Tamam dir yaptım gibibence bir düzenle yazını
sen bildiğin için olayları sana anlaşılır geliyordur da çok karmaşık olmuş
Teşekkür ederim mantıklı olan bence de bu fikir alayım dedimBurçin pek birsey anlamadım ama ikinizde de hatalar var galiba. Bir süre görüşmeyin.
Oda doğru ya 1 sene üzülürüm sadeceYa yaşadığın şeyleri büyütme her sevgilinin yaşadığı şeyler.
Başkasıyla da bunu yasayacaksin
Ayrılık gitsin en fazla 1 sene üzülürsün
AynenTeşekkür ederim mantıklı olan bence de bu fikir alayım dedim
Oda doğru ya 1 sene üzülürüm sadece
Burçin pek birsey anlamadım ama ikinizde de hatalar var galiba. Bir süre görüşmeyin.
Çocuk gibi sürekli azarlayıp duran insanları hiç sevmem. Bi laf vardır ya hani, anam mısın babam mısın diye... Gerçi onlara bile yeri gelince dur diyoruz. Ne mecburiyetin var da, onun asabiyetini çekeceksin bu küçücük yaşında?
Zaten ben dedik 1 aydır bişey oldu bi git diyosun bi dur ben sabrettim ama yeter daha bana dönme diye söyledimÇok karışık bir ilişki.
Bence biraz ayrı kalın, bakarsın kafana yatar gerçekleri görürsün tamamen ayrılırsın.
Anlatamadim türkçem iyi değil Özür dilerim kendi bildiğim gibi anlatmaya çalıştım demekki anlayamadinzInat ettim okumakta ama daha fazla dayanamadim biraktim. Içim şişti bu nasil bi anlatim
Sorry madamgozler gitti benim
Sen çok yazmışsınBu ne ya hc bsey anlamadm hcmi yazi yazmadn daha once
Bilmem sürekli öyle diyor du attık yalvariyo gel tanış diye kavga etmiyelim diyodu bende kavgaliyken tanisamam olmuyoken demistimsenle ciddi düşündüğünü nerden biliyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?