Herkesin geleceğe dair olumsuz konuşmasından , nasihat etmesinden bıktım :(

Tubik onları nasıl söyleyebildin:)Ben hayatta söyleyemem:)

şimdi bu durum kaynanadan kaynanaya değişir tabikiii...
kesin böyle şeyler olacak diye bişey yok...
başka şansın yoksa öyle kimsenin seni doldurmasına izin verme önyargılı gitme..
olacağı yoksada sen çıkartmış olursun huzursuzluğu...
heeeee bu kadar insan sallıyomu kesinlikle hayır..
çok zordur orası ayrı...
ben aynı yaşta olduğum görümcemle 1 yıl yaşadım normal şartlarda anlaşmamız lazımdı...
gel görki kanlı bıçaklı ayırdık evleri...
tek onun hatası değildi tabiki..
benimde hatalarım oldu o da başkalarının dolduruşuna geldi....
şimdi mkecburi bi toplulukta karşılaşsak birbirimiz yokmuş gibi davranmaktan yoruluyorum...
herkeste bildiği için gözleri üstümüzde oluyo ikimizinde...
bende başta teselli edeyim dedim sonunda batırdım ama gerçek bu üzgünüm...

Son düzenleme:

benim tavrımı sert bulmuşsun ancak kv ile şuanda bir sorunumuz yok. belki bunları söylediğim an için kırılmış, belki bozulmuş olabilir ama o aramızdan hiç kaldırmadığım mesafe bunu zaten "mizacı böyle, amacı kırmak değil" düşüncesiyle kapatıyor.

kaldı ki amacım zaten kırmak değildi. nihayetinde benim eşimin annesi ve gerçekten kırıcı yada saygısızlık içeren bir davranışta bulunmam mümkün değil. her zaman ne istediğini bilen ve lafı dolandırmadan söyleyen biri olarak herkesin yapmaması/yapamaması benim de yapamayacağım anlamına gelmez değil mi?

unutmadan sonuçta 60 günlük bi evlilikten bahsettiğimizi söylemişsin ancak bunun bir de 2 senelik nişanlılık süreci varsa bişeyler artık daha kolay hale gelir

neyse umarım kimse kv ile problem yaşamaz, Allah herkesin gönlüne göre versin diyerek daha fazla uzatmayayım. gerginlik pek iyi gelmiyor

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için . inşallah bende o arkadaşınız gibi sorunsuz yaşarım .

Düşünsene insan gün geliyo canından cok sevdiği annesiyle bile kavga edebiliyo sorun yasayabiliyor. bi kv melek de olsa aynı catı altında yasamak cok zor sen onun herseyını goreceksın o senın herseyını gorecek. ben evli değilim ama annem hep der bana sakın aynı apartmana gelin gitme Allah göstermesin der. Arkadaslarımızında dediği giibi gercekten ıkı tarafa da uzak olunmalı kv ye yakın olunca ve ev hayatına karısılıyosa (ve bence kesın karısılr) insan evlendiğini yuvasının farkına varamaz .

Çok teşekkür ederim . Sözlümle bu konuyu konuştuğum da anlıyorum seni , evlenecek olan her kız bu korkuları yaşar ama merak etme herşey güzel olacak , yemek konusuna gelince bende her zaman beraber yemeyi istemem ama arada güleryüzlü olup çay kahve yemek vs yaptım anne baba hadi gelin desen çok sevinirler ki ben seni seveceklerinden sroun yaşanmayacağından eminim dedi . inşallah böyle olur inşallah hepimiz için Rabbim güzel yazı yazmıştır .

Çok yaşlı değiller aslında 65 filan . Elleri ayakları tutuyor çok da güzel mantı yapıyor Dua ediyorum hep inşallah herşey güzel olur diye .

İşte üzüldüğüm ve bıktığım konu bu arkadaşım , ne güzel yazmışsın Allah razı olsun . Tavsiyelerde bulunan çoğu arkadaş dolduruşa getirmeden söyledi . ama bazıları ve çevremdeki bazıları kesinlikle kötü olacak hayatın zehir olacak vs vs bu tarz konuşuyorlar hep . oysa ben sadece tavsiye istedim birde iyi dilekleri duaları .. İnşallah sizinde sorunlarınız geçer gider biter .

nny arkadaşım aslında en güzeli iki tarafa uzak durmak ama , başka bir yol yoksa ve seviyorsan onu da kabullenebiliyorsun . Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah .

nny arkadaşım aslında en güzeli iki tarafa uzak durmak ama , başka bir yol yoksa ve seviyorsan onu da kabullenebiliyorsun . Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah .

Kesinlikle öle canım Allah hakkında hayırlısını en guzelını nasip etsın ınş. Eger birbirnizi seviyorsanız tabi ki de bu varsayımlarla sorun cıkarmamak gerekir. Umarım hersey ıstedıgın gıbı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…