- 5 Mart 2018
- 1.394
- 1.355
- 53
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Konumda zaten herşey battığı için bu konuyu bahane bulup tartıştığımı belirtmiştim. Kimsenin onayına ihtiyacım da yok.Ya 3 saat mesajlaşmayınca noluyor yani?
Bu kadar mı birinin sürekli "bak ben buradayım, gitmedim, seni seviyorum" onayına ihtiyacınız var?
İnsan bir film izliyor 2 saat sürüyor.
Arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum bazen 4 saat 5 saat bakmıyorum.
Okçuluğa gidiyorum bazen sabah 10 akşam 5 bakmıyorum.
Yanımızda da bir çocuk var Allahım her ok atışından önce mesaj yazıyor kıza, kimsenin de konuşası gelmiyor onunla çünkü çocuğa bakıp bir şey anlatıyorsun adam sürekli telefonuna gömülü.
Dışarıdan sosyal becerisi düşük biri gibi gösteriyor bu hali onu.
Biz kendi aramızda eğleniyoruz, gülüşüyoruz falan o telefonunda.
7. senesi olup bitirememesine gelince orada haklısın.
Sorumsuz görünüyor dışarıdan.
Hırsı olmayan tipleri çekici bulmam ben de.
Konumda zaten herşey battığı için bu konuyu bahane bulup tartıştığımı belirtmiştim. Kimsenin onayına ihtiyacım da yok.
Bahsettiğim mesele sorumsuzluğundan bıkıp artık normal olan şeylere de tahammül edemiyor olmam.
Rest çekeceğimi de biliyor. 1 ay sonra okul bitiyor. Daha sonrasında hayatı için büyük bir adım atamadığını görürsem rest çekeceğim. Bunu ona söyledim. Haklısın çok dikkat edeceğim ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik evlenmemize çok az bir zaman kaldı bırakılır mı diyor. Yahu seninle evlenmek için ne gerekçem var. 1 gün çalıştığına şahit olmadım diyemiyorum işte. Çabalayacağım dediği günden beri bir arpa boyu ancak yol almıştır. 27 yaşında bir adamın hayatı böyle olmamalı. Ben buna kızıyorum.Valla o konuda haklısın, acaba Bi çeki düzen için rest mi çeksen diyeceğim ama adam kendi hayatını geleceğini umursamıyor ki sen deyince nasıl umursayacak
Rest çekeceğimi de biliyor. 1 ay sonra okul bitiyor. Daha sonrasında hayatı için büyük bir adım atamadığını görürsem rest çekeceğim. Bunu ona söyledim. Haklısın çok dikkat edeceğim ama yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik evlenmemize çok az bir zaman kaldı bırakılır mı diyor. Yahu seninle evlenmek için ne gerekçem var. 1 gün çalıştığına şahit olmadım diyemiyorum işte. Çabalayacağım dediği günden beri bir arpa boyu ancak yol almıştır. 27 yaşında bir adamın hayatı böyle olmamalı. Ben buna kızıyorum.
Herkese merhaba iyi geceler dilerim.
Kafam çok karışık. Aslında bayadır karışık ve bu durumdan daha önce bahsetmiştim burada.
Bu sanırım bir iç dökme..
Eylülde 4 senesi dolacak bir ilişki yaşıyorum. 25 yaşındayım mühendisim ve 1 senedir çalışıyorum. 26 yaşında 7. Sınıf mühendislik öğrencisi olan biri ile birlikteyim. Bu sene bitiyor okulu.
Sevgilimin okulu bitirmesini bekledim senelerce.Okulu uzatırken dil öğren hallet staj ayarla gibi pek çok fikir sundum. 3 ay önce dil kursuna başladı ve tüm gün evde olmasına rağmen bunun için şimdiye kadar hiç bir çaba göstermedi . Ve bu sorumsuzluklari beni ilişkiden soğutmaya başladı. Artık önümü görememeye başladığımı farkettim. Okul bitene kadar musade et çok dikkat edeceğim dedi sonuç hala aynı.
Haftada 2 gün okula gidiyor. Okul çıkışı akşam arkadaşları ile görüştü iftar sonrası oyun oynayacağız dedi ve nerdeyse 3 saat oyun oynadı. Bunda ne var diyebilirsiniz bencede normal ama artık gözüme batıyor. Bunu farkettim.
Akşam hiç görüşemedim ve gözüme battığı için tartıştım. Sen durmadan mesaj atmamı bekliyorsun dedi. Insan 3 saat boyunca 5 dk telefonu eline alamaz mı diye kendime sebepler buldum tartışmak için. Ama ben biliyorum ki o oyun oynadığı için hırslandım.
Şimdiye kadar hiç taktik pesinde koşmadan yaşadım ilişkimi. Hep doğal davrandım. Ama görüyorum ki ya birşeyler dank etmeli kafasına ya da bu ilişki bitmeli.
Tabiki önceliğim dank etmesi. Bu yuzden nasıl bir yol izlemeliyim.
Kıymetli fikirlerinizi bekliyorum
Cevremizde iki çift arkadaşımız vardı ve bu iki çiftte bu sebepten yollarını ayırdılar. Görüp akillanması gerekirdi.Herşeye ok ama sorumsuzluğa hayır ve asla. Sorumsuzluk öyle birşey ki, 60 yaşına da gelse değişmiyor emin olun.
Babası sayesinde çok iyi kapılar açılabilir fakat önce dili halletmesi gerekiyor. Işte tam bu noktada çok öfkeleniyorum.Daha önce de konu açmıştınız bununla ilgili. Okul biter bitmez iş bulunabilse keşke ama iş bulma evresi de epey zorlu geçer sevgiliniz bu kadar kaygısız davranırsa.
Işte bu sizin geldiğiniz nokta son radde. Iyice vazgectiginizde ufacık bir olay ilişkinizi bitirecek, karşı taraftan bir çaba görmezseniz, o kadar tanıdık ki durum...
Yanı bu adamla ilgili tek sorunum bu tabiki de sonuna kadar çözmeye gayret ederim. 4 sene oldu ha deyip bitirilecek bir durum değil. Bende bu şekilde devam etmesi taraftarı değilim.Bu konuyu önceden hatırlıyorum ben. O zaman da bir sürü şey yazılmıştı, siz yine aynı noktadasınız.
Adam 26 yaşında daha okulu bu sene bitirecek. Siz bunca yıl bu çocuğu beklediniz ve eminim ki bir de evlenmeyi düşünüyorsunuz. Tebrikler gerçekten...
Sorumluluktan bir haber, daha büyüyememiş çocuk adamla size mutluluklar.
Yanı bu adamla ilgili tek sorunum bu tabiki de sonuna kadar çözmeye gayret ederim. 4 sene oldu ha deyip bitirilecek bir durum değil. Bende bu şekilde devam etmesi taraftarı değilim.
Evlenmeyi düşünüyordum fakat son 2 3 aydır bu isteğimin hevesimin kalmadığını gördüm zaten.
Dilinde sürekli evlilik var. Sürekli hayaller var. E tamam da nasıl gerçekleşecek bu şekilde. Anlayamıyorum.
Inceliyorum şuan vaziyeti. Uyarımı yaptım. Fevri davranıp sonrasında üzülmek istemiyorum. Okulun bitmesine 1 aydan az kaldı. Sonucuna göre bende hayatımı sekillendireceğim.
Pubg değil. Okey oynadılar.Aman aman uzak dur.
Pubg mudur pok mudur nedir o oyun yuva yıkıyor artık dün de bir vatandaş yazmıştı etrafta da görüyorum.
Zaten rahata alışmış bu 7 sene de okul bitmemiş falan fılan.
Bence uyuşmuyorsunuz.
Daha fazla verecek 7 gününüz varsa bu sinir bozucuyla devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?