- 5 Ekim 2013
- 2.292
- 6.537
- 358
- Konu Sahibi Temiznevresimkokusu
-
Bedelli yaptı. 1 gün bile çalışmamış staj harici. Maddi desteği ailesi sağlıyor. Ailesinin maddi durumu Türkiye şartlarına göre baya iyi. Sanırım onlara güveniyor.Dilinde sürekli evlilik var çünkü sizi başka şekilde elinde tutamayacağını biliyor, bu kesin.
Askerliğini yaptı mı?
Boş zamanlarında çalışır mı?
Ekonomik olarak ihtiyaçlarını kim karşılar?
Belki de bu saatten sonra işsiz, güçsüz (eminim daha askerliğini de yapmamıştır) ona kimsenin bakmayacağını düşünüyor.
Ya da yıllarca siz onu derleyip, topladınız, idare ettiniz ve size çok alışmış sizsiz olmaktan korkuyor....
Makine müh. Ic anadolunun bir şehrindehangi ilde, ne mühendisliği okuyor?
7 senedir birlikte değiliz o okulunun 7. Senesinde biz 4 seneye yakın bir süredir birlikteyizYedi yıl sabretmişsiniz okulunu bitirmesini de bekleyin bence. Şimdilik karar vermeyin...hayatını düzene koyabilmesi için sizin endişelendiginiz hususları giderme yoluna gidecek mi gitmeyecek mi biraz bekleyin. Bunları düşünüp şimdiden uzulmenize hiç gerek yok. Sizinle birlikte olmadığı zamanlarda siz de arkadaşlarınızla güzel vakit geçirin. Çıkın dolasin alışveriş yapın, kuaföre gidin. Umarım ilişkiniz sağlıklı bir şekilde devam eder her şey yoluna girer.
Benim konum ile ne alaka ?Burdakiler de bir acayip önce kocalarından şikayet ediyorlar sonra iyi yanlarını görüyorlar boşuna günaha gırıyorım.
Mutluluklar efendim
Pardon canım...yine de dört yıl uzun bir süre...sevip emek vermişsiniz. Sizi kaybetmeyi göze alamayacaksa bir şeyler yapar diye ümit ediyorum. Sorumsuzluk konusunda diğer arkadaşlar kadar ümitsiz değilim. 11 yıl önce evlendigim eşimle şimdiki arasında çok fark var. İki kredi kartı borcu birikmişti o zamanın parası 30.000 geçiyordu ...çalıştığını yemiş gezmiş ...ama şimdi aldığımız evin borcunu ödediğimiz gibi evimizi büyütmeyi hayal ediyoruz, ikimiz de ogretmeniz. Ve ikinci evliliğimiz ikimizin de....dürüst , merhametli, kibar bir insansa peşini bırakmayın Allah iyi bir iş fırsatı çıkarır inşallah karşısına. Dediğim gibi okulu bitirsin güzel kardeşim gidişata göre karar verirsiniz.7 senedir birlikte değiliz o okulunun 7. Senesinde biz 4 seneye yakın bir süredir birlikteyiz
Aslında okulunu okuyor.Siz çok çalışkan biri istiyosunuz karşınızda ama kapasitesi bellidir bazı insanların.Siz başka sebeplerden kavga cıkarmışsınız.Gözünüze batmış.Ya 3 saat mesajlaşmayınca noluyor yani?
Bu kadar mı birinin sürekli "bak ben buradayım, gitmedim, seni seviyorum" onayına ihtiyacınız var?
İnsan bir film izliyor 2 saat sürüyor.
Arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum bazen 4 saat 5 saat bakmıyorum.
Okçuluğa gidiyorum bazen sabah 10 akşam 5 bakmıyorum.
Yanımızda da bir çocuk var Allahım her ok atışından önce mesaj yazıyor kıza, kimsenin de konuşası gelmiyor onunla çünkü çocuğa bakıp bir şey anlatıyorsun adam sürekli telefonuna gömülü.
Dışarıdan sosyal becerisi düşük biri gibi gösteriyor bu hali onu.
Biz kendi aramızda eğleniyoruz, gülüşüyoruz falan o telefonunda.
7. senesi olup bitirememesine gelince orada haklısın.
Sorumsuz görünüyor dışarıdan.
Hırsı olmayan tipleri çekici bulmam ben de.
yani iç anadolu deyince aklıma konya çorum vs geliyor. bu okullarda 7 sene mezun olamamak büyük başarı zaten çoğu liseden bozma. kaldı ki mezun olunca da iş bulması çok zor anlattığınız profile göre.Makine müh. Ic anadolunun bir şehrinde
Iş bulması kolay çünkü babası da mühendis ve bir firmada müdür.yani iç anadolu deyince aklıma konya çorum vs geliyor. bu okullarda 7 sene mezun olamamak büyük başarı zaten çoğu liseden bozma. kaldı ki mezun olunca da iş bulması çok zor anlattığınız profile göre.
Çekmek istemiyorum dünyaya başkasının kahrını çekmek için gelmedim. Okulunun bitmesine 1 ay kaldı ve bunun için benden sabir göstermemi bekliyor. Sonra zaten bitirirsin diyor. Bende fevri davranmak istemiyorum.Adam sorumsuz
Çekersin bunu söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?