- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Yenimi keşfetmiş silmeyi acaba
İnsan gördükçe daha bi sinir oluyor evet ama büyütülecek birşey değil sende hemen sinirlenen bi yapıdasın sanırım. Sana tek yol tuşlu telefon ne sinir kalır ne stres
Bu arada geçende benim arkadaş grubunda tam açtım bişey yazacaktım bi arkadaş ,kocam falan falan yazdı tamda ben açtığım sırada attı mesajı ve hemen sildi ,eşim falan falan yazdı şok olmuştum
Hayır yani kocam kelimesini niye değiştiriyorsunki ben anlamadım kibar olmaya mı çalıştı nedir yani bence silme olayı saçma
Bu arada geçende benim arkadaş grubunda tam açtım bişey yazacaktım bi arkadaş ,kocam falan falan yazdı tamda ben açtığım sırada attı mesajı ve hemen sildi ,eşim falan falan yazdı şok olmuştum
Hayır yani kocam kelimesini niye değiştiriyorsunki ben anlamadım kibar olmaya mı çalıştı nedir yani bence silme olayı saçma
Acaba sürekli mesaj geçmişinimi siliyor yani sizinle her yazışmadan sonra siliyordur belki tam bilmiyorum ama msj geçmişi silinince msjlar da siliniyormuYani bir insan, "bugün hava çok soğuk" gibi şeyler yazıp neden siler anlamıyorum. An la mı yo rum.
Kalksın şu silme şeysi ya
Mertçe konuşmaya cesareti olmayanlar ebediyen sessizliğe gömülsün.!!!
Evet aynen bende öyle düşündüm aynı anda yazmışız,Telefonunu karıştıran biri olabilir başka flörtü , sevgili, nişanlı hatta belkide eşi.
Çok iyi tanıyormusunuz ne kadar zamandır birliktesiniz bilmiyorum ama sizinle iletişim halinde olduğunu ispatlayacak delil birakmamaya çalışıyor bence.
Acaba sürekli mesaj geçmişinimi siliyor yani sizinle her yazışmadan sonra siliyordur belki tam bilmiyorum ama msj geçmişi silinince msjlar da siliniyormu
Yukarda arkadaş da demiş ya belki sizden hariç sevgilisi var3-5 dk durmadan siliyor. Telefon yanımda, mesajı görüyorum, açmıyorum hemen yazmış olmayayım diye,bir bakıyorum silmiş. Neden geçmişi siler ki 3-5 dk içinde?
Belki de dikkat cekmek istiyor.3-5 dk durmadan siliyor. Telefon yanımda, mesajı görüyorum, açmıyorum hemen yazmış olmayayım diye,bir bakıyorum silmiş. Neden geçmişi siler ki 3-5 dk içinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?