Herşey çok kötü gidiyor :(

Pinkrose14141

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
576
244
103
İyi geceler kızlar...
O kadar kötüyüm ki.. Geçen görücü gelmişti konu açmıştım hatırlayanlarınız vardır. Evet ses çıkmadı ama ben esas bu olayla ilgili değil daha önce de yaşadığım için bu kadar çok kırgınım ve üzgünüm. Şimdiye kadar erkek arkadaşlarım oldu ama iş ciddiyete binince kaçtılar. Hep gezmek tozmak hiçbiri evlenmek istemedi benimle. Acaba çok mu iticiyim diyorum neden kimse beni istemiyor? Geçen sene de bir çocukla tanıştırıldım biz evet deseydik aileler tanışacaktı. Ondan da red cevabı aldım. Hatta biri daha vardı önce biz tanıştık yok dedi beğenmedi. Evlenecek kız değilim herhalde artık böyle düşünüyorum. Çok kafama takıyorum bu işi. Bir türlü ciddi düşünen gelmiyor. Evlenme meraklısı diyenleriniz olacaktır ama olay bu değil. Değersiz hissediyorum kendimi. Moralim çok bozuk kızlar sadece sizinle dertleşmek istedim.

Çok kafama takıyorum bu işi.
Sorunuzun cevabını konuda vermişsiniz.
Evlenme meraklısı olmanızın bir kadın için mahsuru yok ama erkekler için inanın bana var.
Tavrınız ve verdiğiniz enerji negatif geçiyordur bence.

kafana takmazsan kismetin artar inasan hep istedikleriyle sinanir rahat ol dusunme

Çirkin olmadığınıza Emin’im ama acaba görünümle ilgili birşeyler değiştirmeniz kendinize olan güveninizi tazelemenize yardım edebilir mi acaba? Hem böylece belki de görüştüğünüz kişilere hissettirdiğiniz değersizlik hissinden kurtulmuş olursunuz. Bir kaş şeklinin dahi kişiyi tamamen değiştirdiğine yakın zamanda şahit olduğundan beri bakım diyorum, sen nelere kadirsin!

Sevgili olduklarım da aynısını yaptılar ama
Olabilir uyuşmamışsınızdır bitmiştir, mutsuz bir evlilik daha mı iyi, her flört sevgililik evlilikle sonuçlanmak zorunda değil, bence görücü muhabbetine ara verin, kendinize bakın kendinize değer verin kendinizi geliştirin, mutlaka karşınıza çıkar ben inanıyorum

Ben de inansam keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…