Hersey bugün son buldu

Burçin pek birsey anlamadım ama ikinizde de hatalar var galiba. Bir süre görüşmeyin.

Burçin pek birsey anlamadım ama ikinizde de hatalar var galiba. Bir süre görüşmeyin.
Teşekkür ederim mantıklı olan bence de bu fikir alayım dedim
Ya yaşadığın şeyleri büyütme her sevgilinin yaşadığı şeyler.
Başkasıyla da bunu yasayacaksin
Ayrılık gitsin en fazla 1 sene üzülürsün
Oda doğru ya 1 sene üzülürüm sadece

Çocuk gibi sürekli azarlayıp duran insanları hiç sevmem. Bi laf vardır ya hani, anam mısın babam mısın diye... Gerçi onlara bile yeri gelince dur diyoruz. Ne mecburiyetin var da, onun asabiyetini çekeceksin bu küçücük yaşında?

Ben diyorum ki ikimizinde birbirine bir muhtacı yok şükür ona göre bu kadar kırmak olmaz ortada bi emek var diye sustum yoksa kaybımizin olmadığını oda biliyo

Çok karışık bir ilişki.
Bence biraz ayrı kalın, bakarsın kafana yatar gerçekleri görürsün tamamen ayrılırsın.

Çok karışık bir ilişki.
Bence biraz ayrı kalın, bakarsın kafana yatar gerçekleri görürsün tamamen ayrılırsın.
Zaten ben dedik 1 aydır bişey oldu bi git diyosun bi dur ben sabrettim ama yeter daha bana dönme diye söyledim

Orta bir sorun var sinirli sana bagrdi ozur diledi calismiyordu calisiyor uzaksinz bunlari anladm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…