Hersey bugün son buldu

Her cumlede degisik bi olay mi anlatmaya calistin? Noktalar nerde? Ben nerdeyim ve beynim nerde.. aklim karisti en bastan duzenlesen arkadasim

Arkadaslar benim arkadaşım olmadığı için buraya yazdım ve de turkcem iyi deyil yabancı ülkede yaşadım bayağı 5.6 senedir turkiyedeyim ara ara yurtdışına çıkıyoruz yine 3.4 yaşında gelmiş olsaydım türkiyeye daha iyi ogrenirdim ama gençken geldim anca böyle oldu ben şimdi turkcemle o kadar dalga geçilmesinin ardından yazıyı kaldırıcam yardimci olur musunuz

Anladigim kadariyla ÖZET :) 22 yaşında 8 aylık ilişkin var, o lise mezunu, tanıdık arkadaşlarınız sayesinde senin üniversitende tanışmışsiniz. 24 yaşında askerden gelmiş, seninle ciddi dusunuyormus ,ise de girmiş.iliskinizin ilk aylarında hep gorusuyormussunuz, sizin rahatsızlığınızda da hep yanınızda olmuş.Universite bitmiş şimdi ayrı şehirlerdeymissiniz. Bulduğu is ailesine uzakmış. Haftasonları ailesinin yanına gidiyormuş ama oraya gittiğinde seni unutuyormus ,ailesiyle tanıştirmak için seni çağırmış ama çok asabiymis. AVM de tartışmissiniz. Tartışmaları çözemiyorsunu z başı agriyormus. Ailesiyle tanışman için yalvariyormus. Bana güvenmiyor musun diyor kavga ediyormuş. En son pişman olacaksın diye mesaj atmış.

Çok teşekkür ederim size doğru

Anlatacağım diye pert oldum. Nokta virgül neyse.....

Sorunun cevabı sende. Ben bir uyumluluk göremedim. Şimdi sorun etmesen bile ileride eğitim ve meslek çok sorun olacak. İkincisi karakter olarak uyuştuğunuzu düşünmüyorum. Üçüncüsü yorumlarda ağlıyorum yazmışsınız da ağlanacak bir durum yok. Tabi evlenirsen belki ileride ağlarsın bu belli.

Şimdi geçti aglamam destekleriniz için tesekkur ederim emegime üzüldüm sadece

Şimdi geçti aglamam destekleriniz için tesekkur ederim emegime üzüldüm sadece
Boşver tatlım valla ağlamaya değmez. Giden emeklerin olsun. Ya bir ömür çekseydin. Kurtulmana bak. İki ağlar sonra unutursun, insan neyi unutmuyor ki gün geliyor ölüm acısını bile unutuyorsun. Sana abla tavsiyesi devam etme sakın.

Ablam Allah razı olsun sizin gibi insanlar var ben de tamamen kararımi verdim yazsam bile afdetmiyicem bana AVM de bağırdı resmen unutamiyorum çok Asabi yolda bazen bişey oluyor milletin duymamaası gerekem konu sessiz konuşalım diyorum bu sefer sesini yükseltip kim duydu kim diyo bana yazık aRtik lisans mezunuyum oda lise bi kere bile eğitimi sorun etmedim durumu pek iyi değildi benim ailemin Allaha Şükür güzel yine de onla ilgili bişey demedim hatta ileri de ailem yardım ci bile olur dükkan açalım dedim ama daha ne yapabilirim karakteri bu

Zaten sinir ve asabiyet en kötüsü. En ufak birşeyde bağıran çağıran adamdan koca olmaz. Hep gözyaşı dökersin. Evlilikte tat tuz kalmıyor. Deli gibi esip gürlüyorlar. Bi ortamda nasıl davranacağını bile bilmez bu tipler.

Ya ayrıca okumuş bi kızsın. Şöyle kendine göre eğitimli sakin birini bulsana. Yaşın daha ne ki? Zaten mesleği de yok. İleride maddi zorlukları bile sorun yaratıp bağırıp çağırıcak.

Çevremden de tecrübeliyim. Genç kızlarımız göz göre göre lades demesin artık. Valla hayatlar kararıyor böyle.

siz nasıl üni mezunusunuz ya.. beynim yandı

Arkadaslar muhasebe mezunuyum isterseniz beni soru yağmuruna tutun türkçe iyi değil buda normal 16 yaşında siz gelseniz 0 türkçe ile

Doğru söylüyosun ablacim sanırım neyin ne olduğunu bildiği için esip gürluyor egosunu tatmin etmek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…