Bi mukaveleDili geçmiş zamandan nefret ettim valla
Evet aynen öyle oldu işte uzaklık sıkıntı değil sinirini yenemiyo kırıyorOrta bir sorun var sinirli sana bagrdi ozur diledi calismiyordu calisiyor uzaksinz bunlari anladm..
Amcam ilkokulu bile bitirememis ama bundan guzel cumle kuruyor. Egitim sistemimiz gercekten bitik...
Çok teşekkür ederim size doğruAnladigim kadariyla ÖZET :) 22 yaşında 8 aylık ilişkin var, o lise mezunu, tanıdık arkadaşlarınız sayesinde senin üniversitende tanışmışsiniz. 24 yaşında askerden gelmiş, seninle ciddi dusunuyormus ,ise de girmiş.iliskinizin ilk aylarında hep gorusuyormussunuz, sizin rahatsızlığınızda da hep yanınızda olmuş.Universite bitmiş şimdi ayrı şehirlerdeymissiniz. Bulduğu is ailesine uzakmış. Haftasonları ailesinin yanına gidiyormuş ama oraya gittiğinde seni unutuyormus ,ailesiyle tanıştirmak için seni çağırmış ama çok asabiymis. AVM de tartışmissiniz. Tartışmaları çözemiyorsunu z başı agriyormus. Ailesiyle tanışman için yalvariyormus. Bana güvenmiyor musun diyor kavga ediyormuş. En son pişman olacaksın diye mesaj atmış.
Şimdi geçti aglamam destekleriniz için tesekkur ederim emegime üzüldüm sadeceAnlatacağım diye pert oldum. Nokta virgül neyse.....
Sorunun cevabı sende. Ben bir uyumluluk göremedim. Şimdi sorun etmesen bile ileride eğitim ve meslek çok sorun olacak. İkincisi karakter olarak uyuştuğunuzu düşünmüyorum. Üçüncüsü yorumlarda ağlıyorum yazmışsınız da ağlanacak bir durum yok. Tabi evlenirsen belki ileride ağlarsın bu belli.
Boşver tatlım valla ağlamaya değmez. Giden emeklerin olsun. Ya bir ömür çekseydin. Kurtulmana bak. İki ağlar sonra unutursun, insan neyi unutmuyor ki gün geliyor ölüm acısını bile unutuyorsun. Sana abla tavsiyesi devam etme sakın.Şimdi geçti aglamam destekleriniz için tesekkur ederim emegime üzüldüm sadece
Ablam Allah razı olsun sizin gibi insanlar var ben de tamamen kararımi verdim yazsam bile afdetmiyicem bana AVM de bağırdı resmen unutamiyorum çok Asabi yolda bazen bişey oluyor milletin duymamaası gerekem konu sessiz konuşalım diyorum bu sefer sesini yükseltip kim duydu kim diyo bana yazık aRtik lisans mezunuyum oda lise bi kere bile eğitimi sorun etmedim durumu pek iyi değildi benim ailemin Allaha Şükür güzel yine de onla ilgili bişey demedim hatta ileri de ailem yardım ci bile olur dükkan açalım dedim ama daha ne yapabilirim karakteri buBoşver tatlım valla ağlamaya değmez. Giden emeklerin olsun. Ya bir ömür çekseydin. Kurtulmana bak. İki ağlar sonra unutursun, insan neyi unutmuyor ki gün geliyor ölüm acısını bile unutuyorsun. Sana abla tavsiyesi devam etme sakın.
Zaten sinir ve asabiyet en kötüsü. En ufak birşeyde bağıran çağıran adamdan koca olmaz. Hep gözyaşı dökersin. Evlilikte tat tuz kalmıyor. Deli gibi esip gürlüyorlar. Bi ortamda nasıl davranacağını bile bilmez bu tipler.Ablam Allah razı olsun sizin gibi insanlar var ben de tamamen kararımi verdim yazsam bile afdetmiyicem bana AVM de bağırdı resmen unutamiyorum çok Asabi yolda bazen bişey oluyor milletin duymamaası gerekem konu sessiz konuşalım diyorum bu sefer sesini yükseltip kim duydu kim diyo bana yazık aRtik lisans mezunuyum oda lise bi kere bile eğitimi sorun etmedim durumu pek iyi değildi benim ailemin Allaha Şükür güzel yine de onla ilgili bişey demedim hatta ileri de ailem yardım ci bile olur dükkan açalım dedim ama daha ne yapabilirim karakteri bu
bilmukabele demek istediniz sanırım.Bi mukavele
siz nasıl üni mezunusunuz ya.. beynim yandıKızlar merhabalar anlatmakla anlatmamak arasında kaldım 22 yaşındayım 8 aydır konuştuğum bi insan vardı ilk zamanlar hersey güzeldi hatta hala güzel calismiyordu lise mezunuydu benim le ise üniversite de tanıştı üniversite ye yakın bir yerde ikamet ediyordu arkadaş tavsiye si ile görüştük bizim orda da yazligimiz vardı üniversite çevresinde arkadaşlarıma sordum iyi insan dedi tanıyan bi kişi çıkmış ti oysa çevredendi o kızın da ortaokul arkadaşı diye neyse benle tanisirken de bos tu askerliği tecil ettirmisti yeni yapmış gelmişti o yüzden 24 yaşında askerden dönmüş benmle ciddi düşündüğünü söyleyip güvenlik sertifika si Aldi ise girdi biz 3 aylık konusurken hergün görüştük cafelerde oturduk arkadaslarimizla hiç yanlız bırakmadı beni beraber ağladıkk bana Kıyamadi hastalandim beni yurttan aldirtti hastanede başımda bile durdu kan rajatsozligim vardi hapini kullandinmi diye soruyordu 3 ay tedavim bitene kadar simdi üniversite m bitti oda ise girdi ayri segirlerdeyiz 2 saat mesafeli . Onun buldugu is uzaktı ailesinden ayrı kalacaktı ailesinin yanina tek cumartesi pazar geliyor akrabasinda kalıyor çalıştığı ilcede odaya tikali çıkmıyor arada çarşıya iniyor hep beni arıyor ama olduğu yere gidince yani ailesinin yanına arkadaşlarının yanına diyeyim beni unutuyor.... kavgaya yer arar oldu sanki benle inatlasiyor bense üniversite de 3 ay hep yanyana olduktan sonra gitmisyi yani mart ayinda is icin baska ilceye bende 3 ay tek kaldım ama onun olduğu semte gittim hafta da 2 kere cumartesi pazarda o geliyordu yalnız birakmiyodum uzulmesin diye ama üniversite m bitti geldim ailesiyle tanışmam için çağırdı beni ama kendisi çok Asabi artık vazgecmem gerektiğini anladım biz bi AVM ye gittik gezmeyi seven biri değilim gel bakalım bi dedim bekleme mız gerekiyor du birini bi saat zaman geçsin diye oda milletin önünde bağırdı ya almiycan niye giriyoruz falan bende üzüldüm sonra geldi Özür diledi bi konu oluyor tartışma konusu başım ağrıyor diyo onda bu huy var sorun cozemiyorux sanki sus tamam kapa şunu ama sorun olcak bişey karsimiza cikicak dün pazardi evden döndü bana yazmadı sinirlenmış asabiya noldu dedim sen yazmadın dedi ben de dedim arkadaşınla bulusucaaktinn sen bana haber vermen gerek inatlasma dedim bende ,,,,normal de sevmem ve Asabi yapim vardı onla yendim ben buyum dedi napim dedi böyle 15 gündür kavga oldu gel tanış diyo yalvariyor kavga olmasın diye bi anda o zaman bitsin guvenmiyomusun diyo sıkma diyo bişey de demiyorum cumartesi pazar ara de burdayım yazma istersen dedim ama olmuyo napmaliyim bide bana son Mesaj pişman olucaksin diyo ben Bi yerde olsam eve geldim vs derdim okudugnuz için teşekkür ederim yszmiycaktim cekindim ama emek var ortada
Rica ederim zor oldu biraz ama:) bol bol kitap okuÇok teşekkür ederim size doğru
Evet tam soyluyemiyorum Özür dilerimbilmukabele demek istediniz sanırım.
Aynensiz nasıl üni mezunusunuz ya.. beynim yandı
Nerden geldin gardas anlamadm:)Arkadaslar muhasebe mezunuyum isterseniz beni soru yağmuruna tutun türkçe iyi değil buda normal 16 yaşında siz gelseniz 0 türkçe ile
Doğru söylüyosun ablacim sanırım neyin ne olduğunu bildiği için esip gürluyor egosunu tatmin etmek icinZaten sinir ve asabiyet en kötüsü. En ufak birşeyde bağıran çağıran adamdan koca olmaz. Hep gözyaşı dökersin. Evlilikte tat tuz kalmıyor. Deli gibi esip gürlüyorlar. Bi ortamda nasıl davranacağını bile bilmez bu tipler.
Ya ayrıca okumuş bi kızsın. Şöyle kendine göre eğitimli sakin birini bulsana. Yaşın daha ne ki? Zaten mesleği de yok. İleride maddi zorlukları bile sorun yaratıp bağırıp çağırıcak.
Çevremden de tecrübeliyim. Genç kızlarımız göz göre göre lades demesin artık. Valla hayatlar kararıyor böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?