- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
Bence bunu sakince nişanlınla konuş, belki başta kabul edip sonra fikir değiştirdi, yada başta seni kırmak istemedi sonrada yapamayacağına karar verdi. Yok zaten sürekli ailesine düşkün , hiç annesinin sözünden çıkmıyor diyorsan haklısın ama evi istemiyor diye ayrılma benceOrtada yalan var ben oradayım hala.. Bana en başta evet denilip sonra ailemi ve beni kandırmak neden?
Merhabalar
2 yıllık bir ilişkim var 4 ay oldu nişan yapalı. O kadar emek verdim ki bu ilişkiye ve hala çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama olmayınca olmuyormuş demek ki.. Daha önce ailesiyle oturup konuşmuştuk benim kendi ailemin bi boş dairesi vardı ev alana kadar orada oturalım kiraya çıkmayalım demiştik bana ve aileme tabi ki sorun yok oğlumuz isterse oturun falan demişlerdi aradan 3 ay geçti dün nişanlım aradı bizimkiler istemiyor orada oturmamızı (zaten nişanlımda gönüllü değildi) dedi. Bende dedim dalgamı geçiyorsunuz biz masraf yapıyoruz eve tadilata soktuk dedim..Hiçbir şey diyemiyor haklısın diyor sadece ama istemiyorlar diyor bu kadar!! Anneme söyledim bende annemde bizimle dalgamı geçiyorlar madem niye bu zamana kadar söylemediler diye kayınvalidemi aradı.. O melek kaynana gitmiş yerine tanıyamadığımız biri gelmiş sanki..
( İstemiyoruz hangi tarihte görüşmüş erkeğin kız evine gittiğini masraf yaptıysanız sizin eviniz biz onaylamıyoruz kiraya çıksınlar) Şoka girdim resmen hala şoktayım... Babama anlattık tabi babam zaten bilendi bile şimdiden.. Gözümün içine baka baka ailemi ve beni kandırmışlar .. İstememelerini anlarım ama neden yalan?? Annemde şimdi bana biz sana baştan dedik sen onların ailesine uyum sağlayamazsın diyor
2. kez nişanlandım ne yapacağım bilmiyorum rezil rüsva olurum yüzüğü atarsam ama atmak istemiyorum seviyoruz birbirimizi ama nişanlımdan şunu beklerdim ki ailesine karşı beni öyle bir savunsun ki sussunlar..
Kimseyi rahata alistirmamak lazım.Neden bu kız aileleri erkeği böyle sahiplenip gel burda otur.. gel burda çalış.. diye hep yönlendiriyorlar.
Bu doğru değil....Tarihte birçok örnekleri var.... yokmu??
Yapmayın şunu kira ödeyemeyecek adam bir zahmet evlenmesin.. en hayırlısı bu
Kim böyle yaparsa hep mutsuz oldu ben mutlu olanı görmedim... uzak olun kiranızı vs.. kendi ailenize yansıtmayın
Erkeğin işini kolaylaştırmayın.. bunun altını çizerek söylüyorum.. işlerini kolaylaştırmayın!!
onlar zaman içerisinde gel ben eşeğim sırtıma bin diye algılıyorlar..
Herkes yerini ve görevini bilsin. Bırakın onlar düşünsün kiralanacak evi eşyayı
Kimseyi rahata alistirmamak lazım.
Soylediklerinizin hepsi doğru.
Iki taraf da müdahale etmesin.
Kiraya çıkıp evine bakamıyor ise evlenmesin de ama burda ki konu o değil canım.
Madem ki bu konu hakkında görüşülüp konuşuldu.
O zaman deselerdi ki; bu dogru olmaz iki taafa da eşit mesafede bir ev tutulsun.
O zaman sorun olmazdı.
Kendilerinin fikri sonradan değişmiş.
Hadi değişti diyelim ama telefon ile böyle kötü bir uslupla da soylenmez.
Bu mesajınızı okuyana kadar ben de kiraya çıkın derdim ama kadının derdi başka. Kendi gözünün önünde tutmak siz de onu kabul etmeyin bu ne canım ayrıca kaynanaya noluyor senle kocan oturacaksınız o ne karışır evinize. Mümkün n mertebe karıştırmayın en uzağa taşının mademKayınvalide hazretleri kirada olsun yakında olsun istiyormuş
15 kere de nişanlansan boşanmış kadın olmaktan iyidir. bir anakuzusu koca adayı daha.Merhabalar
2 yıllık bir ilişkim var 4 ay oldu nişan yapalı. O kadar emek verdim ki bu ilişkiye ve hala çok seviyorum oda beni seviyor biliyorum ama olmayınca olmuyormuş demek ki.. Daha önce ailesiyle oturup konuşmuştuk benim kendi ailemin bi boş dairesi vardı ev alana kadar orada oturalım kiraya çıkmayalım demiştik bana ve aileme tabi ki sorun yok oğlumuz isterse oturun falan demişlerdi aradan 3 ay geçti dün nişanlım aradı bizimkiler istemiyor orada oturmamızı (zaten nişanlımda gönüllü değildi) dedi. Bende dedim dalgamı geçiyorsunuz biz masraf yapıyoruz eve tadilata soktuk dedim..Hiçbir şey diyemiyor haklısın diyor sadece ama istemiyorlar diyor bu kadar!! Anneme söyledim bende annemde bizimle dalgamı geçiyorlar madem niye bu zamana kadar söylemediler diye kayınvalidemi aradı.. O melek kaynana gitmiş yerine tanıyamadığımız biri gelmiş sanki..
( İstemiyoruz hangi tarihte görüşmüş erkeğin kız evine gittiğini masraf yaptıysanız sizin eviniz biz onaylamıyoruz kiraya çıksınlar) Şoka girdim resmen hala şoktayım... Babama anlattık tabi babam zaten bilendi bile şimdiden.. Gözümün içine baka baka ailemi ve beni kandırmışlar .. İstememelerini anlarım ama neden yalan?? Annemde şimdi bana biz sana baştan dedik sen onların ailesine uyum sağlayamazsın diyor
2. kez nişanlandım ne yapacağım bilmiyorum rezil rüsva olurum yüzüğü atarsam ama atmak istemiyorum seviyoruz birbirimizi ama nişanlımdan şunu beklerdim ki ailesine karşı beni öyle bir savunsun ki sussunlar..
kaynana da s.ktirolsun gitsin. manyak bunlar valla bak.Kayınvalide hazretleri kirada olsun yakında olsun istiyormuş
Bence bunu sakince nişanlınla konuş, belki başta kabul edip sonra fikir değiştirdi, yada başta seni kırmak istemedi sonrada yapamayacağına karar verdi. Yok zaten sürekli ailesine düşkün , hiç annesinin sözünden çıkmıyor diyorsan haklısın ama evi istemiyor diye ayrılma bence
Annesi sanırım sizin tarafın etkisinden korktuğu için engel oluyor. Nerede görüşmüş erkeğin kıza gittiği demesi de herşeyi gözler önüne seriyor zaten. Belli ki kaynana çok sözü geçen biri. Evlensenizde eşiniz onun sözünden çıkmaz. Bu anneler evlatlarının mutluluğuna neden engel olmak ister anlamak mümkün değil.
15 kere de nişanlansan boşanmış kadın olmaktan iyidir. bir anakuzusu koca adayı daha.
keşke yerinde olsam da şöööyle güzel bir s.ktir mesajı çeksem. ah ne şanslısın
Merhabalar
kaynana da s.ktirolsun gitsin. manyak bunlar valla bak.
Benim kv de düğünden 1 gün sonra düğün mevlüdü istemişti. Biz de düğün gecesi balayına gidecektik, oteli ayarlamıştık ben de nişanlım da kabul etmedik. Bozuldu ama konu kapanmıştı. 1 ay sonra tam kına için geldiler. Nişanlım beni köşeye çekip ya düğün mevlüdü olur ya da düğün olmaz, annem ısrar ediyor diyip resti çekmişti. Ben şok olmuştum çünkü kendisi de istememişti, saçma bulmuştu. Artık nasıl beynini yedilerse fikir değiştirmiş birden. Tabii tartıştık, düğün olmasın o zaman dedim. Daha şimdiden ailenin etkisiyle planları bozacaksan, fikir değiştirip son dakika golü atacaksan istemiyorum dedim. İçeri girdik ve evlenmekten vazgeçtik dedik. Amaann kavga kıyamet. Sonra baktı iş ciddi, tekrar konuştuk. Anlaştık. Düğün oldu ama içimizde bir yara kaldı. Bence nişanlın da kayınvaliden de 3. Kişilerin dolduruşuna geliyor. Bende öyle olmuştu, sonra itiraf ettiler x kişinin dolduruşuna geldik diye. Hemen bitti moduna girmeyin, düğün zamanı böyle şeyler oluyor. Doğru değil ama hatasız insan da yok. Birkaç gün kendinizi dinleyin nasılsa konuşur anlaşırsınız. Unutmayın fevrilik kar sağlamıyor.
Benimki hiç anneci olmamasına ve hep bildiğini okumasına rağmen dolduruşa geldi. Sonra geri vites yaptı ama en güzel günümüz kötü bir anı ile başladı. Şu an durum nasıl? Biraz alttan alın ve sakince konuşun. Aman siz de dolduruşa gelmeyin. Herkes hata yapar, o da hatasını anlayacaktır.Nişanlım da öyle söylüyor bana zaten.. Aslında oda öyle değildir ben ne istersem onu alır karışmaz ama nasıl yıkadıysa beynini anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?