Herşey bitti sanırım :((

Ortada yalan var ben oradayım hala.. Bana en başta evet denilip sonra ailemi ve beni kandırmak neden?
Bence bunu sakince nişanlınla konuş, belki başta kabul edip sonra fikir değiştirdi, yada başta seni kırmak istemedi sonrada yapamayacağına karar verdi. Yok zaten sürekli ailesine düşkün , hiç annesinin sözünden çıkmıyor diyorsan haklısın ama evi istemiyor diye ayrılma bence

Başta kabul ederken oğlumuz isterse demişler esasen oğlumuz istemez demişler

Nişanlın ile etraflıca konuştunuz mu

Burada bu tarz konu açılınca ben olmaz yazarım mesela siz açtınız mı hatırlamıyorum ama

Evet kirada oturun ayrıca biz Oray'a tadilat yaptık demişsiniz de nişanlınız bu ev işinin neresinde hiç söz Hakkı oldu mu

Yani tadilat vs karıştı mı yoksa baban mı yaptı maddi vs her şeyi

Neden bu kız aileleri erkeği böyle sahiplenip gel burda otur.. gel burda çalış.. diye hep yönlendiriyorlar.
Bu doğru değil....Tarihte birçok örnekleri var.... yokmu??
Yapmayın şunu kira ödeyemeyecek adam bir zahmet evlenmesin.. en hayırlısı bu
Kim böyle yaparsa hep mutsuz oldu ben mutlu olanı görmedim... uzak olun kiranızı vs.. kendi ailenize yansıtmayın
Erkeğin işini kolaylaştırmayın.. bunun altını çizerek söylüyorum.. işlerini kolaylaştırmayın!!
onlar zaman içerisinde gel ben eşeğim sırtıma bin diye algılıyorlar..
Herkes yerini ve görevini bilsin. Bırakın onlar düşünsün kiralanacak evi eşyayı

Kimseyi rahata alistirmamak lazım.
Soylediklerinizin hepsi doğru.
Iki taraf da müdahale etmesin.
Kiraya çıkıp evine bakamıyor ise evlenmesin de ama burda ki konu o değil canım.
Madem ki bu konu hakkında görüşülüp konuşuldu.
O zaman deselerdi ki; bu dogru olmaz iki taafa da eşit mesafede bir ev tutulsun.
O zaman sorun olmazdı.
Kendilerinin fikri sonradan değişmiş.
Hadi değişti diyelim ama telefon ile böyle kötü bir uslupla da soylenmez.

Fikirlerin değişmesi en masumu bence.
Burda daha büyük bir sorun var.

Kayınvalide hazretleri kirada olsun yakında olsun istiyormuş
Bu mesajınızı okuyana kadar ben de kiraya çıkın derdim ama kadının derdi başka. Kendi gözünün önünde tutmak siz de onu kabul etmeyin bu ne canım ayrıca kaynanaya noluyor senle kocan oturacaksınız o ne karışır evinize. Mümkün n mertebe karıştırmayın en uzağa taşının madem

sinirlerim zıpladı okurken :) niye oğlu kendinden uzak olurda başkasının etkisi altına girer sözünden çıkar diye mı korkuyormuş? amacı oğlunun huzuru mu yoksa benim yanım benim sözüm mü.. ailenizi dinleyin hiçte rezil rüsva olmazsınız bilesiniz

Birincisi 2. kez nişan atıyorum diye uzulme ,bende 3 ye evlendim ,
Nişanlının ailesi o an he he demiş geçmiş ,nişanlında iş yok ,
asla seni ailesine karşı savunamayacak ,pısırık ,senin ailen jest yapmış ,
onlar seni istedikleri gibi parmağında oynatamayacağı için bunu istemiyorlar ,
nişanlına söyle biz evleniyoruz kararlar bize ait kira vereceğimize gel burada oturalım onca tadiat masraf yapıldı ,
hiç bir yere kıpırdayamam istiyorsan gel istemiyorsan gelme senin ailenin lafına göre hareket edemem de geç ,
terbiyesizler belli

Annesi sanırım sizin tarafın etkisinden korktuğu için engel oluyor. Nerede görüşmüş erkeğin kıza gittiği demesi de herşeyi gözler önüne seriyor zaten. Belli ki kaynana çok sözü geçen biri. Evlensenizde eşiniz onun sözünden çıkmaz. Bu anneler evlatlarının mutluluğuna neden engel olmak ister anlamak mümkün değil.

15 kere de nişanlansan boşanmış kadın olmaktan iyidir. bir anakuzusu koca adayı daha.
keşke yerinde olsam da şöööyle güzel bir s.ktir mesajı çeksem. ah ne şanslısın

Benim kv de düğünden 1 gün sonra düğün mevlüdü istemişti. Biz de düğün gecesi balayına gidecektik, oteli ayarlamıştık ben de nişanlım da kabul etmedik. Bozuldu ama konu kapanmıştı. 1 ay sonra tam kına için geldiler. Nişanlım beni köşeye çekip ya düğün mevlüdü olur ya da düğün olmaz, annem ısrar ediyor diyip resti çekmişti. Ben şok olmuştum çünkü kendisi de istememişti, saçma bulmuştu. Artık nasıl beynini yedilerse fikir değiştirmiş birden. Tabii tartıştık, düğün olmasın o zaman dedim. Daha şimdiden ailenin etkisiyle planları bozacaksan, fikir değiştirip son dakika golü atacaksan istemiyorum dedim. İçeri girdik ve evlenmekten vazgeçtik dedik. Amaann kavga kıyamet. Sonra baktı iş ciddi, tekrar konuştuk. Anlaştık. Düğün oldu ama içimizde bir yara kaldı. Bence nişanlın da kayınvaliden de 3. Kişilerin dolduruşuna geliyor. Bende öyle olmuştu, sonra itiraf ettiler x kişinin dolduruşuna geldik diye. Hemen bitti moduna girmeyin, düğün zamanı böyle şeyler oluyor. Doğru değil ama hatasız insan da yok. Birkaç gün kendinizi dinleyin nasılsa konuşur anlaşırsınız. Unutmayın fevrilik kar sağlamıyor.

Hayır öle aileci bir tip değil aksine bana düşkündür bende anlamadım
Sanırım baya sıkıştırmışlar

Evet büyük ihtimalle bizim kendi tarafımıza çekeceğimizi düşünüyor .. Bu nasıl bir zihniyettir ben şoktayım..

15 kere de nişanlansan boşanmış kadın olmaktan iyidir. bir anakuzusu koca adayı daha.
keşke yerinde olsam da şöööyle güzel bir s.ktir mesajı çeksem. ah ne şanslısın

:)))) işin içinde aileme olan saygım olmasa ben o mesajı çok güzel çekerdim ama işte.....

Seni korumasını bekleme hiç cnm belli ki ana kuzusu ne alaka kira vermektense olan bir evde oturmak gururlarına mı dokunmuş
Ayrıca istersen 3 defa istersen 5 defa nişan at mutlu olmayacaksan ilerde şimdiden bitmesi daha iyi değil mi hiç kimseye hesap verme zorunluluğun yok unutma

Nişanlım da öyle söylüyor bana zaten.. Aslında oda öyle değildir ben ne istersem onu alır karışmaz ama nasıl yıkadıysa beynini anlamadım

Nişanlım da öyle söylüyor bana zaten.. Aslında oda öyle değildir ben ne istersem onu alır karışmaz ama nasıl yıkadıysa beynini anlamadım
Benimki hiç anneci olmamasına ve hep bildiğini okumasına rağmen dolduruşa geldi. Sonra geri vites yaptı ama en güzel günümüz kötü bir anı ile başladı. Şu an durum nasıl? Biraz alttan alın ve sakince konuşun. Aman siz de dolduruşa gelmeyin. Herkes hata yapar, o da hatasını anlayacaktır.

Mesele ev meselesiyle bitmiyor ne yazik ki bu durumlarda.. Kiz tarafi-erkek tarafi, baskınlık yarışı baslamis gibi geldi bana.. Nişanlı da arada kalmış.. Bilemiyorum nereye varır ama etraflica herşeyiyle dusunmek lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…