HERSEY YOLUNDA GIBI AMA DEĞİL GIBI DE

kartanesimiyimneyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2019
406
529
18
bugün tersimden mi uyandım yoksa 3 4 gündür sürekli anlamsız kötü rüyalar gördüğümden mi bilmiyorum özellikle 2 gündür hiç mutlu değilim.Kocama sarıyorum farkındayım ailemle görüşmüyorum zaten yanımda bi kocam var sürekli sorun çıkartmaya yer arıyorum.Bana kötü davranmıyor herşeyimiz çok yolunda çok şükür biraz maddiyat sıkıntımız var ama önemli değil hiç bi zaman lüks yaşamadık hep orta halliydi durumumuz.Kavga çıkartmıyorum çünkü sorunlu olan benim 2 gündür biliyorum ama sorun çıkarmak için yer arıyorum.Yani kafamda düşünüp duruyorum sürekli acaba beni sevmiyor mu acaba ne olacak sonumuz hep duygusal olarak kötü şeyleri düşünüyorum bugün sinirden ağladım sokakta.Kargo yollayacaktım dedim ya kocam bal gibi birisi o da benimle geldi hiç yanlız yollamaz oradan da seni yılbaşı alışverişine gotureyim dedi morelimi düzeltmek için neyse kargoyu yollarken çalışan kız orda beni cahil konumuna soktu işte bi tane kod var uygulama kodu onu verince ücret odemicem neyse alıcı bilgisini yazdım o kargo şirketinin kağıdına en son dedim ki bende bi kod var eğer ücret ödeyeceksem bu kodu kullanmam gerekiyor herhalde indirim yapılıyormuş ilk kez o uygulamadan kargo gönderiyorum neyse kız da dedi ki boşuna yazmışsın işte o kodi verince tüm bilgiler çıkıyor niye boşuna kağıda yazdın dedi ama dalga geçerek.Kocam da geldi hayatım bak bu kodu uygulamaya ver tamam mı unutma dedi öyle bi kaldım ki cahil gibi hissettim kendimi kocam öyle diyince o iyi niyetli dedi ama kız da güldü bohle kas göz yapıp kendi kendine hani dalga geçer gibi sinirlerim bozuldu ordan çıktık ağladım.Adet falan da olmicam ama bana noldu bilmiyorum çok mutsuzum..

Aman ne takıyorsunuz.Bilmemek ayıp değil de işte bizim insanımız bayılıyor cahil damgası yapıştırmaya.En basitinden geçen sene İstanbul’da hiç bilmediğim bir yerde yanlış otobüse bindim diye şoför demediğini bırakmamıştı bana “okuma yazman da mı yok nasıl dikkat etmezsin” vs. diye.Şikayet ettim kendisini bu tavrından dolayı orası ayrı.
Zaman zaman herkeste oluyor bu sinirlerin bozulması.Banada bazen oluyor özellikle sınav zamanı depresyona girdim sanıyorum,hani en ufak bir şey bile modumu iyice düşürüyor deliriyorum.Evde durmuyorum böyle zamanlarda.En basitinden yürüyüş yapıyorum öyle alıp başımı saatlerce dolanıyorum mağaza filan geziniyorum sıkıntım geçiyor.Önceden sıkıyordum kendimi ağlamamak için şimdi tam tersi açıveriyorum muslukları içimdeki katılık dağılıyor kendime geliyorum.Ama eğer uzun süre devam ederse uzman yardımı alın bence.

Ya bazen hormonlar sebepsiz yere sapıtıveriyor. Bir de burayı çok okumayın. Ben burayı keşfettim keşfedeli düzgün giden ilişkime problem arıyorum. Bir şey sorunca da insanlar öyle bir tavsiye veriyor ki sanki herkes boşanmalı, ayrılmalı. Ay vallahi kötü niyetli bi insan oldum çıktım ben de millete boşan gitsin diyorum. Çok fena

Aman ne takıyorsunuz.Bilmemek ayıp değil de işte bizim insanımız bayılıyor cahil damgası yapıştırmaya.En basitinden geçen sene İstanbul’da hiç bilmediğim bir yerde yanlış otobüse bindim diye şoför demediğini bırakmamıştı bana “okuma yazman da mı yok nasıl dikkat etmezsin” vs. diye.Şikayet ettim kendisini bu tavrından dolayı orası ayrı.
Zaman zaman herkeste oluyor bu sinirlerin bozulması.Banada bazen oluyor özellikle sınav zamanı depresyona girdim sanıyorum,hani en ufak bir şey bile modumu iyice düşürüyor deliriyorum.Evde durmuyorum böyle zamanlarda.En basitinden yürüyüş yapıyorum öyle alıp başımı saatlerce dolanıyorum mağaza filan geziniyorum sıkıntım geçiyor.Önceden sıkıyordum kendimi ağlamamak için şimdi tam tersi açıveriyorum muslukları içimdeki katılık dağılıyor kendime geliyorum.Ama eğer uzun süre devam ederse uzman yardımı alın bence.
çok moralim bozuldu zaten kötüydüm o da üstüne tuz biber oldu sinirden o an ağzının payını da veremedim o kadar doluydum ki karşısında ağlarım diye tuttum boşunu gider çünkü

Ya bazen hormonlar sebepsiz yere sapıtıveriyor. Bir de burayı çok okumayın. Ben burayı keşfettim keşfedeli düzgün giden ilişkime problem arıyorum. Bir şey sorunca da insanlar öyle bir tavsiye veriyor ki sanki herkes boşanmalı, ayrılmalı. Ay vallahi kötü niyetli bi insan oldum çıktım ben de millete boşan gitsin diyorum. Çok fena
doğru diyosunuz bende ara sıra aklımdan geçiriyorum acaba sorun var mı bizde diye. sanki herşey 4 4luk olması gerekiyormus gibi

İnsanlar önce dönüp kendine bakabilse sorun kalmayacak da bakmıyorlar işte.
Hepimiz zaman zaman yaşarız böyle şeyler.
Kendinizi yoktan yere üzmeyin.
kesinlikle haklisiniz bayılıyorlar insanları rencide etmeye.Hem benden küçük yaşı hemde güya orda kocamın yanında küçük düşürmeye kalkıyor. bide bunu yapan kadın. onun adına utandım ben ki üniversite bitirmiş o ise orda bi çalışan vasıfsız ama işte o an diyemedim bisi konuşsam ağlıcam doluyum zaten mutlu olucakti ağlasam sustum çıktım

çalışmıyorum şuan da eşim gerek yok diyor
uzun süredir evdeyseniz bunalmış olabilirsiniz diye sordum. sürekli aynı şeyleri yapıyorsanız biraz değişikliğe gitmeniz kafanızı dağıtmaya yardımcı olur. sevdiğiniz tür dizi/film izlemek, yeni bir kitaba başlamak, hobi edinmek, dışarıya çıkıp farklı yerler keşfetmek/gezmek iyi gelebilir. Hepimizin dönem dönem böyle hissettiği zamanlar oluyor, kötü şeylerin üstüne çok fazla gitmemek lazım. Yani ortada dert ettiğiniz bir şey yoksa, olumsuz düşündükçe farklı bir şeye yoğunlaşmaya çalışın. 3-4 gün uzun bir süre değil ama devam ederse uzmandan yardım alabilirsiniz.

uzun süredir evdeyseniz bunalmış olabilirsiniz diye sordum. sürekli aynı şeyleri yapıyorsanız biraz değişikliğe gitmeniz kafanızı dağıtmaya yardımcı olur. sevdiğiniz tür dizi/film izlemek, yeni bir kitaba başlamak, hobi edinmek, dışarıya çıkıp farklı yerler keşfetmek/gezmek iyi gelebilir. Hepimizin dönem dönem böyle hissettiği zamanlar oluyor, kötü şeylerin üstüne çok fazla gitmemek lazım. Yani ortada dert ettiğiniz bir şey yoksa, olumsuz düşündükçe farklı bir şeye yoğunlaşmaya çalışın. 3-4 gün uzun bir süre değil ama devam ederse uzmandan yardım alabilirsiniz.
teşekkür ederim sanırım dediginiz gibi uzun süre evden çıkamadığım için.2gun önce hastaydım sonrada çıkmadım moralim de bozuk olunca hiç çıkasım gelmedi

Bazen insan farklı gözlükle bakıyor hayata . Bu bir süreç sanırım. Merak etmeyin geçer bence.
rutininizin dışında bişeyler yapın. Belki rahatlarsınız. Yani arkadaşlarınızla falan buluşun. Ya da ailenizle birşey organize edin. Aklınızı dağıtacak sosyalleşebileceğiniz bir ortam bulmaya çalışın.

Bir arkadas ortaminda stepne lafi gecti.
Bende stepne ne ki dedim.
Ordan densizin biri
Bilmiyor musun 😨
dedi.
Bende yoo bilmiyorum dedim.
Diğer arkadas yedek lastik dedi.
Ben de duymadim daha önce dedim.
Bilmiyor musun diyen arkadaşta bana kas göz imali kucumsemeli davranislar yapti.
Yani ben yuksek lisans mezunu olduğum halde, hicbir konuda kimseyi gömmedim.
Milletimiz o kadar cahil ki, açık bulunca bozmaya bayiliyor.

Back
X