- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
-
Teşekkür ederim fiyat karşılaştırma sitesinden baktım zaten ama karar veremedim. Òneri için yazdım buraya. :)herhangibir tatil sitesine girip istediğiniz günleri,fiyat aralığını,otelin özelliklerini seçerek bakabilirsiniz oteller de sezona yıla göre fiyat biçtikleri için buradan bulmanızdan daha kolay olur hatta önerim bir kaç siteden birden bakmanız ki siteler arası bile fiyat farkı oluyor :)
Google muamelesi mi? Burda herkes birbirine tavsiye de bulunuyor sorun ne? Ayrıca fiyat gayet normal ilk defa tatile gitmiyorum. Teşekkür ederim.Fiyatınız cok dusuk oldugu ıcın alacagınız hızmette buna gore olacaktır
o sebeble kendınız secsenız daha ıyı hem ınsanlara google muamelesı yapmamıs olursunuz daha yakısık olur
Google mı demısım tatılbudur, veya ets tur mualesı yapmıstındaGoogle muamelesi mi? Burda herkes birbirine tavsiye de bulunuyor sorun ne? Ayrıca fiyat gayet normal ilk defa tatile gitmiyorum. Teşekkür ederim.
Teşekkür ederim :)Bodrum Gumbet Rosso Verde
Her yıl gideriz sauna hamam herseyi temiz yemekleri çeşitli odaları özellikle suit i harika ( fiyat farkı az) suan Booking te kampanyali
Yürüyerek merkeze 10 dk önünden dolmuş geçer dışı minik ama alt katları var havuzu temiz çalışanları edepli
Bende baktım booking 1200 ama tatil sepeti suan rezerv 550 gibi bişey kacirmayinTeşekkür ederim :)
Canım burdan rezervasyon yaptıramam zaten sen rahat ol.Google mı demısım tatılbudur, veya ets tur mualesı yapmıstında
Teşekkür ederim :)Cristal palas otellerine bak canım.Antalyada birçok otelleri var.Ben çok memnun kalmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?