Herkez benden utaniyor

Eğer sert biriysen , insanlara çok dikkatli bakiyorsan cekinmeleri normal .
Ben mesela bana dikkatli bakan insanlardan cok çekinirim .
Yoksa farklı havan var diye kimse cekinmez tam tersi seninle daha cok vakit geçirmek isterler .

Konuşmalarınız karşınızdaki insanları rencide edici şekilde olabilir.
İnsanlarla samimi olayım derken çok konuştuğunuzun ve onları bunalttığınızın farkında değilsinizdir.
Sürekli muhabbetinizin olmadığı kişilerle birden bire aşırı samimi olmaya kalkmayın. Samimilik aşama aşama olur.
İnsanlara sürekli süzen gözlerle bakıyorsanız tedirgin olurlar. Çok incelemeyin.
Karşımda sürekli konuşan ve gözlerini üzerimden çekmeyen bir insan karşısında bunalıyorum. Başka bir şeylere yönelmek yiyip içmek saygısızlık olur diye önümdeki tabak olduğu gibi kalıyor. Bu durum genellikle benden yaşça büyük saygı duyduğum fazla samimi olmadığım kişilere karşı oluşuyor. Elimde değil bu da benim yapım. Belki o kişilerinde böyle bir çekincesi vardır size karşı.

Konu basligini okuyunca arkadaslariniz sizden utaniyor sandim (kotu ozelliklerden kaynakli), ama iceriginde boylu poslu, konukan, girisken bir kadindan bahsediliyor. yazim tarzinizdan hazzetmedim, bende arkadas olmak istemezdim sanirim

Böyle insanlar genelde çok boş konuşur malesef şu an benim de etrafında böyle biri var. Allahtan artıları fazla da bu yönünü absorbe ediyor.

Böyle insanlar genelde çok boş konuşur malesef şu an benim de etrafında böyle biri var. Allahtan artıları fazla da bu yönünü absorbe ediyor.
Ya bence kimse çekmez öyle kızı ki gerçekten sessiz değilim ama öyle garipti ki rahatsız edici düzeyde kimse kalmaz bence çevresinde böyle insanların bir süre sonra

Ya bence kimse çekmez öyle kızı ki gerçekten sessiz değilim ama öyle garipti ki rahatsız edici düzeyde kimse kalmaz bence çevresinde böyle insanların bir süre sonra
Aynen doğru diyorsun zaten kendileri de söylüyor benim kimse yok arkadaşım yok diye.E kalmaz tabi.

Konu basligini okuyunca arkadaslariniz sizden utaniyor sandim (kotu ozelliklerden kaynakli), ama iceriginde boylu poslu, konukan, girisken bir kadindan bahsediliyor. yazim tarzinizdan hazzetmedim, bende arkadas olmak istemezdim sanirim
Eee sizde demissiniz boylu poslu girisken birinden bahsediliyor diye ve sonunda yazimi bahane ederek bende arkadas olmak istemezdim yazmissiniz...ah kadin kadini kiskanmasa butun dunya bayram olsa

Aynen doğru diyorsun zaten kendileri de söylüyor benim kimse yok arkadaşım yok diye.E kalmaz tabi.
Pardon ama siz ikiniz beni kendi kafaniza gore cok konusan bos konusan ilan etmissiniz bunun kanisina nerden vardiniz bana aciklarmisiniz..he karsimdaki rahatlasin diye gulumserim espiriler yaparim dedim diye mi bunu ilan ettiniz...hangimiz yapmiyor bunu peki? Ortami yumusatmak icin espiri yapmak gulumsemek ....bunlari hepiniz yapiyorsunuz...yapmiyorum dediginiz sey kafanizda yarattiginiz kisilik...e onu bende yapmiyorum...bukadar abarttiniza gore..

ben size demedim ki kendi arkadaşım ömürden bahsetmiştim
yanlış anlaşılma olmuş

Bosuna cevap yazmayin
Ben cevabimi buldum.bugun basima gelen bir olay da tuzu biberi oldu cevabi bulmama..bunu burda yazmayacagim dogruyu soyleyeni dokuz koyden kovarlar ..herkez kendi istedigini dusunsun...ama tek bir gercek var guzel kadinlar herzaman dislaniyor

ben size demedim ki kendi arkadaşım ömürden bahsetmiştim
yanlış anlaşılma olmuş
Omuru ornek verdiginize gore benim karakterimi oyle canlandirdiniz ...omur gibi asla degilim buarada hatta istemisimdir surekli konusmaya biseyler bulan biro olmayi az ve oz konusurum

Omuru ornek verdiginize gore benim karakterimi oyle canlandirdiniz ...omur gibi asla degilim buarada hatta istemisimdir surekli konusmaya biseyler bulan biro olmayi az ve oz konusurum
alakası yok yahu ben sizi tanımam etmem
hala ısrar ediyorsunuz yanlış anlamakta
bahsedilen kişiprofiline uyuyor ömür size demedim bile
okuyun tekrar yazdıklarımı...

Ya da yazicam ya bi dakka...
Bugun abiye deniyorum gayet kalabalik kabin bekleyen bayanlar falan...
Ayni abiyeyi bir kizla tesadufen denedik ciktik kabinden ki pisti...beni ordakiler cok begendi bu abiye harika durmus sende al kizim bayildik diyen bile oldu gercekten bende begendim diger kiz banna okadar ters bakkislarla beni suzuyorki aman allahim vallahi korktum o bakislari istesemde atamam ...ve kiz kabinde arkadasiyla hakkimda konusuyor...diyorki kiza manyak oturdu abiye ya fena kiskandim digeri kizim.kadinin yuzude guzel diyor digeri kanka cikista halledelim yuzunu diyor insallah yirtilirda giyemez elbise falan....... bide bana bak hemen cikar kanka tarzi konusmalara sahit oldum...ve anladimki bazi kadinlar guzel kadinlari asla istemiyor ellerinden gelse bakislariyla oldurecekler....cogu arkadasimda beni sirtimdan vurdugu icin yalniz kaldim...bunun aciklamasi bu bence.....

Evet güzelliğinden dolayı bazı kadınlara böyle davranılabiliyor ama sizin bunu çoook önceden farketmen lazımdı bence böyle bir durum varsa. Ayrıca yukarıda çok konuşanlarla ilgili konuşmamız seninle ilgili değildi üstüne alınma .

Eee sizde demissiniz boylu poslu girisken birinden bahsediliyor diye ve sonunda yazimi bahane ederek bende arkadas olmak istemezdim yazmissiniz...ah kadin kadini kiskanmasa butun dunya bayram olsa

Bahsedilmis dedim. Sizi bi yerde gordum mu? Hayir. Her postta kendinizi ovup durmussunuz. Ozguven sorunum yok cok sukur guzel kadin gordum mu allah ozene bezene yaratmis masallah der gecerim. Algilariniz bu kadar kapalıyken yalniz kalmaniz normal

Çıkışta yüzünü halledelim mi dediler, kusura bakma da inandırıcı gelmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…