Herkez benden utaniyor

Ortamdan ortama bana da oluyor ama bu benimle alakalı değil diye düşünüyorum. Mesela kuzenlerimin bir kısmıyla hala çok sık görüşürüm bazılarıyla da hayat şartlarından ayrı düştük işte bayramdan bayrama. O ayrı düştüklerimden biriyle bir yerde karşılaştığımızda bir garip davranır. Sebebi belli,kendini bizden aşağı görüyormuş falan filan. Asla öyle bir olayım yok ama. Bunu duyduğumda çok üzüldüm ama diğer kuzenlerimin söyledikleriyle rahatladım. Çünkü gerçekten öyle hissettirecek bir şey yapmadığıma eminim.

Mesela ben bazen istemeden insanları süzerim sonra kendi kendimi uyarırım. Rahatsız edici baktığımı fark ederim. Sizde de böyle bir şey olabilir mi yani istemeden de olsa rahatsız edici bakışlar atıyor olabilir misiniz? Diğer türlü biraz kuruntu yapıyor olma ihtimaliniz yüksek.

ben ınsanların sızden terslemeye musaıt bı yapınız oldugu ıcın cekındıgını dusunuyorum :)
farklı bı endamın var derken ne demek ıstedıler sıze
boyunuzmu cok uzun nasıl yanı farklı bı endam ?
sımdı yıne soru sordum ama bılsem buraya sormazdım dersınız dıye cekındım ...

Ya gulesim geldi kendime ya:)
Belkide bana oyle geliyor..ama bikac kisi dedi acikca utaniyorum diye..ondan ben biraz boyle dusunmeye basladim
Kizaran yegende bilmiyom belki kendi sorunudur

İlginçmiş. Ben birinden utansam bile senden utanıyorum diyemem, ne bileyim... İnşallah geçer bu tür durumlar bir an evvel..

ama şimdi hiç tanımayan mesafeli durur da yazışırken iyi de yüz yüze utanıyorum olmaz ki

utandıracak ne yapıyorsun

bir de sen evde tuvalete gitmeden yemek yiyemeyen insanlar evine neden gelsin

acaba çok konuşuyorsun da seni dinlemekten mi yiyemiyorlar

birincide rahatsız olursam ikincide gitmem eve yani neden gideyim ki

Etrafınızdaki insanlardan üstün olduğunuz durumlar mı var ? Eğitim, iş, maddiyat vs.
Gerçi herkes de önem verecek değil ama anlamaya çalışıyorum.

Benim de var öyle bir arkadaşım. Görsen soğuk bir tip gibidir yanına yaklaşan çekinir. Ama iyidir tanıdığım çoğu kişiden. Sana da haksızlık yapılıyorlar bence

Yazışırken sıkıntı yoksa mimiklerinizden sert bie tavır sergilediğiniz düşünülüyor olabilir. Bir de insanlar size yakın samimi olsun diye kendinizi küçük düşürüyorum demişsiniz. Bence insanlar böyle durumlarda dumur oluyordur ne yapacağını şaşırıyor olabilir.
Bir diğer ihtimal sivri dilli veya patavatsız olmanız olabilir.

açık konuşayım havalı ve burnun yükseklerde bi görünüşün vardır. bnle sonradan samimi olanlar hep söyler çok havalı kendini beğenmş sanıyodm seni öyle deilmişsin die

uni deyken cesaretliydim istedigimi sinifta rahatca soylerdim. sinifa bir kiz gelmisti yeni yanliz yanliz takiliyordu bende uzuluyordum ders grubumuza felan davet ederdim hal hatr soraradm sonra iyi arkadas olduk ama kiz bana sey demisti .benle ilk tanistiginda bundan uzak duratim bu beni ezer cok girisken .belki o tarz birsey seninkide

Valla tek aklima gelen ben konusurken yuz mimiklerim.cok oynar kaslarimi kaldirip konusurum genelde el hareketleriyle biseyleri anlatirim kendimi guzel dinlettiririm belkide soguk suratli goruyorlar bilmiyorum...sert micazli demesinler diye surekli siritmaya calisirim ama olmuyo demekki

niye utansınlar ki sizin de iyi özellikleriniz vardır.. biraz kendinize güveniniz olsun

Bundan uzak duralim tarzi seylerlw cok karsilastim hemcinslerim tarafindan cok dislanmisligim oldu ...hep tek tabanca takilmak zorunda kaldim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…