Herkesten sil

Feel Good Inc

Still livin' biatch
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2017
2.027
5.502
108
Merhaba hanımlar, konum aşırı saçma. Şimdiden özür dilerim ama şu an sinirliyim.

Şu whatsapptan mesaj silme olayı ve bunun b*kunu çıkaranlara benim gibi sinir olan var mı?

Ergen ruhlu flörtümle, 1 haftadır iletişim kuramıyoruz bu meret yüzünden. Tripli midir nedir, yazıyor geri siliyor, ben de sinirleniyorum sayıp, sövüyorum geri siliyorum.

Normal bir şey yazıyorum, cevap yazıyor, 10 dk sonra geri siliyor.

Allah'ım fıttıracağım. En sonunda engelledim, nelerle uğraşıyorum ya offf. Yetişkin insanlarız, bu nasıl bir kepazelik.

Bu arada geçende benim arkadaş grubunda tam açtım bişey yazacaktım bi arkadaş ,kocam falan falan yazdı tamda ben açtığım sırada attı mesajı ve hemen sildi ,eşim falan falan yazdı şok olmuştum
Hayır yani kocam kelimesini niye değiştiriyorsunki ben anlamadım kibar olmaya mı çalıştı nedir yani bence silme olayı saçma

İnsan gördükçe daha bi sinir oluyor evet ama büyütülecek birşey değil sende hemen sinirlenen bi yapıdasın sanırım. Sana tek yol tuşlu telefon ne sinir kalır ne stres

Yani bir insan, "bugün hava çok soğuk" gibi şeyler yazıp neden siler anlamıyorum. An la mı yo rum.

Kalksın şu silme şeysi ya

Mertçe konuşmaya cesareti olmayanlar ebediyen sessizliğe gömülsün.!!!

Kocam sizi .... gibi bir şey yazıp silmiş olabilir, benimki gibi ergense.

Telefonunu karıştıran biri olabilir başka flörtü , sevgili, nişanlı hatta belkide eşi.
Çok iyi tanıyormusunuz ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama sizinle iletişim halinde olduğunu ispatlayacak delil birakmamaya çalışıyor bence.

Yani bir insan, "bugün hava çok soğuk" gibi şeyler yazıp neden siler anlamıyorum. An la mı yo rum.

Kalksın şu silme şeysi ya

Mertçe konuşmaya cesareti olmayanlar ebediyen sessizliğe gömülsün.!!!
Acaba sürekli mesaj geçmişinimi siliyor yani sizinle her yazışmadan sonra siliyordur belki tam bilmiyorum ama msj geçmişi silinince msjlar da siliniyormu

Evet aynen bende öyle düşündüm aynı anda yazmışız,

Acaba sürekli mesaj geçmişinimi siliyor yani sizinle her yazışmadan sonra siliyordur belki tam bilmiyorum ama msj geçmişi silinince msjlar da siliniyormu

3-5 dk durmadan siliyor. Telefon yanımda, mesajı görüyorum, açmıyorum hemen yazmış olmayayım diye,bir bakıyorum silmiş. Neden geçmişi siler ki 3-5 dk içinde?

Yalan yok ben yapıyorum bunu. Duygularımla hareket eden biriyim. Geceleri de bana bi cesaret gelir. Sozlume yazarım gıcık gıcık şeyler. Sonra da pişman olur silerim, hem de bi 15 dk sonra falan, tabi o mışıl mışıl.
Cunku baya baya sacmaliyorum. O da hiç üstünde durmaz sağolsun. Ama silmesem ne olacak özür dilemek zorunda kalacam.
Ha bi de su var: ama yazacagima am yazıyorum, şimdi yazagima sikdi yazıyorum. Hatta tahmin modunda çıkıyor
Napayım hemen siliyorum.
Ama sizinki biraz oyuncak etmiş sanki.

Etiketlere gülmekten öldüm

Karşı komşumuz 50 yaşında teyze bana whatsapptan mesaj atıp atıp siliyor. Çıldırıyorum silinmiş mesaj görünce. Acaba ne yazdı diye düşünüp duruyorum, uykularım kaçıyor.

Bence de kalksın mesaj silme. Sanki insanlara çıplak fotoğraf mı atıyoruz. En fazla babama aşkım yazarım yanlışlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…