- 19 Aralık 2019
- 406
- 529
- 18
- Konu Sahibi kartanesimiyimneyim
bugün tersimden mi uyandım yoksa 3 4 gündür sürekli anlamsız kötü rüyalar gördüğümden mi bilmiyorum özellikle 2 gündür hiç mutlu değilim.Kocama sarıyorum farkındayım ailemle görüşmüyorum zaten yanımda bi kocam var sürekli sorun çıkartmaya yer arıyorum.Bana kötü davranmıyor herşeyimiz çok yolunda çok şükür biraz maddiyat sıkıntımız var ama önemli değil hiç bi zaman lüks yaşamadık hep orta halliydi durumumuz.Kavga çıkartmıyorum çünkü sorunlu olan benim 2 gündür biliyorum ama sorun çıkarmak için yer arıyorum.Yani kafamda düşünüp duruyorum sürekli acaba beni sevmiyor mu acaba ne olacak sonumuz hep duygusal olarak kötü şeyleri düşünüyorum bugün sinirden ağladım sokakta.Kargo yollayacaktım dedim ya kocam bal gibi birisi o da benimle geldi hiç yanlız yollamaz oradan da seni yılbaşı alışverişine gotureyim dedi morelimi düzeltmek için neyse kargoyu yollarken çalışan kız orda beni cahil konumuna soktu işte bi tane kod var uygulama kodu onu verince ücret odemicem neyse alıcı bilgisini yazdım o kargo şirketinin kağıdına en son dedim ki bende bi kod var eğer ücret ödeyeceksem bu kodu kullanmam gerekiyor herhalde indirim yapılıyormuş ilk kez o uygulamadan kargo gönderiyorum neyse kız da dedi ki boşuna yazmışsın işte o kodi verince tüm bilgiler çıkıyor niye boşuna kağıda yazdın dedi ama dalga geçerek.Kocam da geldi hayatım bak bu kodu uygulamaya ver tamam mı unutma dedi öyle bi kaldım ki cahil gibi hissettim kendimi kocam öyle diyince o iyi niyetli dedi ama kız da güldü bohle kas göz yapıp kendi kendine hani dalga geçer gibi sinirlerim bozuldu ordan çıktık ağladım.Adet falan da olmicam ama bana noldu bilmiyorum çok mutsuzum..