Herşeye geç de ölüme mi erken?

DhmiAim

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2018
108
245
18
43
Mrb hanımlar. Çok uzun zamandır içimde büyüyen ve anlatacak hiç kimseyi bulamadığım bir derdim var benim de. Aslında bir olsa şükür nedeni...

36 yaşında ve çok yalnızım hanımlar. Öyle bir yalnızlık ki, oldukça sadık bana. Hayatımdaki tek heyecan 2 senede bir tekrarlanan kpssye girmek. 3 sene önce atandığım halde. Bu arada bahsettiğim yalnızlık sadece gönül yalnızlığı da değil, her açıdan yalnızlık. Elbette bir kısmı benim seçimim, ama yapmaya zorlandığım seçimler. Mesela bir türlü bir dost bulamıyorum, bulduğumu sandığında ya yanıldığımı anlıyorum, ya da aldatıldığımı. 2 lafın belini kırmak değil kast ettiğim şey, güvenmek ve canın sıkıldığında rahatça arayabilecek sıcaklığı hissetmek. Bıktım sorunu kendimde aramaktan, nerde hata yapıyorum die kendi kendimi sorgulamaktan. Cevaplar aynı ve çözümsüz. Çünkü ben bitkilerle bile empati kuran bir salağım.

Dost yok, bari koca olsa. Ama kendi cinsinden yana gülmeyen şans güler mi bundan yana a akılsız! Biyolojik saatin alarmı patlamak üzere olmasa belki o kadar dert etmezdim bu tür yalnızlığı. Yok ederdim, sevilmek, bir hayatı birinin seninle paylaşmak istemesi nasıl bişey acaba? Bir seferliğine bir ilişkide kadın rolünü oynamak neden benim içim imkansız? Çünkü ben bir problem olunca, 2 kişilik emek gösteren bir aptalım.

Hiç değilse ailem anlasa halimden de evlat edinme isteğime şiddetle karşı çıkmasalar. Umutsuz vaka olduğumu bir kedi sahiplendiğimde anlamalıydılar oysa. Kızınız evlenmiş olmak için evlenemez. 36 senede olmayan şey, kızınızın akranları olan beylerin hepsi çoktan kapılmışken, geriye kalanlar da kızınızın hiç ilgisini çekmezken, olmaz! Kriterlerimin hepsi çubuk kriter olduğu halde hem de.

Bazen düşünüyorum, madem beni mutlu edecek şeyler için geç kaldım - çünkü çok yaralandım - ,mutsuzluğu neden kabullenmem gerekiyor? Hayatta en korktuğum şey, kendimi bildim bileli yalnızlık oldu ve ben bir kabusun içinde yaşıyorum yıllardır. Böyle bir kabusa mahkum edilecek ne yaptığımı da bulamıyorum. Zaten içimde zerre umut kalmadı çünkü ebedi bir zifir burdaki. Nerde bu yokuşun inişi?

Şükredecek elbette çok şeyim var ama gözlerim kanarken o kadar zor ki teselli bulmak.

Bugun konunuza benzer bir konu acmistim kendimi arkadas vs olarak sizdwn bi tık sansli hissettim ama yinede soyle soyleyeyim
Issizlik sıkıntısını cok fazla yasadim hem maddi hem manevi sıkıntıydi cok sukur simdi hir isim var

Sonrasina gelecwk olursak Allaha xok sukur dost diyeneyecek kadarda olsa arkadaslarim var yani kapisini calabilecegim yada arayip gel cay icwlim diyen gercekten sevdigim arkadaslarim falan

Ama emin ol hicbiri kalbindeki o duygusal boslugun yerini doldurmuyor simdi anlatmaya kalksam cok uzatirim ama gercektwn mutluluk sanki askin icine saklanmis gibi

Ben vazgectim insallah hayirlisiyla siz bulursunuz o mutluluğu

Şükret haline diyip geçiştirmek istemiyorum .

Ama imtihan işte kimi evlenir dayak yer aldatılır imtihan olur kimi evlenemez yalnızlıkla imtihan olur .

Yaşım 21 . Daha şimdiden umudum yok . Tanıdığım erkekler adi pislik çıktı teker teker . Düzgün birini bulacağıma hiç umudum kalmadı .

Çubuk Kriter :) çok hoşsunuz.
Güvenebileceğim arayabileceğim şeklinde düşünüp dost aramaktan vazgeçin bence.
Kimseye güvenilmiyorculardanım ben de.

Bugunlerde herkes depresif. Bende mutsuzum cok. Umarım geçer bugünler.

Öyle bir dost yok bence. Fikir uyuşmazlığı olup bir yerden kazık yiyorsun.

Rabbim tez zamanda karşınıza hayırlısınj çıkarsın

Kusura bakma canım ama yaşım 21 deyip devamında yazdıkların bana çok toy ve arabesk geldi. 97 doğumlular ne ara bu kadar melankoliye sardı ya. Şu saatten sonra istersen dünyanı değiştirirsin hayret ediyorum.

Kusura bakma canım ama yaşım 21 deyip devamında yazdıkların bana çok toy ve arabesk geldi. 97 doğumlular ne ara bu kadar melankoliye sardı ya. Şu saatten sonra istersen dünyanı değiştirirsin hayret ediyorum.

Bilmiyorum hayat enerjim tükenmiş gibi . Melankoliye sarmak değil aslında . Birçok şey hayatımda ters gitmeye başladı . Arkadaşlarıma bakıyorum yanlarında onları gerçekten çok seven bir yoldaşları var . Evlilik hayalleri kuruyorlar . Kendime bakıyorum kimsenin umrunda değilim . Şu an ki durumumdan gelecek tahmini yapabiliyorum az çok .

21 yaşındaki arkadaşın evlilik hayali kuruyorsa kendisini anormal hissetmesi gereken sen değilsin. Sakin ol hayat 22’den sonra başlıyor algın değişiyor huzurun o an’da olduğunu canını sıkan ne çok mesele olsa da gülümsemenin yanına kâr kaldığını anlamaya sindirmeye başlıyorsun. Bir yanın buruk olabilir ama hayat bu benim hayatım deyip şükretmeyi biliyorsun.

Bazen herşey insanın üstüne gelir sanırım öyle bir dönemden geçiyorsunuz. Herkesin dediği gibi yüzde yüz dost yok bende buna inanmıyorum. Biraz kafanizi dağıtacak hobiler edinseniz. Ne bilim pasta börek kursları hep ilgimi çekmiştir hem belki o ortamlarda kafa dengi insanlarla tanışırsınız. Birde kendinize bu kadar yüklenmeyin buraya çok büyük hatalar yaptığınız için de post açabilirdiniz. Kendinizi sevin

Ama gerçekten kimsenin umrunda değilmişim gibi hissediyorum :) Oysa ki okulum güzel güzel bitsin . Mesleğimi devam ettireyim başarılı bir şekilde ama aynı zamanda güzel bir ilişkimde olsun hayali kurardım hep . Ama yok perşembenin gelişi çarşambadan belli olur derler ya benimkisi o misal

Ablam 36 yaşında eşini kaybetti çocuklarıyla tek başına kaldı. Hayat onun için çok hızlı başlayıp çok hızlı son buldu.
Kimin başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor maalesef. Bu yüzden her şeyin en hayırlısını istemek, dilemek lazım. Olmuyorsa bir sebebi vardır muhakkak.

Internetten biriyle tanişmayi denedinmi?
Evet biliyorum çok dikkat etmek gerek olurya karşiniza çikar belki.
Birde ben şunu fark ettim ne kadar birşeye yüklenirsen ne kadar üstüne düşer ve sürekli onu gidermeye çalişirsan o kadar o durumdan kurtulamazsin .
Yani en birinci kafani dağitmaya bak .
Hayattini olduğu gibi sevmeye ve hatta kabul etmeye çaliş.
Bir şükran dosyasi tut her gün sadece 3 şükran olduğun şeyleri yaz.
Biliyorum bunlar insana şimdi anlamsiz ve boş geliyor .
Az düşün az sorgula ,yap nolocak
Nasrettin hoca misali bir gölü yoğurtla
Ya tutarsa?

kız okurken ağladım ya.
ağlayasım vardı belki bilmiyorum ama seninle benzer şeyler düşünüp hissediyorum.
koşuşturmayla geçiyor ömür. durup hiç düşünemedik mutlu muyuz, gerçekten bunu yapmk istiyor muyuz diye.
ben ihtimalleri de hırsıma kurban verdim geriye bi şey kalmamış gibi.
ancak Allah elbet bi kapı açar. dua etmek rahatlatıyor

öncelikle yumurtalarınızı dondurma işlemi yapın. erkeklerde o kadar korkar olduki evlilikten. kadınların maddi manevi isteklerinden. evlilik içindeki huzursuzlıklardan. sizin gibi iyi insanlarda arada kaynıyor böyle. dostluğa gelince, malesef artık
yok öyle dostluklar ve aramayın. herşey günübirlik oldu artık, kullan - at....

Her dönemin bir sonunun olması gerekmez mi? Bahsettiğim kabusun içinde kaç yıldır olduğumu hesaplamıyorum bile artık. Bu süreçte tabi ki önce kendimi oyalamaya çalıştım keyif alacağım şeylerle. Baktım olmuyor, psikolojimin çöküşüne engel olamıyorum, destek almayı denedim. Sonuç yine hüsran, hipnoza bile giremedim. Son çare ilaçları denedim. Hala kullanıyorum zaten ama ilk zamanlar ki dinginliği sağlamaz oldular. Anlatılamaz bişey içinde bulunduğum ruh hali esasında. Kısaca özetlemem gerekirse; daha beter dertler var dien tanıdıklarıma verdiğim cvp şu: Nefes almaya devam edersem, elbet onlar da gelir başıma. Yani umut denen şey sadece bir isim benim için uzun zamandır.

Of ya böyle yazilari okuyunca iyce kötü oluyorum bende çok yalnizim sevgiye açim resmen tabiki rabbime bin şükür ama hani her karanliğin bir aydınlığı var derlerya aklima o geliyo neden diyorum bende mutlu olmak istiyorum artik benden 10 yaş küçüklerin evliligini seyrediyorum cok zoruma gidiyor herkes mutlu olsun elbette bizede artik mutlu olma sirasi gelsin

Cok tatlısınız yaa,
Sizi kazanamayanlar utansın
Ek olarak iyice zifiri karanlık olmadan güneş doğmuyor, çok yaklaşmış bence. Hepimizin sınavı farklı bu arada

Birgün sevdiğim kadar olmasa da kısmen sevilip evlenebileceğime inancım kalsaydı belki düşünebilirdim yumurta dondurma olayını. Annem de önermişti ama üstünde bile durmadım hiç. Tontişimle idare edicem mecbur, artık ne kadarsa kalan azabım.

Denemez miyim :) Benim maya bozuk, tecrübeyle sabit. Uzun süredir dua bile etmek gelmiyor içimden. Ne kabullenebiliyorum, ne vazgeçebiliyorum. Tam bir araf yani.

Kız valla oğlum olsa alırdım seni:) cnm senin buraya yazman, benim sana yumurta dondur demem bile bir işaret belkide..inan bana ummadığın anda oluveriyor herşey..60-70 yaşında dedeler nineler bile bulurken, senmi bulamıycaksın.
45 yaşında bile doğuruluyor. hiçbirşeyden pişman olmazsın ama çocuk yapmamaktan olursun. yaşın çok geç değil. evlenirsin ard arda yaparsın 2 çocuk olur biter...evlenmek istediğini her ortamda dile getir, çekinme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…