• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey anlatılmalımı sizce?

anlatılmamalı. zaten herşeyi anlatınca onlar ister istemez eşlerimizden soğuyacaklar, buda daha kötü sorunlara yol açacaktır. ne kadar anlatmasakta öyle bir zaman geliyorki , üstesinden gelemediğimz durumlarda, hepimiz sığınacak bi liman arıyoruz..

babam hep nasihat ederdi; kızım ufak tefek problemleri eşinle çözmeye çalış ama altından kalkamayacağın, altında ezileceğin şeylerde mutlaka haberim olsun....

bence anlatılmamalı sorunlar iki kişi arasında çözülmeli diye düşünüyorum çünki herkesin düşüncesi faklı oluyor ve zor zamanlarımızda dışarıdan gelen en ufak olumsuz eleştiri fikirlerimizi etkiliyor buda kötü sonuçlara sebep oluyor 3 yıllık evliyim henüz ne kendi aileme nede eşimin ailesine hissettirmemeye çalışıyorum sorunlarımızı

anlatılmamalı. zaten herşeyi anlatınca onlar ister istemez eşlerimizden soğuyacaklar, buda daha kötü sorunlara yol açacaktır. ne kadar anlatmasakta öyle bir zaman geliyorki , üstesinden gelemediğimz durumlarda, hepimiz sığınacak bi liman arıyoruz..

babam hep nasihat ederdi; kızım ufak tefek problemleri eşinle çözmeye çalış ama altından kalkamayacağın, altında ezileceğin şeylerde mutlaka haberim olsun....

babanın sözü çok güzel canım.destek olması çok iyi.evlendin artık,bizden çıktın mantığını yürüten o kadar çok insan varki.şanslısına.s.

canım bence cok önemli olmadıkca anlatılmamalı cünkü sen eşinle barışıp herşeyi unutuyorsun ama ailen asla unutmuyor ve seni sürekli mutsuz sanıyor

bence aileler bizim özel hayatımıdaki yaşanaları asla bilmemeli herşeyi anlatmayı doğru bulmuyorum sorun ve problemlere ne kadar çok kişi karışırsa olay o kadar çözülmez hale gelirrr

pekı ya sızın elınızde degılse yanı bır tarafın aılesı dıger taraftakı aıleye sorunu aktarıyorsa kı(karı koca daha sorunun ne oldugunu anlamadan cozemeden) yuzleştırılıyorsa.bence bu kışıye gore degışıyor yanı yaşanılan davranışlara karakterlere gore bır yerde cahıllıkle beraber ya sessız kalıyorsunuz yada konuşmak zorunda kalıyorsunuz.

Ben de bugüne kadar hiç bir sorunumu anlatmadım aileme.. 2 yıllık evliyim. Gerçekten çok çok zor dönemlerim oldu. O dönemlerde bile;ayrılmayı,tek başıma nasıl bu hayata devam ederim diye düşündüm. Ama aileme ne anlatayım diye hiç düşünmedim.
Bilmiyorum ama; bir gün boşanacak bile olsam,yine yaşadıklarımı paylaşmam. "Anlaşamadık" der,konuyu kapatırım.:1closedeyes:

:teselli:canım yaa baya sıkıntılı dönemden geçmişsin inşallah şimdi iyisinizdir. Zor bir durum ya anlatmak bazen çözüm,bazende işleri iyice karmaşık hale getirebilir. Ama genede aile ile paylaşılmalı işler bu radyeye geldiyse.
Neyse gene düzelmiş olmanızı bir daha tekrarlamamasını allahtan diliyorum:1hug:

bence aileler bizim özel hayatımıdaki yaşanaları asla bilmemeli herşeyi anlatmayı doğru bulmuyorum sorun ve problemlere ne kadar çok kişi karışırsa olay o kadar çözülmez hale gelirrr

katılıyorum canım sanada tabiki herşey anlatılmamalı, çıkılmaz bir durum varsa derdini ailene anlatabilirsin çok zorda kalındımı yani.

bence de çiftlerin yaşadıkları olumsuzluklar
ailelere yansımamalı.
ne güzel demiş arkadaş biz unuturuz ama
onlar unutmaz

aynen katılıyorum valla ben yasadım cünkü bunu.sonra kabak senin basında patlıyo gerisini düşünmek bile istemiyorum....kafamçokkarıştı

pekı ya sızın elınızde degılse yanı bır tarafın aılesı dıger taraftakı aıleye sorunu aktarıyorsa kı(karı koca daha sorunun ne oldugunu anlamadan cozemeden) yuzleştırılıyorsa.bence bu kışıye gore degışıyor yanı yaşanılan davranışlara karakterlere gore bır yerde cahıllıkle beraber ya sessız kalıyorsunuz yada konuşmak zorunda kalıyorsunuz.

o zaman sende eşinde ailelerinize hiçbir sorununuzu anlatmayacaksınız.eşine anlatacaksın "bak aileler araya girince olay içinden çıkılmaz hal alıyor"diye.sürekli müdahale eden ailelerle uğraşmak zora.s.

a.s.Bence anlatmamalı güzelim ben bunun cezasını çok çekiyorum:çok üzgünüm:yinede akıllanmıyorum biliyormusunbenneyaptımki

Back
X