- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Gönderdikten sonra nasıl silebiliyorBu arada geçende benim arkadaş grubunda tam açtım bişey yazacaktım bi arkadaş ,kocam falan falan yazdı tamda ben açtığım sırada attı mesajı ve hemen sildi ,eşim falan falan yazdı şok olmuştum
Hayır yani kocam kelimesini niye değiştiriyorsunki ben anlamadım kibar olmaya mı çalıştı nedir yani bence silme olayı saçma
Ahhaha. Ya onun komşuya filan çağrı atıp kapatması gerekmiyor mu evde misiniz diye sormak içinEtiketlere gülmekten öldüm
Karşı komşumuz 50 yaşında teyze bana whatsapptan mesaj atıp atıp siliyor. Çıldırıyorum silinmiş mesaj görünce. Acaba ne yazdı diye düşünüp duruyorum, uykularım kaçıyor.
Bence de kalksın mesaj silme. Sanki insanlara çıplak fotoğraf mı atıyoruz. En fazla babama aşkım yazarım yanlışlıkla
Gönderdikten sonra nasıl siliniyor, en fazla benden sil diyerek kendi sayfasından silebilir, sizden silinmez kiEtiketlere gülmekten öldüm
Karşı komşumuz 50 yaşında teyze bana whatsapptan mesaj atıp atıp siliyor. Çıldırıyorum silinmiş mesaj görünce. Acaba ne yazdı diye düşünüp duruyorum, uykularım kaçıyor.
Bence de kalksın mesaj silme. Sanki insanlara çıplak fotoğraf mı atıyoruz. En fazla babama aşkım yazarım yanlışlıkla
Gönderdikten sonra nasıl siliniyor, en fazla benden sil diyerek kendi sayfasından silebilir, sizden silinmez ki
Artık herkesden sil diye bir seçenek çıkardılar başımıza bi o eksiktiGönderdikten sonra nasıl siliniyor, en fazla benden sil diyerek kendi sayfasından silebilir, sizden silinmez ki
Aynen şimdi denedim silinmiyorOkunduktan sonra silinmiyor benim bildiğim.
Erkek arkadaşınız kaç yaşında? Mesajları silmek, bunun bir değişik versiyonu olan takipten çıkarmak, engellemek vb bana komik geliyor, 12-18 yaş arası ergenler seni sildim takipten de çıkardım taam mıı diyebilir, ergen denir geçilir de, koca koca insanlar yapınca sinirlenmiyor gülüyorum, siz de sinirlenmeyin, engellemeyin de, aksine kendisine ne yazacağına emin olmadan size yazmamasını, 3 dakika sonra sileceği mesajları okumak istemediğinizi, ergenlerle değil ayakları yere basan kişilerle sohbet etmenin keyif verdiğini söyleyin, hem içiniz soğur hem mesaj yerini bulur.Beni sinir etmeye çalışıyor sanırım, anlamadım.
Sana cevap yazmaya değmez mi demek bu, nedir yani
Alla alla ilk kez duyuyorumBu mesaj silindi diye yazı görüyorum ben sadece. Hatta komşu teyzeyle geçen karşılaştık “sana fotoğraf attım ama sildim göremezsin” dedi (manyak mı ne). Fotoğrafı bile atıp silmiş galerimde yok. Herkesten sil deyince öyle oluyormuş.
Çok sasirdim ilk kez duyuyorumArtık herkesden sil diye bir seçenek çıkardılar başımıza bi o eksikti
Merhaba hanımlar, konum aşırı saçma. Şimdiden özür dilerim ama şu an sinirliyim.
Şu whatsapptan mesaj silme olayı ve bunun b*kunu çıkaranlara benim gibi sinir olan var mı?
Ergen ruhlu flörtümle, 1 haftadır iletişim kuramıyoruz bu meret yüzünden. Tripli midir nedir, yazıyor geri siliyor, ben de sinirleniyorum sayıp, sövüyorum geri siliyorum.
Normal bir şey yazıyorum, cevap yazıyor, 10 dk sonra geri siliyor.
Allah'ım fıttıracağım. En sonunda engelledim, nelerle uğraşıyorum ya offf. Yetişkin insanlarız, bu nasıl bir kepazelik.
Diğer sevgilisinin yanındaysa belki?3-5 dk durmadan siliyor. Telefon yanımda, mesajı görüyorum, açmıyorum hemen yazmış olmayayım diye,bir bakıyorum silmiş. Neden geçmişi siler ki 3-5 dk içinde?
vallaha silindi ben de anlamadım ki yalnız açar açmaz yollayıp sildi ben cümleyi normalde gödüğüm an direk okuyabiliyorum bi iki saniyelik bişeydi ama sildi kocam yerine aynı cümleyi eşim diye değiştirdiGönderdikten sonra nasıl silebiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?