Z
zehra_zehra
Ziyaretçi
- Konu Sahibi zehra_zehra
-
siz çalışıyormusunuz?
eğer ikinizinde işi varsa çok problem edilecek birşey yok bence..
bilezik bohça ayrıntı..
tabiki parasız aşk olmuyor ama eğer düzenli gelir varsa bence problem olmaz..
ilk başta zannettim ki işsiz nişanlınız..
Sevdiğiniz kişi size bilezik takamıyor diye tabiki ayrılacak değilsiniz. Bugün 10 bilezik takan yarında onu koldan çıkartıp alır ve satar.
Tabiki para önemli ama nişanlınızın yapabileceği buysa ve elinden gelenide yapıyorsa gerisi boş. Anneniz kıskanıp söylemiş olabilir, onuda anlayabiliyorum ama bu sizi kırmasın ve yolunuzdan döndürmesin.
Bende aynı şekilde evlendim ama şimdi her şeyim var Allaha şükür. Mühim olan öncelikle sağlık sonra saygı ve sevgi, sonra da paradır. Devamı mutlaka gelecektir.
Bohçayla bir kaç bilezikle başınız göğe ermez. Annenize bunu anlatın. Seviyorum ve nişanlıma güveniyorum diyin, durumumuz düzelince her şeyi yaparız diyin, mühim olan benim mutluluğum mu bir kaç tane bilezikle bohça mı diyin.
Ve asla bu konuyu nişanlınıza açıp onunda moralini bozmayın. Sizde moralinizi bozmayın. Boşverin gitsin. Bilezik ve bohça mutluluk getirmez.
Seni çok iyi anlıyorum canım. Senin durumunda olan o kadar çok insan var ki...
Para her şey değildir; ama çok şeydir. Aşk evliliğinden yana olmakla birlikte paranın da önemli bir yeri olduğunu düşünenlerdenim. Unutma; "Varlık seviştirir, yokluk dövüştürür."
Aileler evlatları için endişelenmekte haklılar. Onlar iyiliğimizi isterler. Ailene bu yüzden kızmamalısın.
Ancak bu senin seçimin ve bunu da kabul etmek zorundalar. İleride çekeceğin sıkıntıların yükünü tek başına taşıyabileceğinden eminsen, aileni buna ikna etmelisin.
Ama sıkıntılarla ailenin kapısını çalıp dert yandığında seni dinlemelerini istiyorsan onlar kaybetmeden, kırmadan yapmalısın bu işi.
Sevgiyle kal canım.
canım evlenince sen de çalışacakmışsın nişanlın da zaten çalışıyor herşeyiniz de olur
bilezikle bohçayla mutlu olunur mu annen de heveslendiği için anlık bir sinirle öyle demiştir
sen nişanlılığının tadını çıkar
ewet çok hevesleniyor.. özeniyor.. tek kızı olduğum için herşeyin mükemmel olmasını istiyor.. ama olmuyor işte ne yazıkki( nişanlımın maddi gücü olmadığı için yapamıyor ((
Yorum yazacaktım Burbuk yazacaklarıma tercüman olmuş..
Bende annenizin yanlış yaptığını düşünüyorum...
Sevmek, sevilmek en güzel takıdır.
Şayet evlilikte onunla beraber yürür, daima yanında olursanız...En zor günlerinizde elele vererek, kimselerin lafıyla gölge düşmezse ilişkinize, herşeyin üstesinden gelirseniz mutlu olmamak için neden yoktur sevgili Zehra.
şimdi aşıksın seviyorsun gözüne hiçbirşey görünmezki ..
doğal olarak bilezik de çeyiz de gözüne görünmez..
ama ilerde evlendiğin zaman da maddi imkanlarınız rahat olmazsa esas zorluklar o zaman başgöstericektir..en başta da eşin sorun çıkarıcaktır ..
ayrıyeten 2 bilezikmiş falan bu da az değil sonuçta bunun bir de düğünü var o zaman da takılıcaktır..annenin bunu da bilmesi gerekir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?