Herkesin hamilelik haberini almak

ya çok üzülüyorum iki kez gebelik geçirdim ve anne olmak istiyorum
Yani?
Hayatimda hıc hamıle kalamadım 36ma gırdım, bosandım.
Kocam evlendi sımdı karısı hamile.
Arkamdan kocası bunu cocugu olmuyor diye bosadı diyenler var NAPAYIM?
LUTFEN YA. neyse bana baska bisey yazma.
Allah buyuk. Herkesin gonlune gore versın.

19 yaşındasınız. Çevre baskısını geçtim hadi yaptınız çocuğu:
Bu çocuğa ne katacaksınız? Kaç kitap okudunuz? Kaç müze gezdiniz? Kaç dil öğrendiniz? Kaç arkadaş edindiniz? Kendinize ne kattınız?
Bitki mi yetiştireceksiniz, altını değiştir, oyun oyna, mevlüt yap, sünnet düğünü yap...
19 yaşındasın arkadaşım, bak çok içten söylüyorum, bu ülkede kaç kadının neyi nasıl yaşadığını biliyorum ama sen 19 yaşında dünyayı değiştirecek neslin genç bir üyesisin. Kendi hayatını kuracak cesareti sana vermemişler farkındayım ama kendine gel. Gerçek bir hayat kurmadan kendine, evcilik oynayacak bebekler yapıp o zavallıların hayatını karartma. Önce kendine bir meslek, bir yaşam edin. Kendi paranı kazan. Kendini tanı. Ne zaman bebek diye soranları boşver. Kocan istiyor mu? Hayır. Gençsin, sendeki anne olmayı istemek değil heves. Hayatını yaşa ki çocuk yapmadan, o çocuğun göğsünü gererek göstereceği bir annesi, mutlu bir hayatı olsun.

Acelen ne? Daha doğurabileceğin en az 20 yılın var ki ötesi de mümkün. Ayrıca erkenden derdin neydi evlendin ve bir de eşini tuzağa düşürmeye çelışman hoş değil.
Ben isteyerek evlenmedim tuzağa düşürmüyorum bilmiyorum belki de öyle sağlıklı düşünemiyorum

Ben isteyerek evlenmedim tuzağa düşürmüyorum bilmiyorum belki de öyle sağlıklı düşünemiyorum
İsteyerek evlenmediysen önceliğin kocanı ikna edip açık ya da örgün eğitim görmek olsun. Kondom delerek çocuk yapmak değil.

İsteyerek evlenmedin madem bekle ,adam da istemiyormuş madem çoçuk mocuk yapma kaçmıyor ya .Gelmişiz 2020 ye hala istemeden kızlarını 16-17 yaşlarında evlendiriyorlar birde üstüne bebek istiyorlar ! Nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya

19 yaşında ya kizim ailen yokmu senin yoksa ben yardim ederim sana allah askina yapma bunu kendine
Bu kızı 17 yaşında evlendirmişler.
Kendisi evlenmeyi istememiş öyle yazıyor.
Allah 17 yaşında evlilik için zorlayan ailesini ıslah etsin.

Henüz çok gençsiniz ve en önemlisi eşiniz hazır değil. Biraz daha zaman verin bence

Ya sabır yarabbim.
Ablam daha sen çocuksun bir dur bir sakin ol. Oku moku bir şey yap. Hayatı bi öğren bakalım. Ne bu acelen? Önünde koskocaman bir hayat var. Önce kendini geliştir ki iyi bir anne olabilesin değil mi?

İsteyerek evlenmediğin bir evliliğe çocuk doğurmak çok daha kötü. Önceki konularına göz attım. Çocuk işini askıya al dışardan liseyi bitir. Kendin için birşeyler yap. Ayrıca eşinle yaş farkın felaket. Senin sağlıklı bir ortamda yaşadığını düşünmüyorum.

O dallamaya ayriyeten çok sövdüm. Umarim tum belalar onunla olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…