Yazamiycaktim cesaret geldi kusura bakma canım dönüp okumadim bile yazarken de içim parcalandikız bari nokta koysaydın aralara böyle çok karışık olmuş
Kusura bakma hızlı hızlı yazdım üzülerek cesaretimi toparladimda lakin bidaha dönüp okuyamadim içimden geldiği gibi baktım şimdi okudum baya devrik cumeller de olmuş üyeliğimi silsem artık napsam bilmiyorum inatlasiyor benimle ben yaparım yazmazsan yazmam yazicaksin ben bi yerde olsam da sen yaz diyorBenim beyin felç bu nasıl yazı
Askerliği tecil ettirdi yeni yapmış gelmiş''ten sonrasını okumadım.
O nasıl tecil.
Evet lise mezunu üniversite ye 1.2 ay gidip bırakmış o çevrede oturduğu icin arkadaş vesile oldu iyi insan diye tanidikmista arkadaşım içine kapanik bi insandı herseyden bunalan
Bir de su var.
Lise mezunuydu benimle universitede tanisti.
Canim bence mutlu etmiyorsa zorlamaYa kusura bakmayin yazarken bile Ağlıyorum toparliyamadim tam hiç bişeyi tecil ettirmiş o yüzden 24 yaşında geldi askerden çok kırıldım ben çok Üzgünüm suan
Evet lise mezunu üniversite ye 1.2 ay gidip bırakmış o çevrede oturduğu icin arkadaş vesile oldu iyi insan diye tanidikmista arkadaşım içine kapanik bi insandı herseyden bunalan
Canim güzel bir mesaj için teşekkür ederim öncelikle hep bana kızıyor bende artık ne diyim yani olmuyosa olmuyor onca hayal vardı yaşadığımız yer 2 saatlik uzaklıkta hani otobüs seferiyle de gidilir ama çok sinirli ve inatçı dua oku diyorum onuda yapmıyor hep Asabi büyümüş bende Asabi yim yani elbet karşıma iyiler çıkar diye düşündümCanim bence mutlu etmiyorsa zorlama
Evet kardeşim o içine kapanık bir laf diyorum onu hemen olumsuz a çekiyor ben kirilsam öf ya ona mi kırıldın diyorBurcin kardes cok tuhaf anlatiyorsun.
Valla bu iletinde bile iki cumlen var ama iki dakikadir anlam veremeyecegim kadar karisik.
Sevgilin miydi icine kapanik olan?
Bir de asabiymis kavga falan etmissiniz ve ayrilmissiniz bu mudur?
Simdi de ailemle tanis diyor galiba.
Yani olay boyleyse bence bir resti cek.
Ben sinirli insanlari sevmem, dilinin de ayari yok belli ki.
Bir dusun tasin.
Hep yazdı Allaha Şükür güvenlik işi olduğu için oturuyor sakin bi banka da çalışıyor ama çok konussak ne yazar hemen laf diyor ailemin durumu iyi ben sadace dedim ev almamiz için çalış et sen ev olmasa evlenmiycekmisin diyo Hâlbuki ev arsa var dedim bana degil kendine yap ileride yine lazım olucak bişey demiyorum hedef koy kendine dedmEvet kardeşim o içine kapanık bir laf diyorum onu hemen olumsuz a çekiyor ben kirilsam öf ya ona mi kırıldın diyor
Bende sinir sevmiyorum defalarca uyardı ne sinir ne inat ilişki de olmaz diye bi mağazaya girsek hadi çık çık almiycaksin diyo ne kadar beni sevse de laflar i ağır diyorum kendimi bazen suçluyorum sevdi bıraktım diye 2 hafta önce de böyle oldu sonra aksam mesaj attı yapamıyorum sensiz diye yalnız kalınca aklına geliyorum suan başka ilçe de yaşıyor arabasıyla arkadaşıyla eve cikacakmis o zaman arkadaşı olucak yanında beni hiç sormaz o zaman diyorum
Ya kusura bakmayin yazarken bile Ağlıyorum toparliyamadim tam hiç bişeyi tecil ettirmiş o yüzden 24 yaşında geldi askerden çok kırıldım ben çok Üzgünüm suan
Ya yaşadığın şeyleri büyütme her sevgilinin yaşadığı şeyler.Canim güzel bir mesaj için teşekkür ederim öncelikle hep bana kızıyor bende artık ne diyim yani olmuyosa olmuyor onca hayal vardı yaşadığımız yer 2 saatlik uzaklıkta hani otobüs seferiyle de gidilir ama çok sinirli ve inatçı dua oku diyorum onuda yapmıyor hep Asabi büyümüş bende Asabi yim yani elbet karşıma iyiler çıkar diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?