Herkesten sil

Gönderdikten sonra nasıl silebiliyor

Ahhaha. Ya onun komşuya filan çağrı atıp kapatması gerekmiyor mu evde misiniz diye sormak için teyzem WhatsAppı öğrenmiş bir silmeyi de öğrenmiş maşallah

Gönderdikten sonra nasıl siliniyor, en fazla benden sil diyerek kendi sayfasından silebilir, sizden silinmez ki

Gönderdikten sonra nasıl siliniyor, en fazla benden sil diyerek kendi sayfasından silebilir, sizden silinmez ki

Bu mesaj silindi diye yazı görüyorum ben sadece. Hatta komşu teyzeyle geçen karşılaştık “sana fotoğraf attım ama sildim göremezsin” dedi (manyak mı ne). Fotoğrafı bile atıp silmiş galerimde yok. Herkesten sil deyince öyle oluyormuş.

Beni sinir etmeye çalışıyor sanırım, anlamadım.

Sana cevap yazmaya değmez mi demek bu, nedir yani
Erkek arkadaşınız kaç yaşında? Mesajları silmek, bunun bir değişik versiyonu olan takipten çıkarmak, engellemek vb bana komik geliyor, 12-18 yaş arası ergenler seni sildim takipten de çıkardım taam mıı diyebilir, ergen denir geçilir de, koca koca insanlar yapınca sinirlenmiyor gülüyorum, siz de sinirlenmeyin, engellemeyin de, aksine kendisine ne yazacağına emin olmadan size yazmamasını, 3 dakika sonra sileceği mesajları okumak istemediğinizi, ergenlerle değil ayakları yere basan kişilerle sohbet etmenin keyif verdiğini söyleyin, hem içiniz soğur hem mesaj yerini bulur.

Alla alla ilk kez duyuyorum

Sen sinirliyim demissin ama kusura bakma ben cok guldum. Cok hossun.
Belki yeni kesfetmistir ablasibosver kizma senin gibi ayaklari yere basan birine bu konu cok acayip olmus

Etiketler bomba yalnız

Bir ergen ruhlu da benim başımda var. Beyefendiye hoşuna gitmeyen birşey yazarsan "Sil o yazdığını ikimizden de gördükçe sinirlerim bozulur benim" diye triplere giriyor.

Bir de ne yalan söyleyeyim ben bir iki defa üşendiğimde ya da konudan sıkıldığımda kullandım silme özelliğini. Diyelim ki uzun uzun yazmamı beklediği saçma bir konu var. Karşı taraf online değilken bir iki kelime birşey yazıp siliyorum. Sorduğunda da çok merak ediyorduysan vaktinde okusaydın bekleyip diyorum, sonra karşı taraf neden okuyamadığının açıklamasını yaparken hop konu değişiyor.

Ama naber nasıl gidiyor tarzı mesajlaşmaları neden çift taraflı siler insan bilemedim. Ss almandan mı korkuyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…