- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
Ya bu gerçekmi allahım sen sabır verKonu sahibi sen iyi misin ya o yüzünün gözünün hali ne?
Seni bu hale getiren adama bir de çocuk mu vericeksin?
Yani?ya çok üzülüyorum iki kez gebelik geçirdim ve anne olmak istiyorum
Ben isteyerek evlenmedim tuzağa düşürmüyorum bilmiyorum belki de öyle sağlıklı düşünemiyorumAcelen ne? Daha doğurabileceğin en az 20 yılın var ki ötesi de mümkün. Ayrıca erkenden derdin neydi evlendin ve bir de eşini tuzağa düşürmeye çelışman hoş değil.
Gerçek gerçek.Ya bu gerçekmi allahım sen sabır ver
Konu sahibi sen iyi misin ya o yüzünün gözünün hali ne?
19 yaşında ya kizim ailen yokmu senin yoksa ben yardim ederim sana allah askina yapma bunu kendineGerçek gerçek.
Yüzüne gözüne baksana,tokat falan değil bayağı darp edilmiş.
İsteyerek evlenmediysen önceliğin kocanı ikna edip açık ya da örgün eğitim görmek olsun. Kondom delerek çocuk yapmak değil.Ben isteyerek evlenmedim tuzağa düşürmüyorum bilmiyorum belki de öyle sağlıklı düşünemiyorum
Farkındamısınız sabahtan beri insanlara neden şuan çocuk yapmamaları gerektiğini anlatıyoruz ve sabahtan beri millet çocuk diye ağlıyor
Bu kızı 17 yaşında evlendirmişler.19 yaşında ya kizim ailen yokmu senin yoksa ben yardim ederim sana allah askina yapma bunu kendine
Anne olmak istemiyorsun insanlar soruyor diye takmışsın kafaya. İsteyerek bile evlenmemişsin artı şiddet görüyorsunya çok üzülüyorum iki kez gebelik geçirdim ve anne olmak istiyorum
Ya cidden kotu konusacam artik ama ban yedigime değmeyecekKarantinada yapilacak en eglenceli şey çocukmuş gibi geliyor sanirim...
Hayır öyle değil gerçekten benim açımdan bakmıyorsunuzKarantinada yapilacak en eglenceli şey çocukmuş gibi geliyor sanirim...
İsteyerek evlenmediğin bir evliliğe çocuk doğurmak çok daha kötü. Önceki konularına göz attım. Çocuk işini askıya al dışardan liseyi bitir. Kendin için birşeyler yap. Ayrıca eşinle yaş farkın felaket. Senin sağlıklı bir ortamda yaşadığını düşünmüyorum.Ben isteyerek evlenmedim tuzağa düşürmüyorum bilmiyorum belki de öyle sağlıklı düşünemiyorum
İşler değişti şimdiKonu sahibi sen iyi misin ya o yüzünün gözünün hali ne?
O dallamaya ayriyeten çok sövdüm. Umarim tum belalar onunla olur.Yani?
Hayatimda hıc hamıle kalamadım 36ma gırdım, bosandım.
Kocam evlendi sımdı karısı hamile.
Arkamdan kocası bunu cocugu olmuyor diye bosadı diyenler var NAPAYIM?
LUTFEN YA. neyse bana baska bisey yazma.
Allah buyuk. Herkesin gonlune gore versın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?