Herkez benden utaniyor

Siz de kendimi gördüm sanki ben de ne kadar iyi samimi güleryüzlü olmaya çalışşam da bi süre sonra insanlar kaçıyor benden ve bende de konuşurken aşırı mimik hareketleri varmış.

Siz de kendimi gördüm sanki ben de ne kadar iyi samimi güleryüzlü olmaya çalışşam da bi süre sonra insanlar kaçıyor benden ve bende de konuşurken aşırı mimik hareketleri varmış.
Hadi yaaa
Ayni beni yazmissin
Tanisalim bacim senle
Du ozele geliyom

Herkes benden utanıyor çekiniyor derken utanmanın 1. Anlamında değil de hani bi insan bi şekilde kendisinin birisiyle görünmesini istemez o kişinin varlığından dolayı kendi imajının sarsıldığını hisseder yaaa sanırım konu sahibi bu duyguyu anlatmak isyemiş.

Ben bi anlam veremedim.
Belkide siz hemen birinci bulusmada "kahkahalara bogulalim tatliliktan ölelim" istiyorsunuzdur. Olabilirmi?
Yada digerlerinden farkli biseyinizmi var acaba? Misal cok cok kibar konusan bi yengemiz var bizim ailede. Ben onla kuzenlerimle konusur gibi rahatca konusamiyorum. Cunku hem avrupa sivesi hemde memleketimizin sivesini katip konisuyorum ben. Oysa istanbullular gibi konusuyor. Hic keyifli muhabbet olmaz onla hemen laf biter.

Bundan uzak duralim tarzi seylerlw cok karsilastim hemcinslerim tarafindan cok dislanmisligim oldu ...hep tek tabanca takilmak zorunda kaldim..
bende tek takıldım cogu zaman oda karsıdaki insanlardan aynı isteği görmediğimden. bence kendine güvenin insanları kotkutuyor olabilir

Çok çok konuşup karşıdakine fırsat vermeyen biri değilsindir umarım .
Böyle ortamlarda çok sıkılırım .
Aklıma biri geldi böyle deyince
Benim bir arkadaşım vardı ömür bak adını buradan yazıyorum ömür beni deli ettin neyse işte kız iki kelime konuşturmazdı beni iki kelime ya o kadar çok konuşurdu o kadar lafı ağzıma tıkardı ki:) tabi grup çalışması yaptığımızdan mecburen muhatap oluyordum,bir gün bana şey dedi sen ne kadar sessiz bir kızsın çok az konuşuyorsun güldüm hala da hatırladıkça gülüyorum ama yanındaki kızlar cidden hala konuşamıyor arkadaşları olanlar

Öncelikle "HERKEZ" değil "Herkes" .....

samimi olmak için espri yapıyorum falan dedin ya o çok yapmacık bir hareket bence.... insanlar neyi içinden gelerek neyi zoraki yaptığını anlarlar

Ben de çok severim cana yakın insanları ama onunla yakın olmam için samimiyetine inanmam gerekir....

Birsürü arkadaşım var mesela... dışardan bakanların bu ne soğuk dedikleri ama bana göre onlar gayet soğukkanlı ve mantıklı insanlar. Bana sevimlilik falan yapmadılar ama yine de ben onları seviyorum. Çünkü bir insanla yakın olmak için sürekli gülen car car konuşan birisi olmanın gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Ki zaten, öyle gerekli gereksiz yakınlık kurmaya çalışan, sürekli espri yapan, her zaman gülen ve ciddi tavırları olmayan, susmadan karşı tarafı dinlemeden konuşan, aşırı el kol hareketi yapan insanlardan nefret ederim. Bu özelliklerden bir tanesi dahi olsa bu insanla konuşmam açık net.

Bir de patavatsızlar var tabi... o konuya girmeyeceğin bile

Harketlerinizi bir gözden geçirin derim

Yakın olayım derken çok soğuk davranıyorsundur belki? Ya da kırıcı konuşuyorsundur..

Allah Allah ali kıran baş kesen misin sen ?hayatımda böyle bişey duymadım o kadar insan senden çekiniyor nedenini sen bile bilmiyorsun ilginç

ilginç hakikaten :) gıybet edeni riyakar ikili davrananı duydum da utanan toplulukları ilk defa duyuyorum :) pardon okuyorum :))

Sağlıklı bir düşünce ve tavır şekli değil bu.İnsanın iki tane samimi dostu olsun yeter.Dün tanıştığım komşu,akraba yeğen şu bu...samimi olmak adına kendini küçük düşürme çabaları hangi mantığın ürünü.İnsanlar ille de senin yanında kendini niye rahat hissetsinler Ben tuvalete gidince tabaklarını bitiriyorlar.Senden çekinen evine adım atmaz.İnsanlara mükemmel çok iyi çok samimi gösterme çabandandan böyle bir düşünceye kapılmışsın.Herkesin bir duruşu vardır.Herkes bir an da samimi olamaz.Senin bu fazla rahat tutumun insanları geri çekiyordur.Mesela ben de fazla rahat insanlardan uzak dururum.Samimiyet adı altında ne zaman ne diyecekleri belli olmaz.Saçma sapan geyikler espriler yaparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…