- 16 Ekim 2018
- 1.837
- 3.462
- 133
- Konu Sahibi Pinkrose14141
-
Kusura bakma ama kişilerde sorun yok sorun sendeDoğru söylüyorsunuz odundan farkım yok
Düşünmüyorum ya da uzun bir zaman tanıyalım birbirimizi falan diyorlarRed ederken ne diyorlar bahaneleri ne yazarsa nız sevinirim
1 Kendine değer vermiyorsun.İyi geceler kızlar...
O kadar kötüyüm ki.. Geçen görücü gelmişti konu açmıştım hatırlayanlarınız vardır. Evet ses çıkmadı ama ben esas bu olayla ilgili değil daha önce de yaşadığım için bu kadar çok kırgınım ve üzgünüm. Şimdiye kadar erkek arkadaşlarım oldu ama iş ciddiyete binince kaçtılar. Hep gezmek tozmak hiçbiri evlenmek istemedi benimle. Acaba çok mu iticiyim diyorum neden kimse beni istemiyor? Geçen sene de bir çocukla tanıştırıldım biz evet deseydik aileler tanışacaktı. Ondan da red cevabı aldım. Hatta biri daha vardı önce biz tanıştık yok dedi beğenmedi. Evlenecek kız değilim herhalde artık böyle düşünüyorum. Çok kafama takıyorum bu işi. Bir türlü ciddi düşünen gelmiyor. Evlenme meraklısı diyenleriniz olacaktır ama olay bu değil. Değersiz hissediyorum kendimi. Moralim çok bozuk kızlar sadece sizinle dertleşmek istedim.
Sizde bir sıkıntı var ozman, darılmayın banaDüşünmüyorum ya da uzun bir zaman tanıyalım birbirimizi falan diyorlar
Gizemlilik derken ne demek istediniz diğerleri tamam da1 Kendine değer vermiyorsun.
2. Kaybetmemek için onların her isteklerini karşılıyorsun
3. Kendi karakterinden ödün veriyorsun
4.Gizemlilik özelliğin yok..
Yok darılmıyorum tabi. Karşımdakini itiyorum galibaSizde bir sıkıntı var ozman, darılmayın bana
Keske yanlarında nasıl davrandığınızı bilsek.
İste naparak acaba, keske onu bilsek. Elbırlıgıyle duzeltırdıkYok darılmıyorum tabi. Karşımdakini itiyorum galiba
Düzelebilir miyim acaba, keşkeİste naparak acaba, keske onu bilsek. Elbırlıgıyle duzeltırdık
Düzelebilir miyim acaba, keşke
Özelden konuşalımmı ?Gizemlilik derken ne demek istediniz diğerleri tamam da
Tabi buyrunÖzelden konuşalımmı ?
Evlenme meraklisi nasil bir sifattir ya her genç kizin hayalidir mutlu bir yuva bence oncelikle pozitif bakarak baslasin bugun olmadi die uzuldune yarin iyiki olmamis dersin dusunki hatta bence oyle esin olacak o Adam henüz karsina cikmadiki bunlara kismet olmuyorsun mutlu ve enerji dolu ol yoksa bu karamsarlik her kiside ayni tepkiyi vermene neden olur nasilsa buda kacacak diyip sen yakinlasmassin ve normal hayatinida etkilersinİyi geceler kızlar...
O kadar kötüyüm ki.. Geçen görücü gelmişti konu açmıştım hatırlayanlarınız vardır. Evet ses çıkmadı ama ben esas bu olayla ilgili değil daha önce de yaşadığım için bu kadar çok kırgınım ve üzgünüm. Şimdiye kadar erkek arkadaşlarım oldu ama iş ciddiyete binince kaçtılar. Hep gezmek tozmak hiçbiri evlenmek istemedi benimle. Acaba çok mu iticiyim diyorum neden kimse beni istemiyor? Geçen sene de bir çocukla tanıştırıldım biz evet deseydik aileler tanışacaktı. Ondan da red cevabı aldım. Hatta biri daha vardı önce biz tanıştık yok dedi beğenmedi. Evlenecek kız değilim herhalde artık böyle düşünüyorum. Çok kafama takıyorum bu işi. Bir türlü ciddi düşünen gelmiyor. Evlenme meraklısı diyenleriniz olacaktır ama olay bu değil. Değersiz hissediyorum kendimi. Moralim çok bozuk kızlar sadece sizinle dertleşmek istedim.
Çok kasılıyorum bunu da karşımdaki kişi hissediyor olmalı maalesefEvlenme meraklisi nasil bir sifattir ya her genç kizin hayalidir mutlu bir yuva bence oncelikle pozitif bakarak baslasin bugun olmadi die uzuldune yarin iyiki olmamis dersin dusunki hatta bence oyle esin olacak o Adam henüz karsina cikmadiki bunlara kismet olmuyorsun mutlu ve enerji dolu ol yoksa bu karamsarlik her kiside ayni tepkiyi vermene neden olur nasilsa buda kacacak diyip sen yakinlasmassin ve normal hayatinida etkilersin
Hani evlilik de bisey olsa icim yanmayacak. Bu aralar bir haller oldu bu kkya. Herkes geberiyor evlilik diye. Arkadaslar o kadar dovune dovune istenecek bir guzelligi yok bu evliligin. Kadinlara tek artisi duzenli ve guvenli seks baska bir pok yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?