2. kez nişanlandım ne yapacağım bilmiyorum rezil rüsva olurum yüzüğü atarsam
O kadar emek verdim ki bu ilişkiye
Bir de şöyle düşünün. Ilk once sizi kirmak istememis evet demis ama sonra agirlarina gitmis olabilir. Kiraya cikin ilk etapta. Sonra konusa konusa ikna olur . hemen ustune gidince erkekler atar yapiyor. Bu bir gercek
Bende aynısını düşünüyorum , hemen ani karar vermeyin, oturun etraflıca konusun, sizin dediğiniz ev olmadı diye nişanı atmayın hemen, ha anlaşamıyoruz başka sorunlar var diyorsanız bilemem. Hayırlısı olsunAnne ve babanizi da karsiniza , konusun ben bu adami seviyorum. Olabilir gururlarina dokunmus sanirim diye. Ben kiraya cikacagim. Sorun degil deyin. Buyukler olgundur anlarlar durumu. Hem evin tadilata girmesi ilerisi icin iyi olur. Bu sebepten bitmez bence. Ben olsam uzulmezdim nisanlim ne kadar gururlu benden hicbir sey istemiyor diye dusunurdum
+1Baska sorun yoksa nısanlın sana ıyıyse ılerıde ıyı bı es olacagına knanıyorsan pıre ıcın yorgan yakmayın bence
Sonucta sızde o evde yıllarca yasamaycakmıssınız keske hıc tadılat yapmasaydınız bıle nasıl olsa kısa surelı oturacakmıssınız
Bir de şöyle düşünün. Ilk once sizi kirmak istememis evet demis ama sonra agirlarina gitmis olabilir. Kiraya cikin ilk etapta. Sonra konusa konusa ikna olur . hemen ustune gidince erkekler atar yapiyor. Bu bir gercek
Bende aynısını düşünüyorum , hemen ani karar vermeyin, oturun etraflıca konusun, sizin dediğiniz ev olmadı diye nişanı atmayın hemen, ha anlaşamıyoruz başka sorunlar var diyorsanız bilemem. Hayırlısı olsun
tek sorununuz bu mu?
acaba ev bizim istediğimiz yaparız modunda mı davrandınız ki istemeden... o açıdan mı karar değiştirdiler?
tersini düşünün.
yeri geliyor biz kadınlar da erkek ailesinin verdiği evi istemiyoruz. sözleri daha çok geçecek karışacaklar diye...
baştan kabul edip sonrada değişen tavırlarla birlikte bizim de kararımız değişebiliyor.
beyefendi için haklıdır demiyorum.
sadece yanlışlar tek taraflı olmaz diye diğer açıdan da bakmak lazım diye bunu söylemek istiyorum.
her kavga gürültüde direk ayrılığı neden getiriyorsunuz aklınıza?
ilişki için verilen emek düşünmeye değmez, eğer düşünülmeye başladıysa kalbinizi yoklayın.
ikinci kez nişanlanmışsınız. nişandan ayrılma psikolojisini anlarım ancak siz öncesinde uzun süreli bir ilişki yaşamış evliliğe karar vermişsiniz. korkularınızı yenip doğru adımlar atabilmeniz gerekir.
ilişkinizde farklı sorunlar var mı?
huhuhuuuuKayınvalide hazretleri kirada olsun yakında olsun istiyormuş
Son dakika golu atmayi cok severler cunku is ciddiye binip gelinlik, nikah yeri hazir olunca gelin rezil olmamak icin her seye eyvallah der. Genelde ise yarayan bir oglan tarafi taktigidir.Hayır herşey çok güzeldi 1 gün önce gelinliğim alındı, anlamadım ne oldu fikirler değişmiş .. Tamam istememelerini gerçekten anlarım ama neden baştan tamam denildi sonra biz kararımızı değiştirdik oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?