• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey anlatılmalımı sizce?

a.s.Bence anlatmamalı güzelim ben bunun cezasını çok çekiyorum:çok üzgünüm:yinede akıllanmıyorum biliyormusunbenneyaptımki

bende anlatmam.hatta aldığımız ufak tefek kararları bile anlatmamaya çalışıyorum.insan zor durumda kalıyor sonra.eşim zaten hiç anlatmaz.onun tarafta meraklı herşeyi öğrenmeye.sinir oluyorlar.bende soğuk bir tipim,banada soramıyorlar.:roflol:
insanlar bişey anlatınca istedikleri yere çekip,kendilerinca birde yorum yapınca seyreyle olayı:1hug:

bende anlatmam.hatta aldığımız ufak tefek kararları bile anlatmamaya çalışıyorum.insan zor durumda kalıyor sonra.eşim zaten hiç anlatmaz.onun tarafta meraklı herşeyi öğrenmeye.sinir oluyorlar.bende soğuk bir tipim,banada soramıyorlar.:roflol:
insanlar bişey anlatınca istedikleri yere çekip,kendilerinca birde yorum yapınca seyreyle olayı:1hug:

a.s.en iyisini yapıyosun güzelim ben bazen çenemi tutamıyorum:çok üzgünüm:anlatıyorum bazı şeyleri,oda kinleniyor,sinirleniyor sonra mecburen ortam olunca o kişilere tavırlı alıyor,aslında haklı ama bundan sonra kesinlikle anlatmamaya karar verdim çünkü dilim fena yandıÇok üzgünüm çoook

hayırrrr, anlatılmamalı, eşler arasında bazı olumsuzluklar olabilir ama sonradan unutulur, bunlar aileye anlatılırsa onlar unutmayabilir, eşinize kin duyabilirler, ve her zaman aceba kızım mutsuzmu diye üzülürler, ben şahsen anlatmam.

bende kesinlikle aileme birşey anlatmam anlatırsam herşey dahada kötüye gider çünkü biz karı kocayız barışırız ama anam yada babam yani ailem benim anlattıklarımın etkisinde kalırlar ve kin beslerler hani derlerya karı kocanın arasına şeytan bile girmeye korkarmış bence aileye anlatmaya gerek yok evvelallah ben herşeyin üstesinden gelirim:teytey:

hayır anlatmam...
anlatılmamasından yanayım...
o sorunlar benim çözmem için var, annemi- babamı karıştırmam işin içine...

Asla, benim gördüğüm kadarı ile erkekler daha çok anlatıyor.Bayanlar daha ketum bu konuda.Bi de kadınlara yaygaracı, çok konuşuyor der bu erkekler.

aşkta, sevgide, tartışmada, özlemde hayata dair herşeyin bir gizliliği olmalı ve iki kişi arasında kalmalı..
3.cü şahısların katıldığı bir hayat olayı anlamını yitirir bence..bebek dışında..

Kesinlikle anlatılmamalı :1closedeyes:
Sen unutsan bile yaşanan sorunları aileler unutmaz...:kahve:

bence anlatılmamalı..
aileler ister istemez yanlı davranacaktır ve asla yapılanları unutmayacaktır..

mesela gecen sene kaynım eltimi ayağında ayakkabısı bile olmadan yaka paca,kucağına cocuğu da vererek kapı dışı etmişti.
biz de kayınvalidemlerdeydik o sıra.
bu terliklerle ağlaya ağlaya geldi...
e kayınvalidemlerin tepki de şu oldu :

-gel yemek ye,cok büyütüyosun sen de!

pfff -tatlicadiarzu-

bence hersey anlatılmamalı ..çünkü biz küssekte ,kırılsakta sevgimizden dolayı tekrar barışıp eski halimizi alabiliyoruz ..ama ailelerimiz bizi üzeni kıranı bazen asla affetmeyebiliyor ve buda arada soğukluga neden oluyor ..sorunlar çok büyük tek başına aşılamayacak olmadıktan sonra anlatılmamalı ..

kesinlikle anlatılmamalı aile içinde kalmalı
ben anlattım çok pişman oldum sıkıntıyı iki kat daha fazla yaşatıyor insana:1no2:
birdaha asla anlatmam
kendine sır saklayacak güvenilir birini bul bence onunla paylaş sıkıntılarını
ben ablamla paylaşıyorum bana destek oluyor

bence anlatılmamalı ben 6 senelik evliyim zamnındaki sorunlarımızı anlattık ve çok zararını gördük.
karı koca kendi aralarında halletmesi en güzeli. kapıyı kapatınca aileler dışarıda kalıyor.

anne babalarımızın evlatlarıyız
bizi üzen birini asla istemezler
ama bizler aynı zamanda eş'iz
eş olmak demek affetmek demek
biz affediyor unutuyoruz ama anne ve babamız unutmuyor,unutamıyor
bu nedenle anlatmamalı bencce

bende bugüne kadar eşimle ilgili olan hiçbir sorunumu yansıtmadım aileme sonuçta ikimizin arasında yaşanan iyi kötü herşey bizi ilgilendirir ve çözümünü ikimiz bulabiliriz sadece ailemi bu tür konulara karıştırmam

Herşey kesinlikle anlatılmamalı.
Galiba ben bu konuda çok ketumum.
On beş yıllık evliyim,evliliğimin yedinci yılından sonra ki yıllar eşimin ihaneti ve mücadeleyle geçti.
İki kez ciddi olarak boşanmaya karar vemiştim,neler yaşadım neler....
Aileme asla açmadım,sadece kızlardeşimle paylaştım.
Sadece aileme değil başkalarınada anlatmam,yaygara yapmam.Ancak aklına güvendiğim,bana destek olabilecek bir arkadaşımla paylaştım.
Çünkü yeri geliyor bizler unutmuş gibi yapıyoruz.Ama ailelerimiz ,unutmaz.
Hatta bazan annem eşime öyle güvenir sever ki,İmdat o öyle değil diye bağırasım geliyor.
Birazda benim yapımdan galiba.....

anlatılmamalı...
öncelikle inşallah kimsenin başına böyle sornlar gelmez
ama gelse bile anlatıp üzmeye ne gerek var bugün kavga edersin yarın barışırsın....
çok ciddi bir problem olur ayrılma noktasına gelirsiniz o ayrı....
kıyamam onlara hiç belli etmem Şeniz

8 yıllık evliliğimde şu ana kadar yaşadığım sorunları aileme hiç yansıtmadım ve bundan sonra da yansıtmayı düşünmüyorum

ben unuturum ama onlar unutmazlar, annem geceleri uyku uyumaz beni düşünmekten, yeterince dertleri varken bir de ben dahil olmayayım onlara

cok agır seyler de yasadım hatta ailemın bılmesı gereken seylerde ama asla hic bısey anlatmadım.. kavgamızın en hararetlı sırasında calan telefonu guleryuzle actım ve esımınde selamı var anne dedım.. halbukı o an yuzugumu yuzune fırlatmıstım..
bılmesınler....

Son düzenleme:
Back
X