misafiri felan gelecekse yaparım. Oda bana karışmaz. İlk baştan böyle başladım, böylede gidiyor. Hatta ev almayı düşünüyoruz, aynı binadan 2 tane alalım, yine aynı binada oturalım diyorumbende ailemden uzaktayım. Burada tanıdığım tek insanlarda onlar..
Kısacası sen güzel davran, saygılı ol, inşallah karşılığını alırsın canım. Moralini bozma şimdiden, bende sen gibi çokk üzülmüştüm
karakartal!Aynı apartmanda oturupda yaka silkenler bin pişman olanlar arasındayım
eşimle bende nişanlıyken anlaşmıştık haftanın 1 günü benim annemde 2 günü kv yemek yiyeceğimize geriye kalan 4 günün kendi evimizde olacağına dair. evimiz ayrı kapımız ayrı dedi sonra ne olduğunu size söyleyeyim mi balayından geldik hadi birbirimize alışalım dedik ilk 1 hafta beraber yedik ondan sonra yukarda da yicem desem hiç fark etmedi. eşimde daha iyi işte yorulmuyorsun hayatım vs dedi . sonra biz yukarda yiyeceğiz anne dediği zamanlar ise kv aslan gibi kükredi ne var yukarda burdaki de yemek masrafa ne gerek var vs. 3 aydan fazla evimde hiç yemek kaynamadı hiç izin vermedi çünkü kv. pazar öğlen gelirdi eeee karakartal35 ben yemek yaptım sen sakın yapma. en son eşimle çok büyük kavga edip içimdekileri ağlaya ağlaya anlattıktan sonra 2/3 gün kendi evimizde yemek yemeye başladık.
evime misafir geldi mi onu çağırmak zorundayım yoksa bir surat bir surat ona misafir geldi mi aşağı inmek zorundayım yoksa oğlunu dolduruyor.
sürekli senin evin benim evim yok der. ben çamaşır asarım o değiştirir astıklarımı. yemek yaparım benim oğlum bunu yemez ona bundan yap . daha bir sürü şey
evlenince erkek oğullar çok kıymetli oluyor. aynen erkeğin annesi de bir kıymetli oluyor anlatamam .
benim eşim bekarken eve gelmezdi nerdeyse zırt pırt aramazlardı hayatta evlendik satt 8olmuş evde kimse yok hemen nerdesiniz niye haber vermiyorsunuz. belki iyilik için bilemiyorum ama insan daralıyor.
sonuç olarak şu an çok mecbur kalmadıktan sonra kv ve görümce ile konuşmuyorum görüşmüyorum.
keşke ilk başta sınırlarımı çizseymişim belki o zaman bu kadar kötü olmayacaktı herşey.
ha iyi kv yok mu evet var ama binde bir o da inşallah size denk gelir. bana denk gelmedi çünkü.
....
ama şu hizmetçi gibi kullanır lafları falan eskidenmiş güzelim o yaa..
...
Yoohiçte eskiden falan değil. Burada bu dertten muzdarip pek çok kişinin derdini okuyoruz, çevremizden görüyoruz/duyuyoruz...
dediklerimizi yanlış anlıyorsunuz galiba biraz fevri bir cevap gördüm bizde sevgiyle yaklaştık aklımızda bir fesatlık bir kötülük yoktu ki.
sadece alttan aldıkça başıma gelenleri özetledim o kadar. ben sabır taşıyımdır kimseye kolay kolay patlamam ama kv dayanamadım.
sürekli birşeylere karışması bunaltıyordu çünkü.
inşallah hakkınızda hayırlısı olur.
yalnız ailesi ile aranızdaki dengeyi sizden çok eşiniz sağlamalı siz sağlamaya çalışırsanız kötü gelin olursunuz haberiniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?